0

samsam مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

samsam مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو،به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی،مدیرsamsam،می باشد.

زمان برگذاری:

93/09/01 به مدت یک هفته در روز های فرد

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی وقوانین برنامه مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

یک شنبه 2 آذر 1393  7:52 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon namebaran ehsan007060 borkhar moradi92 omiddeymi1368 Tachberdee samsam salma57 alirezaHmzezadh nazaninfatemeh sungift
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:samsam مهمان مدیر پاسخگو

با سلام خدمت مدیر محترم تالار فناوری اطلاعات؛

مباحث تالار شما خیلی کاربردی و مورد نیاز عموم هستند. خصوصاً قسمتی که مربوط به سیستم عامل ها و نرم افزارها میشه.

چند تا پیشنهاد داشتم:

1. اگه میتونید یه مسابقه هفتگی از مباحث تالارتون ترتیب بدین؛ 

2. گذاشتن امتیاز ویژه برای کاربرانی که بیان و نرم افزارهای تخصصی (مخصوصاً اونایی که به درد دانشجویان میخوره) که توی تالار بحثی ازشون نشده رو معرفی و آموزش بدهند؛

3. کاربرای فعال رو هر ماه معرفی کنید تا اینطوری یه دلگرمی بیشتری داشته باشن؛ 

4. نمیدونم آیا در تالارتون آموزش ویدئویی هم دارید یا نه؟ اگه باشه فکر کنم مفید هستش.

موفق باشید. 

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

یک شنبه 2 آذر 1393  4:15 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 ehsan007060 namebaran samsam salma57 borkhar alirezaHmzezadh nazaninfatemeh
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

با سلام

لطفا قسمت  های مربوط به حل مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری با جدیت بیشتری پیگیری شود!

یک شنبه 2 آذر 1393  5:32 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 moradi92 samsam sayyed13737373 salma57 borkhar alirezaHmzezadh nazaninfatemeh omiddeymi1368 haj114
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید.

1- از نظر شما کاربر برتر چه کاربری است؟ چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

2- چرا تالارهای تحت مدیریت چنابعالی هیج وقت از طریق شما کاربری معرفی نمی گردد؟ به نظر شما هدف روابط عمومی از اعلام کاربر برتر در هر تالار چیست؟

3- تاپیک برتر چه تاپیکی است؟ پرا شما هیچ گاه درخواست لینک برتری از تاپیکهای تالارهای تحت مدیریتتان نداشته اید؟

4- پستهای کاربرانی که در تالارهای تحت مدیریتتان میگذارند مطالعه میکنید؟ فکر میکنید اگر مدیر تالار زیر پستهای کاربران تشکر بزند چه تاثیری خواهد داشت؟

موفق باشید.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 2 آذر 1393  6:17 PM
تشکرات از این پست
moradi92 samsam sayyed13737373 salma57 borkhar ehsan007060 alirezaHmzezadh nazaninfatemeh omiddeymi1368 haj114
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

سلام و خداقوت به راسخونی های عزیز

1- چند درخواست خود رو از مسئولین راسخون بیان نمایید.

2-اگه بهتون پیشنهاد کار بدن ،دوس دارید در چه زمینه ای باشه؟

3-روزانه چقدر مطالعه دارید؟

دیگه بیشتر از این وقتتون رو نمیگیرم

باتشکر از شما

صلوات ...

دوشنبه 3 آذر 1393  6:57 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 samsam salma57 borkhar alirezaHmzezadh nazaninfatemeh omiddeymi1368
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

نقل قول sayyed13737373 

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

با سلام و خسته نباشید.

در ابتدای برنامه این نکته را بگم که به دلیل مشغله کاری ممکنه که دیر به دیر به سوالات شما عزیزان جواب بدم.پس از همینجا از شما عذر خواهی میکنم.باتشکر

1- دیگه همه منو میشناسن ولی خلاصه وار : آقایی هستم از خطه کویری کشور استان یزد،شهرستان میبد،متولد 68 ، حوزه تحصیلی هم رشته کامپیوتر - نرم افزار(الان هم با اینکه در حوزه صنعت کاشی کارمیکنم ولی گهگاهی هم به تعمیر نرم افزاری موبایل و کامپیوتر می پردازم).

2-مدیریت تالارهای : سخت افزار-نرم افزار-شبکه-مطالب عمومی کامپیوتر****زمان دقیقش رو الان حضور ذهن ندارم ولی فکر کنم بعد از چند ماهی که با راسخون همراه بودم و تو انجمنها حضور فعال داشتم.

3-جواب به سوالات دوستان از طریق :ایمیل - تالار - تماس - چت ،،ساخت  نرم افزار در زمینه تولبار وبلاگ و اسکرین سیور و یه چندتا دیگه برنامه که بنا به دلایلی نیمه کار رها شد ،، و...

4- حق به کاربران عزیز میدم که ازمن دلخور باشن ولی در هفته های آتی برنامه هایی دارم که شاید بتونم کمی از حق دوستان رو ادا کنم.

5-دوستان باید بگن اینو رو هم رک بگم که من از خودم راضی نیستم ولی تمام سعی خودم رو میکنم.پس نمره ما رو باید کاربران عزیز بدن

6-برنامه ها که اجرا شد کاربران عزیز این زحمت رو میکشن با مشارکتشون.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

دوشنبه 3 آذر 1393  7:29 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar moradi92 alirezaHmzezadh nazaninfatemeh omiddeymi1368 haj114
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول moradi92

با سلام خدمت مدیر محترم تالار فناوری اطلاعات؛

مباحث تالار شما خیلی کاربردی و مورد نیاز عموم هستند. خصوصاً قسمتی که مربوط به سیستم عامل ها و نرم افزارها میشه.

چند تا پیشنهاد داشتم:

1. اگه میتونید یه مسابقه هفتگی از مباحث تالارتون ترتیب بدین؛ 

2. گذاشتن امتیاز ویژه برای کاربرانی که بیان و نرم افزارهای تخصصی (مخصوصاً اونایی که به درد دانشجویان میخوره) که توی تالار بحثی ازشون نشده رو معرفی و آموزش بدهند؛

3. کاربرای فعال رو هر ماه معرفی کنید تا اینطوری یه دلگرمی بیشتری داشته باشن؛ 

4. نمیدونم آیا در تالارتون آموزش ویدئویی هم دارید یا نه؟ اگه باشه فکر کنم مفید هستش.

موفق باشید. 

با سلام

در مورد پیشنهاداتون با کمال میل استقبال میکنم و تمام سعی خودم رو میکنم که شما کاربران عزیز راضی باشین.

از هفته های بعد مسابقه هم داریم. معرفی کاربران را با یه روش دیگه اجرا خواهیم کرد.

1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

دوشنبه 3 آذر 1393  7:33 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar moradi92 alirezaHmzezadh nazaninfatemeh omiddeymi1368 haj114
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

با سلام

لطفا قسمت  های مربوط به حل مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری با جدیت بیشتری پیگیری شود!

با سلام

چشم - حتما همین کار رو خواهیم کرد.

تالارهای تحت مدیریت :

دوشنبه 3 آذر 1393  7:35 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar moradi92 ehsan007060 alirezaHmzezadh nazaninfatemeh omiddeymi1368 haj114
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید.

1- از نظر شما کاربر برتر چه کاربری است؟ چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

2- چرا تالارهای تحت مدیریت چنابعالی هیج وقت از طریق شما کاربری معرفی نمی گردد؟ به نظر شما هدف روابط عمومی از اعلام کاربر برتر در هر تالار چیست؟

3- تاپیک برتر چه تاپیکی است؟ پرا شما هیچ گاه درخواست لینک برتری از تاپیکهای تالارهای تحت مدیریتتان نداشته اید؟

4- پستهای کاربرانی که در تالارهای تحت مدیریتتان میگذارند مطالعه میکنید؟ فکر میکنید اگر مدیر تالار زیر پستهای کاربران تشکر بزند چه تاثیری خواهد داشت؟

موفق باشید.

با سلام

1-کاربر برتر کاربریه که علاوه بر پست های مفیدی که در زمینه های مختلف میزاره بتونه در زمینه تخصص خودش هم اگه کاربری مشکل داشت با پاسخ خودش اون رو راهنمایی کنه و حضوری پرشور و فعال داشته باشد.

2-درسته که به صورت علنی اعلام نکردم ولی لیست کاربران برتر رو ارسال میکنم.در هفته های آتی حتما اعلام خواهم کرد.هدف از این کارهم میتونیم بگیم که رقابت بین کاربران و فعال بودن کاربران در زمینه های مختلف و در تالارهای مختلف.

3-تاپیکی که هم بار علمی ،مفید و تازگی داشته باشه.انشاالله در روزهای آینده در لینک چرخشی هم مطالبی از تالارها خواهید دید.

4-البته-تشکر زدن فقط کافی نیست تشویق شدن توسط مدیر هم لازمه تا یه دلگرمی باشه برای کاربران.که این هم در برنامه تالارها گنجانده خواهد شد.

با آرزوی موفقیت شما.

تالارهای تحت مدیریت :

دوشنبه 3 آذر 1393  7:46 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar moradi92 alirezaHmzezadh nazaninfatemeh omiddeymi1368 haj114 namebaran
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول haj114

سلام و خداقوت به راسخونی های عزیز

1- چند درخواست خود رو از مسئولین راسخون بیان نمایید.

2-اگه بهتون پیشنهاد کار بدن ،دوس دارید در چه زمینه ای باشه؟

3-روزانه چقدر مطالعه دارید؟

دیگه بیشتر از این وقتتون رو نمیگیرم

باتشکر از شما

صلوات ...

با سلام

1-درخواستهاکه بوده ولی از هفته دیگه درخواستهای دیگه ای در مورد برنامه ها خواهم داشت که خداکنه سرشونو درد نیارم

2-در زمینه تحصیلی خودم.

3-کاغذی اگه بگیم در حدود 10 تا 15 ، اگه دیجیتالی بگیم ساعت از دستم در میره

اللهم صل علی محمد و آل محمد

تالارهای تحت مدیریت :

دوشنبه 3 آذر 1393  7:55 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar moradi92 ehsan007060 alirezaHmzezadh nazaninfatemeh omiddeymi1368 haj114
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

سلام و خسته نباشيد. چند ساعت در روز مطالعه مي كنيد؟

آيا اين مطالعات مربوط به مديريتتون ميشه؟

آيا انها را كاربردي مي كنيد؟

ممنون

دوشنبه 3 آذر 1393  6:01 PM
تشکرات از این پست
samsam nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 haj114 borkhar sayyed13737373
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول ahmadfarm

سلام و خسته نباشيد. چند ساعت در روز مطالعه مي كنيد؟

آيا اين مطالعات مربوط به مديريتتون ميشه؟

آيا انها را كاربردي مي كنيد؟

ممنون

با سلام و خسته نباشید.

همونطوری که قبلا هم گفتم اگه کاغذی باشه 10 تا 15 دقیقه ولی اگه دیجیتالی باشه ساعت از دست در میره

تقریبا تموم مطالبی که مطالعه میکنم مربوط به گرایش خودم و مدیریت میشه.

اگه به مطلب جالب و جدیدی برخوردم البته کا این کار میکنم.

تالارهای تحت مدیریت :

دوشنبه 3 آذر 1393  11:33 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 salma57 moradi92 ahmadfarm borkhar sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام

سلام آقای آقایی. خوبید؟ 

1- نمونه امضاتون رو چطور میشه در پست های انجمن و یا امضا قرار داد؟ میشه اونها رو لینک دار کرد؟

2- تو انجمن جایی هست این آموزش وجود داشته باشه؟

اگه هست کجا میتونم پیداش کنم؟ 

غیر از تالارهای خودتون از کدوم تالارهای دیگه بیشتر استفاده می کنید و مطالبش رو دنبال می کنید؟ 

امکانش هست آموزش قرار دادن این نمونه امضا و یا موارد مشابه  که مفید و جالب باشند رو در بخشی از انجمن قرار بدین.

در آخر به شما خسته نباشید و خدا قوت عرض می کنم.

با تشکر.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 4 آذر 1393  11:17 AM
تشکرات از این پست
moradi92 samsam haj114 borkhar sayyed13737373 omiddeymi1368
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

سلام آقای آقایی. خوبید؟ 

1- نمونه امضاتون رو چطور میشه در پست های انجمن و یا امضا قرار داد؟ میشه اونها رو لینک دار کرد؟

2- تو انجمن جایی هست این آموزش وجود داشته باشه؟

اگه هست کجا میتونم پیداش کنم؟ 

غیر از تالارهای خودتون از کدوم تالارهای دیگه بیشتر استفاده می کنید و مطالبش رو دنبال می کنید؟ 

امکانش هست آموزش قرار دادن این نمونه امضا و یا موارد مشابه  که مفید و جالب باشند رو در بخشی از انجمن قرار بدین.

در آخر به شما خسته نباشید و خدا قوت عرض می کنم.

با تشکر.

با سلام خدمت آبجی سلما

برای درست کردن این امضا باید با کدهای Html آشنایی لازم رو داشته باشید.

برای درست کردنش هم می تونید از این نمونه کد استفاده نمایید.

دانلود

به غیر از تالارهای تحت مدیریت از تالارهای تلفن همراه ، مطالب عمومی ، علم و دانش نسبت به دیگر تالارها بیشتر مراجعه دارم.

من هم به شما و همه دوستان راسخونی خسته نباشید و آرزوی موفقیت از خدا خواستارم.

باتشکر

تالارهای تحت مدیریت :

چهارشنبه 5 آذر 1393  4:27 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar sayyed13737373 omiddeymi1368
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

آرزوی موفقیت روزافزون برای مدریت شما داریم.یاحق

پنج شنبه 6 آذر 1393  7:24 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 samsam omiddeymi1368