به نظر من تفرقه فقط بین مسلمان ها نیست. بین همه ادیانه. مگه نه اینکه همه ما یه خدا رو می پرستیم فقط روشمون فرق داره. ( سوء تفاهم پیش نیاد من خودم شیعه هستم و هیچ دینی رو بالاتر از اون نمی دونم. ولی به خودم اجازه توهین به اعتقادات بقیه مذاهب رو هم نمی دم. ) اینکه مسلمانان با مسیحی ها اتحاد ندارن دلیلش چیه. مگه اسلام نمی گه همه انسان ها یکی هست و برادر. فقط اعمالشون اونها رو بالا میبره یا پست میکنه. به کسی برنخوره. گاهی ما مسلمونا کارهایی می کنیم که از یه بهایی پست تر میشیم. بهایی ها و وهابی ها اهل کتاب نیست و دین ندارن و کافرن درست، ولی یهودی ها و مسیحی ها چطور. اون ها که اهل کتابن. تازه همه ما انسانیم. اگه تو عملمون ثابت می کردیم مسلمونیم و اسلام بالاتر از دیگر ادیان خیلی از مذاهب دیگه هم رغبت پیدا می کردن مسلمون و شیعه بشن.
وقتی ما خیلی کارهارو ( که دور از انسانیت و دور از فهم و عقل و منطق و ........... هست ) به اسم اسلام میکنیم با این تکویری ها که به اسم اسلام این وحشی گری ها رو انجام میدن چه فرقی داریم. حالا ماها کلاه برداریامون سبکتره. ولی به هر حال ما هم گاهی اوقات چهره اسلام رو با همین کارهای به ظاهر کوچک و بی ارزش خراب می کنیم جوری که حتی خود مسلمان ها هم از دینشون زده میشن چه برسه به ادیان دیگه.
ادامه دارد ..................