*هل یستوی الذین یعلمون والذین لایعلمون انما یتذکر اولواالالباب*
= خلاصه ای از جملات قشنگ پست های دوستان در این چند روز =
** پیامبر اکرم (ص): هرگاه مومنی از جهان درگذرد و تنها یک برگ کاغذ از خود به میراث بگذارد که دانشمندی بران نوشته باشد، همان یک برگ پرده ای میان او و آتش دوزخ خواهد افکند .
** تولید و توسعه علم در تمدن اسلامی بیانگر آن است که بن مایههای این توسعه، منابع اصیل اسلامی – قرآن، سنت و روایات – بوده و در واقع دین اسلام با استفاده از علم و آگاهی گسترش مییابد
** كتاب بايد تبري براي درهم شكستن درياي منجمد وجودمان باشد.
**یکی از راههای ترویج سبک زندگی و تشریح سبک مورد نظر اسلام و منطبق با نیاز کشور _ بهویژه درخصوص مباحث اخلاقی - استفاده از ابزارهای آموزشی و فرهنگی است و در این میان «کتاب» به واسطه در دسترس بودن و بیواسطه بودن آموزههایش نقش یگانهای دارد.
**نويسنده خوب: آثار ارزشمند نويسنده هاي خوب، مثل گنج و دارايي هايي هستند که همگان را بهرهمند مي سازند. نويسندگان بايد پاسخگوي سؤال ها و مشکلات خوانندگان به ويژه جوانان باشند و با دنياي جوانان ارتباط برقرار کنند و دست آن ها را گرفته، مشکلات شان را حل کنند. نوشتن تلاشي در راه خدمت به فرد و جامعه و مدد رساندن به آن ها براي پيدا کردن راه هاي بهتر زندگي است، زندگي مفيد و پرثمر و با انگيزه و هدف.
**حذر از گرداب: هر کتاب درياي است که گاه خواندن، در آن، غوطهوري و پيش مي روي. گاهي در اين دريا، مرواريدي هست براي صيد، يا دست کم چند ماهي که روح را با آن سير کني؛ و گاه گردابي است متلاطم که گم گشته و حيرانت مي سازد و يا چند برگِ مرداب گونه وجودت را به تلخي و سقوط بکشاند. سپس هشدار و زينهار که در کدام دريايي!
**انتخاب کتاب، انتخاب دوست: وقتي که کتابي را مي خواني، گويي با دوستي سخن گفته و شنيدهاي. اگر کتاب، موج خداجويي و کمال طلبي را در تو به جوشش درآورد، هم صحبتي نيکو و الگويي شايسته يافتهاي و اگر حس دنياپرستي و خواهش هاي نفساني را در تو بيدار سازد، بدان آن کتاب گردابي هولناک است. به هوش باش در درياي پر گوهر کتب، در کام گرداب هاي جهل و غفلت اسير نگردي.
**کتاب خوب: فروشنده پرسيد: چه کتابي مي خواهي؟ گفتم: کتابي که مهربان باشد و چهره ايماني روحم را به ناخن ما ديگري و بي ديني نخراشد، کتابي که روح تشنه مرا در کوير جهل و ناداني رها نکند، کتابي که هم دل و هم زبان من باشد و مرا در غربت بيگانگان و اجنبي ها فرو نبرد.. کتابي که راستگو باشد و در دل من به جاي پاشيدن بذر واقع گرايي، بذر دروغ و نفاق و کج فهمي نکارد؛ کتابي که دوست و خيرخواه من باشد.
**بزرگترين کتاب: نام کتاب که مي آيد، افتخار ميکنيم«قرآن»، بزرگ ترين و شريف ترين کتاب آفرينش از آنِ ماست. سربلنديم به اين که«قرآن»، کتاب نور و هدايت، شفا و رحمت و خير و برکت متعلق به ماست. به همه عالم فخر مي کنيم که به اين کتاب ايمان داريم و در سايه آن از هر گزندي محفوظيم.
**کتاب گنجینه فکری و فرهنگی ارزشمندی است .کتاب در شکلگیری فرهنگ که اساسیترین نماد هویت یک ملت است نقش اساسی را ایفا میکند و از موثرترین ابزارها برای ارتقای آگاهیهای عمومی و تولید فکر و اندیشه به شمار میرود.
**کتاب فراگیرترین، بادوامترین و ارزانترین قالب انتقال دانش است. بنابراین، یکی از راههای رسیدن به کمال بشری و سعادت و طی کردن قلههای علم و دانش، رویآوردن به کتاب و کتابخوانی است.
**من هیچ غمى نداشتم که خواندن یک صفحه کتاب از بین نبرده باشد. کتاب، عمر دوباره است. در دنیا لذتى که با لذت مطالعه برابرى کند، نیست.
**مسابقات کتابخوانی، مقاله نویسی و کتاب نویسی (در سطح کودکان و نوجوانان)، ویراستاری، طراحی جلد یا طراحی متناسب با داستان کتاب (مخصوص کودکان)، و ... از جمله فعالیتهای مفید در راستای تشویق و ترغیب افراد به مطالعه است.
** تعیین شاخص ها و معیارها برای عضویت افراد در انجمن های كتاب و كتابخوانی و تدوین سیاست های كلی و نظارت بر فعالیت انجمن ها در طول سال.
**کتاب را باید ترویج کرد، ... مردم باید به کتابخوانی عادت کنندو کتاب وارد زندگی بشود.
**وقتی دانشمندی از آموختن به دیگران دریغ میکند در واقع علم را اسیرکرده است وخود نگهبانی آنرا می دهد .
**کسی که کتاب را برای خواب رفتن می خواند هیچگاه بیدار نمیشود.
**همه دستاوردهای بشر در سراسر عمر جهان، تا آن جا که قابل کتابت بوده است، در میان نوشته هایی است که انسان ها پدیدآورده اند و می آورند
**والدین به دلیل اشتغالات کاری و فکری در بیرون از خانه کمتر از گذشته در تربیت فرزندان خود دخیل هستند .
**سیستم آموزشی نقش مهمی در شکلگیری شخصیت افراد دارد به خصوص در مقاطع راهنمایی و دبیرستان .