0

معما

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

معما

معما

_مهرداد داشت به يک عکس نگاه می کرد. دوستش از او پرسيد : اين عکس کيه که داری نيگاش می کنی؟ مهرداد گفت : من هيچ خواهر يا برادر ندارم ، اما پدر اين مرد پسر پدر منه ! مهرداد داشت به عکس کی نگاه می کرد؟                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            _مينا و تينا دو تا خواهر دوقلوی کاملا شبيه به هم هستند. اين دو تا يکيشون راستگو و يکیشون دروغگوست. . من   از يکيشون پرسيدم : آيا تينا دروغگوست؟ جواب داد : بله . به من بگوييد من با تينا صحبت می کردم يا مينا؟

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 24 آبان 1393  1:46 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 nargesza mammads2 farshon
mammads2
mammads2
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 314

پاسخ به:معما

اولیش : نوه خودش

دومی : معلوم نیست چون اگه تینا دروغگو بوده دروغ میگفته که خواهرش دروغگویه واگه اون یکی دروغگو بوده تینا راست میگفته که خواهرش دروغگو بوده پس معلوم نیست

جمعه 7 آذر 1393  7:05 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

سلام

اولی میشه: به عکس پسر خودش نگاه می کرده.

دومی رو باید بیشتر فکر کنم. بعداً جواب میدم.

چهارشنبه 12 آذر 1393  8:33 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

اولی :به نوه خودش

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 10 اسفند 1394  8:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها