0

salma57 مهمان مدیر پاسخگو

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:salma57 مهمان مدیر پاسخگو

نقل قول nazaninfatemeh

سلام خدمت اجی سلمای عزیزم و بقیه دوستان

سلام و عرض ادب خدمت آجی نازنین خوبم. ممنون که تشریف آوردین. 

من بعد از سه چهار روز که از مشهد برگشتم دوباره زیارت قبول تازه وقت کردم پست مدیر پاسخگو رو بخونم میدونم دیرشده (ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است wink) ولی خواستم به اجی گلم خداقوت بگم، (ممنون. من هم به خاطر فعالیت های مداوم شما در انجمن به شما خسته نباشید و خدا قوت میگم.) فکر کنم بیشترین سختی مدیریت اتاق چت، بحث حذف پست ها و زمان بر بودنش باشه، (برای من تنها کاری که انجام میدم همینه. سخت نیست. میشه تحمل کرد ولی زمانی زمان بر میشد که همزمان سه چهار نفر با این مشکل مواجه میشدند و من مجبور بودم از هر دو صفحه پست، یک صفحه اش رو حذف کنم. الان خیلی بهتر شده و پست ها کمتر تکرار میشه. پس کار من هم کمتر شده) چون معمولا صحبت های دوستان به پست ها جهت میده ولی همین که زحمت میکشید به خاطر جبران اشتباهات واحد فنی که ماشاءالله تمومی هم نداره ، پست های دوتایی و چندتایی رو حذف میکنید خسته نباشید میگم(الانه که کاربریم مسدود بشه)

اجی من همونطور که قبلا هم بهتون گفتم مطمئنم تا چند وقت دیگه شما رو در سمت های بالاتر میبینم،( من هم طبق معمول جواب قبلی رو به شما میدم. تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف . )چون سه نفر از اون سمت های بالاتر خودشون اینجا هستن (بچه های بالا با دعوتنامه اومدن البته به غیر از حاج آقا که هنوز تحریم های گاه و بیگاه شامل حالشون میشه)و تشکر زدن دیگه اسم نمیارم،  فقط اینو بگم که اون بالا بالاها رفتین این پایین پایینی ها رو فراموش نکنینcheeky دست ما کوتاه و خرما بر نخیل. ولی اگه به بالا رسیدم  شما رو هم با خودم میبرم. خوبه؟ مثلا من میشم روابط عمومی شما مدیر ارشد انجمن. همین که با این زبان سرخ سر سبزم (حساب کاربریم) هنوز سر جاشه باز جای شکرش باقیه.  

یه تشکر هم بکنم از اقای نجاران به خاطر اماری که ارائه کردن . جالب بود ممنون

این آمار برای من هم جالب بود. 

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

ممنون از شما آجی بزرگوار خودم. پاسبخش اتاق چت که یار همیشه همراه هستی.

شما هم در پناه امام ضا باشید. از حضور شما در این برنامه ممنونم.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 29 آبان 1393  8:33 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام  آجی سلما ...خداقوت //چی  بیارم میل کنید ...smiley

آجی  اینجاهم  یه  ذره  داره حال وهوای  اتاق چت رو پیدا میکرد ...فک  کنم  خاصیت حضورشماست ...cheeky

اگه مدیر اتاق چت نبودید ..چقدر  بودن در اتاق چت   براتون اهمیت داشت ؟ ودیدتون  نسبت بهش چطوری بود؟cheeky

همسرمحترمتون چقدر در این فعالیت شما(اتاق چت و کلا راسخون ) ،همکاری وهمیاری یا نظارت یا رضایت دارند؟؟ cool

برام جالبناک بود آماری که از فعالیت راسخونی ها در اتاق چت دادند ..باعث شد تصمیم بگیرم  تخم مرغ به فک نازنینم بذارم تا نرم شود برای حرف زدن ... wink

سالم وشاد باشید همیشه

یاطبیب القلوب heart

پنج شنبه 29 آبان 1393  9:48 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 borkhar f3080h517 sayyed13737373 amirali123
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول shayesteh2000

سلام  آجی سلما ...خداقوت //چی  بیارم میل کنید ...smiley

سلام آجی شایسته عزیز. ممنون از حضور شما. هرچه از دوست رسد نیکوست.wink

آجی  اینجاهم  یه  ذره  داره حال وهوای  اتاق چت رو پیدا میکرد ...فک  کنم  خاصیت حضورشماست ...cheeky

نه بحث حضور من نیست. برنامه مدیر پاسخگو چون حالت سوال و جوابی داره مثل چت هست. دوستان هم لطف داشتند تشریف آوردن 

اگه مدیر اتاق چت نبودید ..چقدر  بودن در اتاق چت   براتون اهمیت داشت ؟ ودیدتون  نسبت بهش چطوری بود؟cheeky

خب من قبلا مدیر اتاق چت نبودم. الان دو ماه هست که مدیر شدم. خیلی برام فرقی نداره. خیلی تاثیری نداره. ولی چون باید کاربران برتر رو هم انتخاب کنم بیشتر به حضور و غیبت کاربران دقت می کنم. قبلا هم دقت می کردما. ولی الان بیشتر شده. 

