0

انرژی مثبت** مدیتیشن**ریلکسیشن

montazer2
montazer2
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 354

پاسخ به:انرژی مثبت** مدیتیشن**ریلکسیشن

همونی خواهی شد که به اون فکر می کنی

پس

به چیزهای مثبت فکر کن

و از تفکر منفی بپرهیز

که زندگیت تحت تاثیر تفکرت هست.

سه شنبه 9 دی 1393  11:30 PM
تشکرات از این پست
moradi92 liasam shayesteh2000
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

● آموخته ام که گاهی اوقات حق دارم عصبانی شوم اما این حق را ندارم که ظالم و ستمکار شوم.

● آموخته ام که وقتی در بندر غم لنگر میگیری، شادی در جای دیگر شناور است.

● آموخته ام که هرگز وقتم را با کسی که حاظر نیست وقتش را با من بگذراند، نگذرانم.

● آموخته ام که همه خواهان آنند که در اوج قله زندگی کنند، اما همه ی شادیها و پیشرفتها زمانی رخ میدهد که در حال صعود به آن هستی.

**بسم الله القاصم الجبارین**

سه شنبه 9 دی 1393  11:30 PM
تشکرات از این پست
moradi92 shayesteh2000
liasam
liasam
کاربر نقره ای

دانلود کتاب صوتي قانون شفا – کاترين پاندر

دانلود کتاب صوتي قانون شفا – کاترين پاندر 
نويسنده: کاترين پاندر 
مترجم: گيتي خوشدل 
راوي:مارال فيروزي 
روانشناسان مي گويند فقط مي توانيد صاحب چيزي باشيد که ذهناً آن را بپذيرذ. اين را نيز مي گويند که اگر فکر کنيد طرد شده ايد، طرد مي شويد.همراه با کاربرد فنون شفا که دراين کتاب است و ساير درمانهاي پزشکي که براي خود مناسب مي يابيد، گامي فراتر برويد و به تاکيد ندا در دهيد:?من آماده ام. براي شفاي ذهن و تن و روابط و همه امورم کاملاً آماده هستم.هم اکنون شفاي کامل خود را مي پذيرم. من آرام هستم و جسماً نيرومند و ذهناً قدرتمندم و همه مويرگهايم سرشار از شفا و شادماني است.?آنگاه از ضميربرترتان بخواهيد تا بر شما آشکار کند که کدام قانون شفا سريعتر شما را شفا مي بخشد. 

فایلها زیپ شده هستند

سه شنبه 9 دی 1393  11:43 PM
تشکرات از این پست
moradi92
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول liasam

انسان از بیرون قطره ای بسیار کوچک به نظر می رسد اما این فقط ظاهر انسان است فریب ظاهر را نخور! اگر از درون به انسان بنگری، چشم انداز تو کاملا تغییر می کند. لحظه ای که در کانون وجود خویش بایستی و از آنجا به خود بنگری شگفت زده می شوی تو چون دریا به نظر می آیی. چنان پهناوری که نمی توانی تصورش را بکنی. پهناورتر از همه فضا، بزرگتر از آسمان. تو چون از بیرون به خودت می نگری، خود را کوچک می انگاری و به این دلیل این احساس خرد و کوچک بودن، احساس حقارت می کنی. و عقده حقارت، میلیونها مشکل می آفریند. نه یکی یا دوتا، بلکه میلیونها مشکل. تو دریاگون هستی: نه کوچک نه بزرگ، بلکه بی نهایت، بی آغاز و بی پایان.

عرض سلام و ادب ....

جمله ها  به من این رو القا میکنه که من اصلن در مقابل هستی کوچک نیستم و بی نهایت هستم و اصلن پایانی مثل مردن برای من در دنیا نیست ....پس چقدر قدرتمند هستم ولی در عین حال از خیلی کارها عاجزم ///پس چرا عاجز و ناتوانم؟؟

آیه ی خلق الانسان ضعیفا///پس چه معنایی داره ؟؟؟؟

یاطبیب القلوب heart

جمعه 12 دی 1393  2:37 PM
تشکرات از این پست
moradi92
liasam
liasam
کاربر نقره ای

نقل قول shayesteh2000

نقل قول liasam

انسان از بیرون قطره ای بسیار کوچک به نظر می رسد اما این فقط ظاهر انسان است فریب ظاهر را نخور! اگر از درون به انسان بنگری، چشم انداز تو کاملا تغییر می کند. لحظه ای که در کانون وجود خویش بایستی و از آنجا به خود بنگری شگفت زده می شوی تو چون دریا به نظر می آیی. چنان پهناوری که نمی توانی تصورش را بکنی. پهناورتر از همه فضا، بزرگتر از آسمان. تو چون از بیرون به خودت می نگری، خود را کوچک می انگاری و به این دلیل این احساس خرد و کوچک بودن، احساس حقارت می کنی. و عقده حقارت، میلیونها مشکل می آفریند. نه یکی یا دوتا، بلکه میلیونها مشکل. تو دریاگون هستی: نه کوچک نه بزرگ، بلکه بی نهایت، بی آغاز و بی پایان.

عرض سلام و ادب ....

جمله ها  به من این رو القا میکنه که من اصلن در مقابل هستی کوچک نیستم و بی نهایت هستم و اصلن پایانی مثل مردن برای من در دنیا نیست ....پس چقدر قدرتمند هستم ولی در عین حال از خیلی کارها عاجزم ///پس چرا عاجز و ناتوانم؟؟

سلام

دوست عزیز اولا که این جملات برای این هستند که ما خود راکوچک وحقیرنشماریم...چون ما آفریده خداوند متعالیم....تبارک الله احسن الخالقین

دوما اگر شما با صبوری  وتامل بیشتری متن را بخونید هیچ حرفی از فنا ناپذیری درآن نیست...

ودر آخر جملات انرژی مثبت باعث میشه ما هر لحظه قدر نعمت های بی حد وپایان خداوند  که بزرگترین آن وجود خود ماست را بدانیم واوراشاکر باشیم و ازناامیدی وزندگی یکنواخت نجات پیداکنیم وبدیهای دیگران راببخشیم واز لحظه های باقیمانده زندگی به خوبی استفده کنیم

جمعه 12 دی 1393  4:41 PM
تشکرات از این پست
moradi92 shayesteh2000
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

نقل قول liasam
نقل قول shayesteh2000

نقل قول liasam

عرض سلام و ادب ....

سلام

دوست عزیز اولا که این جملات برای این هستند که ما خود راکوچک وحقیرنشماریم...چون ما آفریده خداوند متعالیم....تبارک الله احسن الخالقین

دوما اگر شما با صبوری  وتامل بیشتری متن را بخونید هیچ حرفی از فنا ناپذیری درآن نیست...

ودر آخر جملات انرژی مثبت باعث میشه ما هر لحظه قدر نعمت های بی حد وپایان خداوند  که بزرگترین آن وجود خود ماست را بدانیم واوراشاکر باشیم و ازناامیدی وزندگی یکنواخت نجات پیداکنیم وبدیهای دیگران راببخشیم واز لحظه های باقیمانده زندگی به خوبی استفده کنیم

حرفتون متین .smiley...دوباره به متن دقت کنید ،چیزی غیر از برداشت خوب جنابعالی رو میرسونه...

انسان از بیرون در مقابل پروردگار ضعیف هست  و از درون در مقابل (شهوات وقوای نفسانی)یا همون (شیطان) ....پس دقیقا مصداق ضعف انسان هم از بیرون است و هم از درون ....

امروزه این تفکر انسان گرایی چنان به دنبال فریب  ما انسان ها هست که  به جای اشاره به مناجات شادترین فرد کره ی زمین( امیر عاشقان )که میگوید (ارحم عبدک الضعیف الذلیل الحقیر ....) به ما میگوید تا میتونی از جملات مثبت به کار ببر تا شادبشی ،جملات منفی در سرتاسر کره ی خاکی به تو آسیب میزنه و سعی کن گوش ندهی ،تو انسان چنان قدرت داری که .......

