0

غلامحسين پيرواني:مغرضان را در محرم نفرين كردم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال اميد ايران گفت: آنقدر بي‌غيرت نيستم که در مدتي کوتاه ناحق‌گويي‌ها را فراموش کنم. نمي‌توانم با اين سبک و سياق به کار در تيم اميد ادامه دهم.

غلامحسين پيرواني درباره‌ي تصميمش براي ادامه يا قطع همکاري با تيم اميد گفت: فکر مي‌کنم تا دو سه روز آينده وضعيت قطعي‌ام مشخص شود اما به فکر اين هستم که با کدخدامنشي و جوري که کفاشيان ناراحت نشود، همکاري‌ام را با فدراسيون فوتبال قطع کنم.

وي افزود: از فدراسيون فوتبال و شخص کفاشيان متشکرم. او آدم بسيار خوب و دوست داشتني‌ است و کمال همکاري را با ما داشت. بايد از سعيدلو و کميته فني فدراسيون فوتبال هم تشکر کنم اما واقعا براي دشوار است که بخواهم در شرايطي که ناحق‌گويي‌هاي بسياري شده به کارم ادامه دهم. از کساني که از خدا نمي‌ترسند بي‌نهايت مي‌ترسم و اين قدر بي‌غيرت نيستم که اين ناحق‌گويي‌ها را فراموش کنم.

پيرواني در پاسخ به اين سوال که آيا با توجه به زمان کم باقي مانده تا شروع رقابت‌هاي انتخابي المپيک نمي‌توانيد با وجود آنچه که ناحق‌گويي مي‌خوانيد به کارتان در تيم اميد ادامه دهيد گفت: شخصيتم اجازه نمي‌دهد که هرچه مي‌گويند را تحمل کنم. اگر کادر فني بعدي بخواهد حاضرم براي موفقيت در مسابقه‌هاي پيش رو هر گونه مشورتي بدهم. ضمن اين که تيم اميد هم تيم بدي نيست اما واقعا هرچه فکر مي‌کنم مي‌بينم صلاح نيست که به کارم در تيم اميد ادامه بدهم. ضمن اين که کساني که ناحق‌گويي کردند را در ايام محرم نفرين کردم.

وي افزود: شرمنده فدراسيون، کفاشيان، تاج، نبي و کميته فني شدم که نتوانستم برابر ژاپن تيم را به موفقيت برسانم. اگر در آن بازي به پيروزي مي‌رسيديم،‌ شرايط طور ديگري رقم مي‌خورد اما حالا کساني هستند که تمام دستاوردهاي من را در 10 سال حضورم در فجر زير سوال بردند و من شرايط را براي ادامه همکاري با تيم اميد فراهم نمي‌بينم و فکر مي‌کنم کادر فني بعدي مي‌تواند در مدت باقي مانده، تيم خوبي را براي رقابت‌هاي انتخابي المپيک آماده کند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

جمعه 26 آذر 1389  6:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها