نقل قول namebaran
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.
1- در مورد تاپیک اتاق چت خودتون بر روی تاپیک نظارت دارید؟ روزانه پستهای کوتاه که صرفاً سلام و خداحافظی میباشد حذف میگردد؟
2- برای روزهایی که در تاپیک اتاق پت در خصوص یک مبحث خاص گفتگو میشود امتیازی تعلق میگیرد؟
3- در مورد تالار شهریار و حافظ یک مسابقه ای بگذارید مثلاً تاپیک مشاعره که فقط از ابیات این دو شاعر استفاده شود. بنده خودم تا به الان از وجود این تالارها اطلاعی نداشتم. با گذاشتن این جور مسابقات کاربران جذب تالارتان خواهند شد.
موفق باشید.
سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیزم.
1- اتاق چت از اول ایجادش در حد همراه بودن با اهالی اتاق چت بودم. ولی مدیریتش بر عهده مدیر و دوست عزیزم خانم طهمورس بود. دو ماه هست من هم به کمک ایشون اومدم. چون مدتی شده بود پست های کاربران گاها با مشکل مواجه میشد و دو تا دوتا و سه تا سه تا ارسال میشد.
به هر حال با مشورت با مدیر انجمن قرار شد مدیریت این تاپیک رو قبول کنم. در حد حذف پست های تکراری. در حال حاضر تعداد پست هایی که فقط سلام باشند و یک کلمه ای کم هست. به طوری که از 10 صفحه شاید یک صفحه مخصوص سلام باشه (شاید هم کمتر) در ضمن پست ها هم یک کلمه ای نیست. همراه با سلام احوالپرسی و گاهی هم گزارش آب و هوای شهرها ارائه میشه که نمیشه حذف کرد.
گاهی هم فردی بعد از یک هفته غیبت میاد و سلام می کنه و شاید تنها پستش در انجمن باشه، حذف پست سلام این کاربر عملکردش رو کامل از سایت پاک می کنه. ب خدا رو شکر همه قوانین رو میدونن و اجرا می کنند. گاهی اگه مشکلی باشه گوشزد می کنم و دوستان رعایت می کنند.
2- من برای امتیاز با مدیر ارشد صحبت کردم ولی نظر ایشون این بود در معرفی کاربران برتر در نظر گرفته خواهد شد.
البته کسانی که بیشتر در مباحث شرکت می کنند موضوعاتشون سریع تر در اتاق چت مطرح میشه.
3- تاپیک شهریار و حافظ هنوز در حال تکمیل هست.
فعلا بیشتر به فکر تکمیل اشعار و تفاسیر هستم. از دوستان هم برای تکمیل تالار کمک خواستم. فعلا آقا امیرعلی در تالار شهریار مشغول هستند. خودم هم چون باید صوت غزل های حافظ رو قرار بدم و دوست دادم یکدست باشه فراخور وقتم کار می کنم.
ان شاءالله صوت استاد گرمارودی کامل شد برای تکمیل تالار مسابقه و یا تاپیک ویژه قرار میدم. ممنون از پیشنهادات شما. لطف کردین.