بله اسلام با به کاربردن جملات و انرژی دادن خوب به خودمون مخالف نیست ولی با بزرگ کردن انسان به حدی که  خدای بزرگتر رو فراموش کنه مخالف هست .....

در قالب همین جملات زیبا (تفکراتی ) رو  میتونه  وارد میکنه .....

یاطبیب القلوب heart

جمعه 12 دی 1393  5:22 PM
تشکرات از این پست
moradi92
liasam
liasam
کاربر نقره ای

نقل قول shayesteh2000

نقل قول liasam
نقل قول shayesteh2000

نقل قول liasam

انسان از بیرون قطره ای بسیار کوچک به نظر می رسد اما این فقط ظاهر انسان است (دید کلی بعضی از انسان ها نسبت به خود)

فریب ظاهر را نخور! اگر از درون به انسان بنگری، چشم انداز تو کاملا تغییر می کند._(توجه به اعضا وجوارح انسان و عملکرد صحیح  تک تک  آنها)

لحظه ای که در کانون وجود خویش بایستی و از آنجا به خود بنگری شگفت زده می شوی تو چون دریا به نظر می آیی. چنان پهناوری که نمی توانی تصورش را بکنی. ( اشاره به وجود ذات خداوندی در انسان ....خداوند از روح خود در انسان دمید تا انسان به کمال برسد وتنها اوست که چنین است

پهناورتر از همه فضا، بزرگتر از آسمان. تو چون از بیرون به خودت می نگری، خود را کوچک می انگاری و به این دلیل این احساس خرد و کوچک بودن، احساس حقارت می کنی. و عقده حقارت، میلیونها مشکل می آفریند. (اشاره به ناشکر بودن وکم خود بینی بعضی از انسان ها)

نه یکی یا دوتا، بلکه میلیونها مشکل. تو دریاگون هستی: نه کوچک نه بزرگ، بلکه بی نهایت، بی آغاز و بی پایان.

عرض سلام و ادب ....

سلام

حرفتون متین .smiley...دوباره به متن دقت کنید ،چیزی غیر از برداشت خوب جنابعالی رو میرسونه...

انسان از بیرون در مقابل پروردگار ضعیف هست  و از درون در مقابل (شهوات وقوای نفسانی)یا همون (شیطان) ....پس دقیقا مصداق ضعف انسان هم از بیرون است و هم از درون ....

امروزه این تفکر انسان گرایی چنان به دنبال فریب  ما انسان ها هست که  به جای اشاره به مناجات شادترین فرد کره ی زمین( امیر عاشقان )که میگوید (ارحم عبدک الضعیف الذلیل الحقیر ....) به ما میگوید تا میتونی از جملات مثبت به کار ببر تا شادبشی ،جملات منفی در سرتاسر کره ی خاکی به تو آسیب میزنه و سعی کن گوش ندهی ،تو انسان چنان قدرت داری که .......

بله اسلام با به کاربردن جملات و انرژی دادن خوب به خودمون مخالف نیست ولی با بزرگ کردن انسان به حدی که  خدای بزرگتر رو فراموش کنه مخالف هست .....

در قالب همین جملات زیبا (تفکراتی ) رو  میتونه  وارد میکنه .....

دوست گرامی کجای این متن انسان را با خداوند مقایسه کرده

(انسان از بیرون در مقابل پروردگار ضعیف هست ...) چنین جمله ای در متن نیست

من برداشت خودم را به زبان فارسی روان در جواب پاسخ شما گفتم که سو برداشت نشود...

شنبه 13 دی 1393  12:59 AM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

سلام و عرض ادب خدمت همراهان گرامی؛ cheeky

راستش از اسم این تایپک معلومه که باید انرژی مثبت بده، نه منفی.. frown

دوستان عزیز،

بهتر است که از بیان مطالبی که از آنها برداشتهای مختلفی ممکن است صورت بگیرد و شبهه ساز هستند، اجتناب نمایید.

پیشنهاد میشود، برای تأمین محتوای این تایپک از آیات نورانی قرآن و روایات ائمه هدی که سراسر نور و دارای انرژی مثبت هستند، استفاده نموده و از بیان نظریات افراد دیگر، که پایه و اساس درستی ندارند و صرفاً نظرات شخصی و تئوری پردازی هستند، خودداری کنید.

با سپاس فراوان،

موفق باشید.

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

شنبه 13 دی 1393  5:22 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 liasam
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

درستی یا نادرستی یوگا،مدیتیشن و..

یکی‌از لوازم یوگا، مانترا و مدیتیشن است که نام دیانا هم بر آن اطلاق می شود [۱] مثلا مديتيشن جاپا يكي‌از انواع ديانا است{2}

برای مدیتیشن در یوگا فواید زیادی را ادعا کرده‌اند:

الف) مدیتیشن، صلح و آرامش مطلقی را به انسان ارزانی می‌دارد كه در آن از تفكرات و افكار خبری نيست. ب) با كمك تمرين‌های مديتيشن يوگا، فرد از حلقه تولد و مرگ ( تناسخ ) رها می‌گردد.  ج)  رهايي از خوديت و منيت و رسيدن به خود بزرگ [3] البته مهم‌ترین ادعا در مدیتیشن دو خاصیت زیر است: اول با تكرار مانترا روح فرد از گناه مبرّا می‌شود. دوم این‌که انسان ازحلقه‌های رنج و تولد و مرگ نجات پيدا مي‌كند. از آن‌جا که یکی‌از مسلمات در یوگا مسئله تناسخ و گرفتاری در چرخه سمساراست، از مانترا برای این آزادی کمک می‌گیرند. مانترا از مان به معنای فكر كردن و ترا به معنای محافظت كردن يا آزادشدن از حلقۀ سامسارا است. مانترا كلمه‌ای است كه در هنگام تمركز و مديتيشن آن را مرتبا تكرار مي‌كنند، معادل اين عبارت درفارسي « ذكر » می‌باشد. [4]

آن‌چه در فرایند مدی‌تیشن انجام می‌شود، تخلیه ذهن است و آن‌چه که باید انجام می‌شود راندن و پس زدن خطورات  و وسوسه‌های ذهنی و در نتیجه « مرخص نمودن ذهن » است. چنان‌که یک لفظ می‌تواند انسان را به فضای مدیتیشن وارد کندهمین طور ممکن است رقص سماع صوفیانه انسان را به حالتی خلسه‌گون ببرد و نوعی از وانهادگی درونی را به ارمغان آورد[5]بنابراین در مراقبه و مدیتیشن، نیروهای مهاجم معدوم نمی‌شوند و اقدامی برای ریشه‌کنی این‌گونه امواج مزاحم صورت نمی‌گیرد؛ بلکه عملیات تهذیب، صرف « پس راندن افکار» می‌شود.

[۱].جاپا يوگا، سووامی شيواناندا، ص۳۷  و دم گستري در يوگا، تأليف سووامي شیواناندا ۱۳۸ و ۱۳۹.

[۲]. هر گاه توجه روی چيزی متمركز شود او را دارانا خوانند. هر گاه آگاهي و همواری به سوی نقطۀ توجه جاری شود اين را ديانا خوانند. هر گاه همان آگاهي كه سرشت نهادينش به پاكي می‌درخشد و گويی بی‌كران است او را سمادی خوانند، چون دارنا و ديانه و سمادی را با هم عمل كنند آن را سنيمه خوانند. هستی بی‌كوشش ( يوگا سوتره‌های پتنجلی ) ص ۱۲۵.

[۳]. جاپا يوگا، سووامی شيواناندا، ص ۱۷ و ۳۴.

[۴]. كتاب دايره المعارف يوگا، تأليف سووامي شيواناندا، ص ۴۵.

{5}حرکات انرژِی زا، بلون و جونز، ۵۸

یاطبیب القلوب heart

سه شنبه 16 دی 1393  8:43 AM
تشکرات از این پست
moradi92 liasam
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

ادامه نقد  ...

نتیجه این‌که مشکل از اساس حل نمی‌شود و ذهن هم‌چنان منتظر افکار مخرب است و این‌گونه افکار هم‌چنان به سمت ذهن هجوم می‌آورند. البته در یک اقدام منفعل، با آن‌ها مدارا می‌شود و با هل دادن ذهن به کناری، فقط جلوی صدمات آنی به ذهن گرفته می‌شود؛ به عبارت دقیق‌تر آن‌چه در حقیقت در مراقبه اتفاق می‌افتد رفع است نه دفع.

نتیجه این که در مدیتیشن هر چند به طور موقت ممکن است انسان از ناحیه ذهن احساس آرامش کند اما چون ذهن از قوای مفید خالی میشود عملا توانمندی جدیدی به ذهن انسان نمی‌رسد و حتی ذهن از تشویش‌ها رهایی نمی‌یابد و اگر زمینه‌ای پیش آید دوباره ذهن درگیر تنش‌ها و پراکندگی ها خواهد بود. در نهایت این‌که استرس‌های ذهنی و تنش‌های درونی همچنان باقی‌اند و قدمی ریشه‌ای در مداوای آن‌ها برداشته نشده است.

از آن‌جا که در مدیتیشن و خلوت گزینی هندی، باید با تمامی افکار و خیالات مزاحم، عادی برخورد کرد و فقط شاهد رفت و آمد افکار بود و به عملیات نظاره، بسنده نمود؛ نظاره‌گر باید همه چیز را غیر واقعی ببیند و همه امور را با خود بیگانه فرض کند و با « عینک وهم » به همه چیز بنگرد، چرا که اگر قرار باشد با اخبار و رویدادها، جدی برخورد کرد و حساسیت به خرج داد؛ در آن صورت « نظاره‌گری محض » اتفاق نمی‌افتد. هر چند آن‌چه از ناحیه شاهد اتفاق می‌افتد، « بی تفاوتی » در برابر پدیده‌های خارجی است، اما در حقیقت،  دادن رای موافق به هر چیزی است که در عالم خارج اتفاق می‌افتد.   چرا که ناظر قصد مقابله با هیچ چیزی را ندارد و خوب و بد همه می‌آیند و می‌روند و او فقط باید خود را دور نگهدارد و خویشتن را در معرض قرار ندهد.   نتیجه چنین تعاملی با واقعیات دنیای خارج، دادن رای ممتنع به همه چیز و کنار کشیدن از هر گونه رفتار اصلاحی در عرصه اجتماع است. آن‌چه در نهایت رقم می‌خورد؛ « عدم احساس مسئولیت » در برابر دیگر انسان‌ها و از بین رفتن « روح همدردی » با دیگران است.

یاطبیب القلوب heart

چهارشنبه 17 دی 1393  8:02 AM
تشکرات از این پست
moradi92
liasam
liasam
کاربر نقره ای

هر از گاهی،خودت را هرس کن
شاخه های اضافه ات را بزن
پای تمام شاخه های بریده ات بایست
سختی هایت؛دردهایت
باغبانی کن خودت را
خاطرات بدت را سبک کن
فکرت را از هر چه آزارت میدهد سبک کن...
خوبیهای زندگیت را جمع کن
ادمهای بد زندگیت را کم کن
همه چیز خوب میشود عزیز دل...
قووولِ قوووول؛
خوب میشود...

چهارشنبه 17 دی 1393  3:17 PM
تشکرات از این پست
moradi92
liasam
liasam
کاربر نقره ای

وَآتَاكُم مِّن كُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ ۚ وَإِن تَعُدُّوا نِعْمَتَ اللَّـهِ لَا تُحْصُوهَا

و از هر چیزی که از او خواستید، به شما داد؛ و اگر نعمتهای خدا را بشمارید، هرگز آنها را شماره نتوانید کرد! 

چهارشنبه 17 دی 1393  3:21 PM
تشکرات از این پست
moradi92
liasam
liasam
کاربر نقره ای

تأكيد بر مثبت نگري در زندگي با استناد به آيات و روايات

معمولاً ديد افراد مختلف نسبت به زندگي فرق مي کند، عده اي بسيار خوشبين و مثبت نگر هستند و عده اي بسيار نااميد. يأس و تيرگي دنياي اين افراد را در بر گرفته همه رفتارهاي اطرافيان را حمل بر سوء مي کنند و کينه ها به دل مي گيرند. اين افراد در نظر ديگران اشخاصي بسيار ضعيف و نفرت انگيز جلوه خواهند کرد که به مرور تمامي دوستان خود را از دست خواهند داد چرا که همه انسان ها در نوع خود با مشکلاتي رو به رو هستند، ديگر تحمل صحبت هاي يأس آفرين و منفي ديگران را ندارند.

مثبت انديشي همان خوش بيني و تفأل خير به خداوند و جهان و ديگر انسان هاست. زيرا از نظر روايات اسلامي سوءظن تنها در مورد رفتار ديگران تحقق نمي يابد، بلکه هر بدگماني به خدا و مخلوق خدا به نحوي که به شکل اعتقاد قلبي درآيد و اعتقاد و گفتار و رفتار انسان بر اساس آن شکل بگيرد، سوءظن محسوب مي شود. 

چهارشنبه 17 دی 1393  3:26 PM
تشکرات از این پست
moradi92
liasam
liasam
کاربر نقره ای

تأكيد بر مثبت نگري در زندگي با استناد به آيات و روايات

معمولاً ديد افراد مختلف نسبت به زندگي فرق مي کند، عده اي بسيار خوشبين و مثبت نگر هستند و عده اي بسيار نااميد. يأس و تيرگي دنياي اين افراد را در بر گرفته همه رفتارهاي اطرافيان را حمل بر سوء مي کنند و کينه ها به دل مي گيرند. اين افراد در نظر ديگران اشخاصي بسيار ضعيف و نفرت انگيز جلوه خواهند کرد که به مرور تمامي دوستان خود را از دست خواهند داد چرا که همه انسان ها در نوع خود با مشکلاتي رو به رو هستند، ديگر تحمل صحبت هاي يأس آفرين و منفي ديگران را ندارند.

مثبت انديشي همان خوش بيني و تفأل خير به خداوند و جهان و ديگر انسان هاست. زيرا از نظر روايات اسلامي سوءظن تنها در مورد رفتار ديگران تحقق نمي يابد، بلکه هر بدگماني به خدا و مخلوق خدا به نحوي که به شکل اعتقاد قلبي درآيد و اعتقاد و گفتار و رفتار انسان بر اساس آن شکل بگيرد، سوءظن محسوب مي شود. 

چهارشنبه 17 دی 1393  3:27 PM
تشکرات از این پست
moradi92
liasam
liasam
کاربر نقره ای

مثبت نگري در قرآن

همه ما ممکن است در برخوردهاي اجتماعي خود نسبت به رفتارهاي ديگران پيشداوري هايي انجام بدهيم که بعد از مدتي به عدم درستي آن پي ببريم يا گاهي در زندگي با افرادي مواجه شويم که بدون تجربه مستقيمي نسبت به برخورد با ديگران درباره آنها قضاوت هايي مي کنند يا نسبت خاصي به آنها مي دهند.

اين گونه داوري ها مي تواند بر روابط فرد با اعضاي خانواده يا دوستان يا اهالي شهر تأثير منفي داشته باشد و مشکلاتي در روابط آنها ايجاد کند که پيامدهاي آن بسيار گسترده است و شايد به آسيب هاي رواني، آزار ديگران و حتي ضرب و جرح و قتل منجر شود.

مثلاً برادران حضرت يوسف(عليه السلام) ابتدا به پدر خود و يوسف نگرش منفي نداشتند ولي بعد احساس کردند که يوسف محبوبيت بيشتري نزد پدر دارد و انگيزه نزديک تر شدن به پدر، باعث شد که نگرش آنها به پدر و يوسف تغيير يابد و گفتند ما پدرمان را در گمراهي آشکاري مي بينيم و تصميم گرفتند که يوسف را بکشند يا او را در سرزمين دوري بيفکنند تا توجه پدر به آنها معطوف شود.

چهارشنبه 17 دی 1393  3:29 PM
تشکرات از این پست
moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها