0

انرژی مثبت** مدیتیشن**ریلکسیشن

liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

صبر وتلاش

صبر وتلاش

**بسم الله القاصم الجبارین**

جمعه 26 دی 1393  1:29 AM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای

راهی

راهی

جمعه 26 دی 1393  1:32 AM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای

عشق با مغز احساس می شود یا قلب؟

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه نیویورک، عاشق شدن بخش های یکسانی از مغز را تحت تاثیر قرار داده و احساس سرخوشی و رضایت مشابهی پدید می آورند.

در این مطالعه مشخص گردید که چندین ماده شیمیایی محرک سرخوشی و شادی از جمله وازوپرسین، آدرنالین، اکسی توسین و دوپامین در 12 نقطه از مغز ترشح شده و به طور هم زمان فعالیت می کنند. در این پژوهش ذکر شد که پدیده عاشق شدن در مدت یک پنجم ثانیه اتفاق می افتد.
عشق در اصل به مغز مربوط است، اما قلب را نیز تحت تاثیر قرار می دهد، زیرا در جریان عاشق شدن، فرآیندهایی از مغز به قلب و برعکس منتقل می شود. به عنوان مثال، فعال شدن بخش هایی از مغز موجب تحریک قلب نیز می گردد. برخی از علایم ناشی از عشق که در قلب خود حس می کنیم در حقیقت از مغز سرچشمه می گیرند.

محققان کشف کردند که در اثر عاشق شدن میزان فاکتور رشد عصبی (NGF) در خون بالا می رود

درک کامل مکانیسم مغزی عشق و شکستن قلب پس از جدایی، به درمان بسیاری از اختلالات روانی ناشی از ارتباطات انسانی کمک خواهد نمود.

عشق به اشکال گوناگون در انسان ها مشاهده می شود و بسته به نوع عشق، بخش های متفاوتی از مغز تحت تاثیر قرار می گیرد. به عنوان مثال عشق مادر و فرزند که به "عشق بدون قید و شرط " مشهور است، نقاطی را در بخش میانی مغز تحت تاثیر قرار می دهد.

جمعه 26 دی 1393  12:36 PM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای

رسیدن به آرزو....

رسیدن به آرزو....

جمعه 26 دی 1393  12:38 PM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای

زندانی نباشید

زندانی نباشید

جمعه 26 دی 1393  12:48 PM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای

چیز بهتری

چیز بهتری

جمعه 26 دی 1393  1:06 PM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای

پاسخ به:انرژی مثبت** مدیتیشن**ریلکسیشن

نقل قول shayesteh2000

نقل قول liasam

احساسات و عواطف و هیجانات ، نتیجه و تولید شده ء فعالیتهای ذهن انسان است، هرگز احساسی و عاطفه ای و هیجانی بدون شناخت و آگاهی و درک اتفاق نمی افتد 
بدانید که در تحلیل قطعی و نهایی ، این تصور و تخیل که "عشق" در جایی بیرون از مغز ما وجود دارد ،(مثلا در قلب) یا دروغ است یا فریب است یا بیماری است یا جهل است یا فقط کاربردی شاعرانه دارد

عرض سلام و ادب ....smiley

آیا عشق در مغز ما وجود دارد یا قلب ما؟؟blushآیا عشقی که در قلب وجود دارد ،دروغه یا فریبه یا کاربرد شاعرانه داره ؟؟devil

زمانی که درقلب انسان ، عشق به وجود میاد ....درمغز یک سری فعالیتهایی رخ میدهد که از لحاظ علم  روانشناسی  بالینی مورد قبول هست ولی آیا میتوان گفت که جایگاه عشق در قلب نیست ؟؟

امام حسین علیه السلام در دعای عرفه میفرمایند:انت الذی ازلت الاغیار عن قلوب احبائک حتی لم یحبوا سواک ...یعنی :ای خدا تو کسی هستی که محبت اغیار را از دل عاشقان خود بیرون میبری ....

نگفتند از مغز عاشقان فرمودند دل عاشقان  enlightened

شایسته عزیز

ممنون که پستهای این تاپیک رادنبال میکنید وجملات را عمیق میخونیدـ...............

در مورد نقدتون :ادبیات انرژی مثبت اینه! مثلا ما در حرفهای عامیانه میگیم فلان دختریا پسر پاکه.(در اصل یعنی خوبه وگناه کمتر میکنه)......در صورتی که میدونیم تنها امامها وپیامبر به طور کامل معصوم وپاک بودن ودر زمان حال (امام زمانمون )هستن.. پس قصد هیچ توهین یا برداشت بدی وجود نداره

در مورد جمله های انرژی مثبت وانجام مدیتیشن...من خودم میخونم واجرا هم میکنم ...

حدود 5/6 ساله که این مطالب رادنبال میکنم..گوش میکنم...عمل میکنم............نمیگم که همش درسته ولی خیلیهاش بهم کمک کرده > در بدترین شرایط ازش نتیجه گرفتم وخداوند را شاکر هستم چون تنها خدا کمکم کرد.heart

توی این مدت به خانواده  اطرافیان ودوستانم هم پیشنهاد دادم واونا هم نتیجه گرفتن .......در این نوع مطالب همه چیز راباکلمات به هم ربط میدن! نتیجه تمام اینها به زبان ساده خدایی شدن واز خدابرای رسیدن کمک خواستن.........

اونموقع متوجه میشید که توی لغات هیچگونه غرض بدی  نیست فقط هدف جذب خوبی ها و رسیدن به بهترین حالت ممکن هست....در چند پست قبل

عشق بامغز احساس میشه یا با قلب.... ممنون که گفتید

جمعه 26 دی 1393  1:25 PM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
ms57bd45
ms57bd45
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1141

قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ! این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعد و برق !!

جمعه 26 دی 1393  2:23 PM
تشکرات از این پست
liasam shayesteh2000 moradi92 ali_kamali
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول liasam
نقل قول shayesteh2000

نقل قول liasam

احساسات و عواطف و هیجانات ، نتیجه و تولید شده ء فعالیتهای ذهن انسان است، هرگز احساسی و عاطفه ای و هیجانی بدون شناخت و آگاهی و درک اتفاق نمی افتد 
بدانید که در تحلیل قطعی و نهایی ، این تصور و تخیل که "عشق" در جایی بیرون از مغز ما وجود دارد ،(مثلا در قلب) یا دروغ است یا فریب است یا بیماری است یا جهل است یا فقط کاربردی شاعرانه دارد

عرض سلام و ادب ....smiley

آیا عشق در مغز ما وجود دارد یا قلب ما؟؟blushآیا عشقی که در قلب وجود دارد ،دروغه یا فریبه یا کاربرد شاعرانه داره ؟؟devil

زمانی که درقلب انسان ، عشق به وجود میاد ....درمغز یک سری فعالیتهایی رخ میدهد که از لحاظ علم  روانشناسی  بالینی مورد قبول هست ولی آیا میتوان گفت که جایگاه عشق در قلب نیست ؟؟

امام حسین علیه السلام در دعای عرفه میفرمایند:انت الذی ازلت الاغیار عن قلوب احبائک حتی لم یحبوا سواک ...یعنی :ای خدا تو کسی هستی که محبت اغیار را از دل عاشقان خود بیرون میبری ....

نگفتند از مغز عاشقان فرمودند دل عاشقان  enlightened

شایسته عزیز

ممنون که پستهای این تاپیک رادنبال میکنید وجملات را عمیق میخونیدـ...............

در مورد نقدتون :ادبیات انرژی مثبت اینه! مثلا ما در حرفهای عامیانه میگیم فلان دختریا پسر پاکه.(در اصل یعنی خوبه وگناه کمتر میکنه)......در صورتی که میدونیم تنها امامها وپیامبر به طور کامل معصوم وپاک بودن ودر زمان حال (امام زمانمون )هستن.. پس قصد هیچ توهین یا برداشت بدی وجود نداره

در مورد جمله های انرژی مثبت وانجام مدیتیشن...من خودم میخونم واجرا هم میکنم ...

حدود 5/6 ساله که این مطالب رادنبال میکنم..گوش میکنم...عمل میکنم............نمیگم که همش درسته ولی خیلیهاش بهم کمک کرده > در بدترین شرایط ازش نتیجه گرفتم وخداوند را شاکر هستم چون تنها خدا کمکم کرد.heart

توی این مدت به خانواده  اطرافیان ودوستانم هم پیشنهاد دادم واونا هم نتیجه گرفتن .......در این نوع مطالب همه چیز راباکلمات به هم ربط میدن! نتیجه تمام اینها به زبان ساده خدایی شدن واز خدابرای رسیدن کمک خواستن.........

اونموقع متوجه میشید که توی لغات هیچگونه غرض بدی  نیست فقط هدف جذب خوبی ها و رسیدن به بهترین حالت ممکن هست....در چند پست قبل

عشق بامغز احساس میشه یا با قلب.... ممنون که گفتید

سلام وعرض ادب به  شما کاربر فعال ....

بله درست میفرمایین ولی  انرژی مثبت دادن به خود ،تا حدی قابل قبول هست چون تلقین در آن صورت میگیرد و تاثیرات تلقین در اسلام هم قابل قبول هست ولی  اشکال در آنجاست که من وشما صرفا با این نوع ادبیات و الفاظ بخواهیم آرامش بگیریم ...وقتی از حدش گذشت ،انگار داریم خودمون رو گول میزنیم .....

اگر من و شما مسلمانیم و به آداب و شریعت معتقد هستیم ،پس باید طبق دستورات آن هم آرامش را به زندگیمان بیاوریم .....شما 10 درصد این ها رو میتونید براش از احادیث تاییدیه بگیرید و بقیه آن از نظر دین مردود است ،چرا که مارو به تخیل میبره .....

علما بیش از ماها کتاب خوندند و تجربه دارند ...چرا نمیبینیم آنها چنین کنند ؟؟ ا

جدیدا  در غرب تمدنی روبه تشکیل هست ،به نام تمدن دینی نوظهور و این قانون جذب و مدیتیشن و عرفانهای دروغین رو آنها ابداع کردند وکشور های اسلامی از جمله ایران ،که بیشتر به معنویت اهمیت میدهند ،طرفدارانی  پیدا کردند ...در حالی که سندی از قرآن و روایات برایش  پیدانمیشود .....

یاطبیب القلوب heart

جمعه 26 دی 1393  7:55 PM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول liasam
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه نیویورک، عاشق شدن بخش های یکسانی از مغز را تحت تاثیر قرار داده و احساس سرخوشی و رضایت مشابهی پدید می آورند.

در این مطالعه مشخص گردید که چندین ماده شیمیایی محرک سرخوشی و شادی از جمله وازوپرسین، آدرنالین، اکسی توسین و دوپامین در 12 نقطه از مغز ترشح شده و به طور هم زمان فعالیت می کنند. در این پژوهش ذکر شد که پدیده عاشق شدن در مدت یک پنجم ثانیه اتفاق می افتد.
عشق در اصل به مغز مربوط است، اما قلب را نیز تحت تاثیر قرار می دهد، زیرا در جریان عاشق شدن، فرآیندهایی از مغز به قلب و برعکس منتقل می شود. به عنوان مثال، فعال شدن بخش هایی از مغز موجب تحریک قلب نیز می گردد. برخی از علایم ناشی از عشق که در قلب خود حس می کنیم در حقیقت از مغز سرچشمه می گیرند.

محققان کشف کردند که در اثر عاشق شدن میزان فاکتور رشد عصبی (NGF) در خون بالا می رود

درک کامل مکانیسم مغزی عشق و شکستن قلب پس از جدایی، به درمان بسیاری از اختلالات روانی ناشی از ارتباطات انسانی کمک خواهد نمود.

عشق به اشکال گوناگون در انسان ها مشاهده می شود و بسته به نوع عشق، بخش های متفاوتی از مغز تحت تاثیر قرار می گیرد. به عنوان مثال عشق مادر و فرزند که به "عشق بدون قید و شرط " مشهور است، نقاطی را در بخش میانی مغز تحت تاثیر قرار می دهد.

منظور من هم همین هست ..ودر اثر علاقه و عشق و محبت در مغز تغییراتی رخ میدهد که ازنظر علمی هم  انکار ناپذیر است ولی جایگاه عشق در قلب هست به اضافه ی تغییرات مغزی

یاطبیب القلوب heart

جمعه 26 دی 1393  7:59 PM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای

حدیث بندگی

حدیث بندگی

شنبه 27 دی 1393  2:48 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali moradi92 shayesteh2000
liasam
liasam
کاربر نقره ای

هر عملی را به خاطر خود عمل انجام بده ،
به نتیجه وابسته نباش ...
عشق بورز نه به سبب آنکه ،
اگر عشق بورزی خوشبخت خواهی بود ،
بلکه عشق بورز ...
چون عشق ورزیدن خوشبختی است ...

سه شنبه 30 دی 1393  2:28 PM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای

به استـعداد خـودت ايــمـان داشـتـه باش
همـانطور كه به خــــدا ايـمـان داری
روح تو پــاره‌ای از آن «واحـد» بــزرگ است
نيـروهايی كه در تــو هست
مانـنـد دريــای وسيـعي عميــق و بـي‌پـايـان است.
اگر به آفريـنـنـده و به خودت ايــمان داشته باشی
هيچكس نمي‌تواند به نيـروهای تـو حدودی قـائـل شود
بـزرگـتـرين پـيـروزيهـا به تـو تـعـلـق مـي‌گـيـرد

به پـيـــش! به پـيـــش

سه شنبه 30 دی 1393  2:30 PM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای

موفقیت*

روزتون پر از عشق و اعتماد...
........
میگویند برای کلبه کوچک همسایه ات چراغی آرزو کن،

قطعاً حوالی خانه ی تو نیز روشن خواهد شد.

من خورشید عشق را برای خانه ی دلتان آرزو می کنم تا هم گرم باشد هم سرشار از روشنایی...

سه شنبه 30 دی 1393  2:38 PM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای

توصیه روز

مواظب خودت باش

معنیش این است که ؛
هیچکس به اندازه خودت
نمیتونه بهت صدمه بزنه!
تحقیقات نشان داده که بیشترین عامل بیماری ها،
سختی ها، مشکلات و ناکامی های انسان ها خود آنها هستند. . .
اگر دوست دارید بعد از سالها زندگی زمانی که برمیگردید
و به منظره گذشته خود نگاه میکنید
تصویری زیبا و خاطراتی پر از خرسندی ببینید اینها را به هم پیوند بزنید:

تصمیم را با تحقیق
هوس را با عقل
عصبانیت را با صبر
انتقام را با فراموشی
عبادت را با بی توقعی
خدمت به خلق را با گمنامی

خیلی مواظب خودت باش.

سه شنبه 30 دی 1393  2:41 PM