همسرمحترمتون چقدر در این فعالیت شما(اتاق چت و کلا راسخون ) ،همکاری وهمیاری یا نظارت یا رضایت دارند؟؟ cool

خبر دارند در راسخون فعالیت دارم. ولی به طور خاص مطالب منو دنبال نمی کنند و وقتشون اجازه نمیده پیگیر باشند. رضایت هم! اگر زیاده روی نکنم مخالفتی نیست. 

برام جالبناک بود آماری که از فعالیت راسخونی ها در اتاق چت دادند ..باعث شد تصمیم بگیرم  تخم مرغ به فک نازنینم بذارم تا نرم شود برای حرف زدن ... wink

شما میتونی به صدر لیست برسی. من به قابلیت های همه خواهران و برادران راسخونی ایمان دارم.

سالم وشاد باشید همیشه

ممنون. من هم برای شما آرزوی سلامتی و شادکامی دارم.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 29 آبان 1393  10:06 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 borkhar nazaninfatemeh f3080h517 sayyed13737373 amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول ravabet_rasekhoon

ضمن عرض سلام و ادای احترام خدمت حضار گرامی در این تاپیک و مدیران محترم جناب سید بزرگوار و جناب سلما

همانند اعلام رضایتی که از عملکرد سایر مدیران عزیز داشته ایم، از عملکرد مبتنی بر قوانین، همیاری و همراهی در مدیریت کل انجمن و نه فقط تالار های تحت مدیریت، اجرای طرح ها، مسابقات و برنامه ها، ساختار بندی انجمن، تامین محتوای کاربردی و مخاطب پسند و در همه رئوس تعریفی برای ارزیابی مدیران، به جرات جناب سلما از جمله مدیران برتر انجمن راسخون هستند، لذا صمیمانه از ایشان سپاسگزاری می نمایم.

در انتها، آماری از فرآیند فعالیت کاربران در اتاق چت ارائه می دهم که قطعاً جالب توجه و تامل خواهد بود:

واي چقدر اين آمار خوب هست من كه خيلي خوشم اومد cheeky

كاش خانم سلما اين آمار رو هر يه ماه يا دو ماه بتونيد يه جايي بزارد و كاربران بينند خيلي خوب هستش

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 1 آذر 1393  9:37 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

امتیازات salma57 مهمان مدیر پاسخگو

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران.

ماه محرم بر همه ی دوستان بزرگوار تسلیت باشد.

از همکاری و پرسش و پاسخ شما مدیر و کاربران بزرگوار بسیار متشکریم.

امیدوارم همیشه در زندگی پیروز و سربلند باشید.

امتیازات واقعی این طرح پیشرفت تالارها ی راسخون می باشد که امیدوارم همه ی دوستان از این امتیازات بهره مند شوند.

از آقایان کیانی و منتظمی و نجاران این سه بزرگوار به خاطر حضورشان در مدیر پاسخگو متشکریم.

اما امتیازاتی در حد توانمون براتون در نظر گرفتیم که به شرح زیر می باشد:

ردیف نام کاربری امتیاز
1 salma57 1000
2 amirali123 200
3 namebaran 200
4 alirezaHmzezadh 50
5 papeli 50
6 borkhar 200
7 nazaninfatemeh 200
8 farshon 200
9 hossein201273 200
10 ahmadfarm 50
11 haj114 50
12 shayesteh2000 200
13 siryahya 50

ضمن تقدیر و تشکر از مدیر محترم تالار "پاتوق راسخونی ها" 

مدیر گرامی تالارهای "غزلیات حافظ " و "اتاق چت جناب "salma57" از مدیران فعال، خلاق، آگاه و مسئولیت پذیر انجمن راسخون هستند که در تهیه، تامین و نظارت بر محتوا، مدیریت کاربران، ایجاد تاپیک های تعاملی و کاربردی حضور فعال دارند. ایشان یار و همراه روابط عمومی در مدیریت سایت و انجمن، طراحی و اجرای مسابقات، تاپیک های تعاملی، تامین محتوای کاربردی و ... هستند.

صممیمانه از ایشان قدردانی نموده، زحمات گرانقدرشان را می ستاییم.

امتیازات درخواستی تقدیم گردید

موفق باشید/ روابط عمومی راسخون

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 1 آذر 1393  9:42 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh amirali123 borkhar farshon ehsan007060 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها