0

salma57 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

salma57 مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو،به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی،مدیرsalma57،می باشد.

زمان برگذاری:

93/08/24 به مدت یک هفته در روز های فرد

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی وقوانین برنامه مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

جمعه 23 آبان 1393  2:43 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 f3080h517 salma57 amirali123 mehdi0014 hossein201273 borkhar namebaran alirezaHmzezadh nargese_montazer khodaeem1 shayesteh2000 farshon rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:salma57 مهمان مدیر پاسخگو

نقل قول sayyed13737373

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟  

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

سلام و عرض ادب و احترام.

1- سلما هستم. معروف به آجی سلما. بقیه مشخصاتم رو همه اطلاع دارند.

2- مدیرت تالارهای حافظ، شهریار، و اتاق چت.

تالار حافظ  را از اواخر تیرماه درخواست ایجادش رو دادم. قصد داشتم کلیه غزلیات حافظ و صوت و تفسیرهاش رو در این تالار جمع آوری کنم. تالار شهریار رو هم با کمک دوستان دیگر اشعار و مطالبش بارگذاری خواهد شد. 

مدیریت اتاق چت هم از اواخر شهریور به عهده گرفتم.

3- عملکرد خاصی نداشتم. در تالار حافظ بیشتر به بارگذاری اشعار و صوت پرداختم. البته هنوز تکمیل تالار طول میکشه. من هم وقتم کم هست و در حد بضاعت به این تالار می پردازم.

اتاق چت هم نقش مدیریتی آنچنانی ندارم. از اول ایجاد اتاق چت تا الان دوره های مختلفی رو پشت سر گذاشته و بیشتر سعی من این هست که بنا به نظر کاربران همیشگی اتاق چت مباحث و گفتگوها پیش بره.(اتاق چت کاربرانش ثابت نیستند و هرازگاهی کاملا تغییر می کنند)

یه زمانی اگه کاربران دوست داشته باشند بحث خاصی انتخاب میشه و اگه استقبال کم باشه به صحبت های روزمره می پردازیم. 

4- برنامه های اتاق چت کاملا غیر قابل پیش بینی هستند چون سلیقه های کاربران فرق می کنه.

اگثرا طبق نظر دوستان حاضر در اتاق چت پیش میره و نمیشه نظم خاصی براش در نظر گرفت.

5- من معلم انشا هم که میشم به خودم نمره نمیدم. اینجا که دیگه اصلا نمیشه از طرف خودم نمره بدم. نمره رو کاربران بدهند بهتر هست. والا کی میگه ماست من ترشه؟!

6- برنامه خاصی ندارم. منتظرم کاربران اتاق چت پیشنهاد بدند و من با کمک خودشون اجرا کنم. 

ممنون از شما و کاربرانی که در مدیر پاسخگوی اینجانب شرکت می کنند. 

حالا نمیشه به جای نمره ،  به مدیران پاسخگو که نمره قبولی می گیرن جایزه نقدی و غیر نقدی تعلق بگیره؟ 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 24 آبان 1393  10:59 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 f3080h517 borkhar namebaran alirezaHmzezadh nargese_montazer omiddeymi1368 khodaeem1 shayesteh2000 rasekhoon_weblog moradi92 nazaninfatemeh
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام خدمت بانوي اول سايت و معلم دل سوز و مهربان خودم چون هر سوالي كه واسم پيش اومده به لحني خوب و با راهنمايي كامل من رو در جهت هر چه بهتر شدن راهنمايي كردن

خانم سلما بگير فقط با يه دستمال بگيريد كه تازه از تنور دراومده

خیلی سوال ميپرسم و با اين وجود بازم جواب ميدين cheeky

این د ل كوچيك منو با حرفاتون مسير ميدين cheeky

هر بدي كه من بكنم با حرفاتون ميفهمونيدcheeky

كه اين كارم بد بوده و ديگه نكن امير علي ...خخ cheeky

خواستم از اينجا من بگم هميشه من مچكرم cheeky

وجودتون تو راسخون دلگرميه واسه همه ...خخخcheeky

حالا من منتظر اطلاعات شما هستم البته كم و بيش يه چيزهايي ميدونم ولي محفل كه گرم شد دوباره من رو ميبنيد ( ديگه حرفام هم رنگ شعر و .... به خودشون گرفته ..خخ)

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 24 آبان 1393  11:24 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 f3080h517 borkhar namebaran nargese_montazer omiddeymi1368 khodaeem1 shayesteh2000 rasekhoon_weblog moradi92 rasekhoon_m nazaninfatemeh
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.

1- در مورد تاپیک اتاق چت خودتون بر روی تاپیک نظارت دارید؟ روزانه پستهای کوتاه که صرفاً سلام و خداحافظی میباشد حذف میگردد؟

2- برای روزهایی که در تاپیک اتاق پت در خصوص یک مبحث خاص گفتگو میشود امتیازی تعلق میگیرد؟

3- در مورد تالار شهریار و حافظ یک مسابقه ای بگذارید مثلاً تاپیک مشاعره که فقط از ابیات این دو شاعر استفاده شود. بنده خودم تا به الان از وجود این تالارها اطلاعی نداشتم. با گذاشتن این جور مسابقات کاربران جذب تالارتان خواهند شد.

موفق باشید.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 24 آبان 1393  7:11 PM
تشکرات از این پست
borkhar nargese_montazer sayyed13737373 salma57 f3080h517 omiddeymi1368 khodaeem1 shayesteh2000 rasekhoon_weblog moradi92 rasekhoon_m nazaninfatemeh
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

باسلام خدمت همگي

فقط اومد سلام كنم و بگم مديريتتون خيلي عاليه انشالله كه موفق باشيد

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

شنبه 24 آبان 1393  7:31 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer sayyed13737373 salma57 borkhar f3080h517 omiddeymi1368 khodaeem1 shayesteh2000 namebaran moradi92 rasekhoon_m nazaninfatemeh
papeli
papeli
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12867

سلام خدمت بانوي اول سايت

kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

یک شنبه 25 آبان 1393  3:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 shayesteh2000 namebaran borkhar sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با سلام خدمت بانوي اول سايت و معلم دل سوز و مهربان خودم چون هر سوالي كه واسم پيش اومده به لحني خوب و با راهنمايي كامل من رو در جهت هر چه بهتر شدن راهنمايي كردن       سلام بر آقا امیر علی. محبوب دلها. شاعر بالقوه، شکسته نفسی می فرمایید. من پیش اساتید راسخونی ام درس پس میدم. 

خانم سلما بگير فقط با يه دستمال بگيريد كه تازه از تنور دراومده    به به! ممنون از شعر زیباتون.  از بذل الطاف شما سپاسگزارم.

خیلی سوال ميپرسم و با اين وجود بازم جواب ميدين cheeky

این د ل كوچيك منو با حرفاتون مسير ميدين cheeky

هر بدي كه من بكنم با حرفاتون ميفهمونيدcheeky

كه اين كارم بد بوده و ديگه نكن امير علي ...خخ cheeky

خواستم از اينجا من بگم هميشه من مچكرم cheeky

وجودتون تو راسخون دلگرميه واسه همه ...خخخcheeky

باز هم تشکر. لطف همه راسخونی ها همیشه شامل حال من بوده و هست.

حالا من منتظر اطلاعات شما هستم البته كم و بيش يه چيزهايي ميدونم ولي محفل كه گرم شد دوباره من رو ميبنيد ( ديگه حرفام هم رنگ شعر و .... به خودشون گرفته ..خخ)

ممنون که در این برنامه شرکت کردین. منتظر پیشنهادات و انتقادات شما در مورد تالارهای حافظ و شهریار و اتاق چت هستم.

از همین جا بابت بارگذاری منظم و مداوم اشعار شهریار در این تالار قدردانی می کنم. 

یک شنبه 25 آبان 1393  8:29 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 namebaran borkhar sayyed13737373 amirali123 moradi92 rasekhoon_m nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.

1- در مورد تاپیک اتاق چت خودتون بر روی تاپیک نظارت دارید؟ روزانه پستهای کوتاه که صرفاً سلام و خداحافظی میباشد حذف میگردد؟

2- برای روزهایی که در تاپیک اتاق پت در خصوص یک مبحث خاص گفتگو میشود امتیازی تعلق میگیرد؟

3- در مورد تالار شهریار و حافظ یک مسابقه ای بگذارید مثلاً تاپیک مشاعره که فقط از ابیات این دو شاعر استفاده شود. بنده خودم تا به الان از وجود این تالارها اطلاعی نداشتم. با گذاشتن این جور مسابقات کاربران جذب تالارتان خواهند شد.

موفق باشید.

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیزم.

1- اتاق چت از اول ایجادش در حد همراه بودن با اهالی اتاق چت بودم. ولی مدیریتش بر عهده مدیر و دوست عزیزم خانم طهمورس بود. دو ماه هست من هم به کمک ایشون اومدم. چون مدتی شده بود پست های کاربران گاها با مشکل مواجه میشد و دو تا دوتا و سه تا سه تا ارسال میشد.

به هر حال با مشورت با مدیر انجمن قرار شد مدیریت این تاپیک رو قبول کنم. در حد حذف پست های تکراری. در حال حاضر تعداد پست هایی که فقط سلام باشند و یک کلمه ای کم هست. به طوری که از 10 صفحه شاید یک صفحه مخصوص سلام باشه (شاید هم کمتر) در ضمن پست ها هم یک کلمه ای نیست. همراه با سلام احوالپرسی و گاهی هم گزارش آب و هوای شهرها ارائه میشه که نمیشه حذف کرد.

گاهی هم فردی بعد از یک هفته غیبت میاد و سلام می کنه و شاید تنها پستش در انجمن باشه، حذف پست سلام این کاربر عملکردش رو کامل از سایت پاک می کنه. ب خدا رو شکر همه قوانین رو میدونن و اجرا می کنند. گاهی اگه مشکلی باشه گوشزد می کنم و دوستان رعایت می کنند.

2- من برای امتیاز با مدیر ارشد صحبت کردم ولی نظر ایشون این بود در معرفی کاربران برتر در نظر گرفته خواهد شد. 

البته کسانی که بیشتر در مباحث شرکت می کنند موضوعاتشون سریع تر در اتاق چت مطرح میشه.

3- تاپیک شهریار و حافظ هنوز در حال تکمیل هست.

فعلا بیشتر به فکر تکمیل اشعار و تفاسیر هستم. از دوستان هم برای تکمیل تالار کمک خواستم. فعلا آقا امیرعلی در تالار شهریار مشغول هستند. خودم هم چون باید صوت غزل های حافظ رو قرار بدم و دوست دادم یکدست باشه فراخور وقتم کار می کنم.

ان شاءالله صوت استاد گرمارودی کامل شد برای تکمیل تالار مسابقه و یا تاپیک ویژه قرار میدم. ممنون از پیشنهادات شما. لطف کردین.

یک شنبه 25 آبان 1393  8:42 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 namebaran borkhar sayyed13737373 amirali123 moradi92 rasekhoon_m nazaninfatemeh
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

به به. ..سلآم به آجی سلمای گل..cheeky..اول این آب انار رو بخورید واستون آوردم تا خستگی تون در بره. ..

آجی نمیدونستم مدیریت تالار حافظ و شهریار هم هستید. ..چه خوب پس چرا زودتر نگفتین. indecision...

اول ازتون تشکر میکنم به خاطره مدیریت عالی تون تو اتاق چت که باعث دلگرمی من و بقیه ی کاربران هست و هر روز باید تخم مرغ به فک هامون بذارید تا نرم بشه. ...wink

آجی سلما چرا مشاهده ی بحث و حرف های  اتاق چت رو اختصاصی واسه ی کاربران سایت نمیکنید یا نمیکنند مثل خیلی از سایت های دیگه ؟؟؟

پیام های ارسالی مون تو ی تالارها رو چطور میتونیم مدیریت کنیم مثلا حذف کنیم ؟؟؟

در عنوان مدیریت چه کسانی تو راسخون  پررنگ حمایتتون میکنند که کارتونو راحت تر و بهتر انجام بدید ؟؟کیا غیر خدا هواتونو دارن ؟؟

قبل از فعالیت ومدیریت تالار ها در راسخون ،تا به حال چه مدیریت هایی غیر از فرزندان داشتید؟..

چقدر از دست پست های ما تو اتاق چت حرص خوردین و ناراحت شدید. ..عایا میشه حلال کنیدcool ؟؟؟

دوست دار شما شایسته دوهزار cheekykiss

یاطبیب القلوب heart

یک شنبه 25 آبان 1393  8:43 AM
تشکرات از این پست
namebaran borkhar sayyed13737373 amirali123 salma57 moradi92 rasekhoon_m bigharar nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول alirezaHmzezadh

باسلام خدمت همگي

فقط اومد سلام كنم و بگم مديريتتون خيلي عاليه انشالله كه موفق باشيد

سلام آقا حمزه زاده. 

لطف کردین. همه مدیران تالارها عالی هستند و از من بهتر. من هم برای شما و همه راسخونی ها آرزوی موفقیت دارم.

یک شنبه 25 آبان 1393  8:45 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 namebaran borkhar sayyed13737373 amirali123 moradi92 rasekhoon_m alirezaHmzezadh nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول papeli

سلام خدمت بانوي اول سايت

سلام آجی پروانه خودم.

شرمنده شمام. همه بزرگوارن اول هستند. به من همون عنوان آجی دعوا رو بدن کفایت می کنه. متشکر از حضور شما.

یک شنبه 25 آبان 1393  8:49 AM
تشکرات از این پست
namebaran borkhar sayyed13737373 amirali123 papeli rasekhoon_m nazaninfatemeh
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

اااااااسلااااااااااام میبینم آجیم رونشوندن روصندلی مدیرپاسخگوblushblushآجی خودت بیستی.کارتم بیسته.بقیه آجیهاهم بیستنlaughwink

انشالله موفق باشین

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 25 آبان 1393  9:00 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 shayesteh2000 amirali123 moradi92 rasekhoon_m nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

به به. ..سلآم به آجی سلمای گل..cheeky..اول این آب انار رو بخورید واستون آوردم تا خستگی تون در بره. ..             سلام آجی شایسته عزیز. ممنونم. جسابی چسبید. 

آجی نمیدونستم مدیریت تالار حافظ و شهریار هم هستید. ..چه خوب پس چرا زودتر نگفتین. indecision...              مدیریت این دو تالار رو تقریبا مخفیانه داشتم. البته بیشتر هدفم نظم دادن به اشعار بود که اگر دوستان کمک کردند و اشعاری رو قرار دادند بتونم همه رو منظم قرار بدم. خیلی از دوستان اتاق چت خبر داشتند. چون فقط اونجا مطرح کردم. الان هم چون مدیریت اتاق چت هم اضافه شد این دو تالار رو برای اینکه از مهجوریت در بیان معرفی کردم. 

اول ازتون تشکر میکنم به خاطره مدیریت عالی تون تو اتاق چت که باعث دلگرمی من و بقیه ی کاربران هست و هر روز باید تخم مرغ به فک هامون بذارید تا نرم بشه. ...wink  مدیریت هیچ تالاری بدون حضور کاربران راسخ راسخون پررنگ نمیشه. تالار گفتگوی آزاد و اتاق چت هم بخاطر کاربران خوبش و همراهی همیشگیشون گرم و پر رونق میشه

آجی سلما چرا مشاهده ی بحث و حرف های  اتاق چت رو اختصاصی واسه ی کاربران سایت نمیکنید یا نمیکنند مثل خیلی از سایت های دیگه ؟؟؟         نمیدونم این از معایب یک سایت هست و یا از حسناتش. به نظرم کارهای فرهنگی باید در دید عموم باشه . البته این مورد رو خود مسئولان سایت در موردش تصمیم گیری می کنند. ولی من هم با این روال موافقم. چون بعضی سایت ها که میرم و از من قبل از ارائه اطلاعات میخوان عضو بشم خوشم نمیاد و بی خیال اطلاعات میشم و سعی می کنم از جای دیگه ای مطلبم رو پیدا کنم.

پیام های ارسالی مون تو ی تالارها رو چطور میتونیم مدیریت کنیم مثلا حذف کنیم ؟؟؟            پیام ها قابلیت حذف ندارند. ولی میشه ویرایش کرد و تغییرش داد. گاهی چون مطالب ما مورد استفاده دیگران هست بهتر هست که قابلیت حذف نداشته باشه تا دیگران بتونن ازش استفاده کنند. 

در عنوان مدیریت چه کسانی تو راسخون  پررنگ حمایتتون میکنند که کارتونو راحت تر و بهتر انجام بدید ؟؟کیا غیر خدا هواتونو دارن ؟؟         بیشتر از همه کاربران همیشگی اتاق. بعد هم مسئولین همین که قبول کردند اتاق چت باشه یعنی حمایت کردند. 

قبل از فعالیت ومدیریت تالار ها در راسخون ،تا به حال چه مدیریت هایی غیر از فرزندان داشتید؟..          قبل از اینجا مدیریت نداشتم . البته اخیرا در واتساپ مدیریت چند گروه رو دارم. 

چقدر از دست پست های ما تو اتاق چت حرص خوردین و ناراحت شدید. ..عایا میشه حلال کنیدcool ؟؟؟        این چه حرفیه آجی. من موقع پست های دوتایی فقط از دست واحد فنی حرص میخورم. ولی ناراحت هم نمیشم. کاملا خونسردم . ولی گاهی که پست های لینک دار و یک کلمه ای از دوستان می بینم فقط تذکر میدم و امیدوارم از دست من ناراحت نشن. من هم مامورم و معذور.

دوست دار شما شایسته دوهزار cheekykiss   متشکرم. ارادتمند شما آجی سلما. لطف کردین

یک شنبه 25 آبان 1393  9:02 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 amirali123 shayesteh2000 moradi92 rasekhoon_m nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

اااااااسلااااااااااام میبینم آجیم رونشوندن روصندلی مدیرپاسخگوblushblushآجی خودت بیستی.کارتم بیسته.بقیه آجیهاهم بیستنlaughwink

انشالله موفق باشین

سلااااااااااااام آجی برخوار عزیز. آره دیگه.

این مدیر بار پاسخ نتوانست کشید        قرعه این بار به نام آجی سلما بزدند wink عجب شعری شد. به به!cheeky

شوخی بود. همه اعلام آمادگی کردند. ولی این بار گفتن شما بشین تا بقیه به کارهاشون برسن. متشکرم آجی. خوبی از خودتون هست. 

یک شنبه 25 آبان 1393  9:06 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 amirali123 shayesteh2000 f3080h517 moradi92 rasekhoon_m nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام واحترام

واماسئوالات بنده:

1- واسم خیلی سئوال بوده باوجودیکه قصدادامه کاردرسایت نداشتیدامامدیریت روانتخاب نمودید؟

2- چه برنامه هایی واسه تالارتون درنظردارید؟

فعلا"درهمین حدپاسخگوباشیدوموفق باشید

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 25 آبان 1393  9:39 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirali123 borkhar salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها