0

چگونه کاربر برتر شویم!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

چگونه کاربر برتر شویم!!

نکات مهم و کاربردی جهت بهبود وضعیت کمی و کیفی انجمن و انتخاب کاربران برتر

با عرض سلام و ادای احترام حضور همراهان همیشگی پرتال راسخون

ضمن تشکر و قدردانی از زحمات ارزنده و حضور مسئولانه یکایک شما بزرگواران، معتقدیم انجمن راسخون فضایی تعاملی جهت اشتراک دانسته های ما با چاشنی عطوفت، مهربانی، تعامل و گفتگو است، فضایی که همه ما دلگرم به حضور یکدیگر در آن هستیم، پس با حضور خود مایه دلگرمی یکدیگر و اغناء محتوایی و مشارکتی در انجمن باشیم.

در این راستا و در آستانه اعلام اسامی کاربران و مدیران برتر انجمن راسخون مواردی جهت ارتقاء سطح کمی کیفی انجمن درخواست می گردد:

1- ارسال پست های بروز و کاربردی در تالارهای مورد علاقه(محدودیتی در تعداد پست های ارسالی وجود ندارد)

2- شرکت در تاپیک های بحث و گفتگوی انجمن و مسابقات نظیر مباحث تالار گفتگوی آزاد، صالحین، صندلی داغ و تاپیک های ویژه و مناسبتی

3- پاسخگویی به سوالات کاربران در تالار های مختلف یا ارجاع سئوال به تاپیک های روابط عمومی

4- مشارکت در مدیریت انجمن با درخواست تبلیغ از پست های جالب و کاربردی، پیشنهاد مسابقه و طرح های گفتگویی و آموزشی، جذب و راهنمایی کاربران جدید، پیشنهاد اصلاح ساختار و قوانین و ...

5- همکاری به عنوان مدیر تالار

همواره شنوای درخواست ها، انتقادات و نظرات سازنده شما هستیم و فراخور امکانات مادی و معنوی موجود، پیگیر و مجری این درخواست ها خواهیم بود

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

پنج شنبه 22 آبان 1393  9:38 AM
تشکرات از این پست
kordabadi moradi92 mehdi0014 farshon borkhar omiddeymi1368 sayyed13737373 salma57 hossein201273 alirezaHmzezadh parseman_110 ahmadfarm khodaeem1 rasekhoon_m mohsen_alavi amirali123 alifanoodi f3080h517 fatemexry shayesteh2000 zare58 nazaninfatemeh javid1000 hessamnice samsam alimoradian shirdel2 ehsan007060 komail1012531 ria1365 zahra7720 aabolfal ghalbeiran2 Tahmid mty1378 Tachberdee
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

پاسخ به:نکات مهم و کاربردی جهت بهبود وضعیت کمی و کیفی انجمن و انتخاب کاربران برتر

باسلام.  اگر ممكنه فقط به اين دقت نكنيد كه كدوم كاربر در كدوم  قسمت فعاليت بيشتري داشته. گاهي برخي كاربران در قسمتهاي مختلف اما زياد شركت مي كنند و نيازمند تشويق هستند. ممنون

جمعه 23 آبان 1393  8:14 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m amirali123 f3080h517 shayesteh2000 hossein201273 zare58 omiddeymi1368 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh alirezaHmzezadh shirdel2 mehdi0014 parseman_110 ehsan007060 komail1012531 ghalbeiran2
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:نکات مهم و کاربردی جهت بهبود وضعیت کمی و کیفی انجمن و انتخاب کاربران برتر

خوب خيلي چيزها ميتونه معيار انتخاب كاربر برتر باشه .........كه يكي ديگه هم رضايت مداري هست من يه مثال ميزنم نميدونم كاربر محبوب دلهاcheeky رو ميشناسين يا نه ؟ خخخخخخخخ

مثلا خيلي خوشحال هستند و حالا به نحوي همه رو ميخندونند پس بنابراين يكي ميتونه محبوبيت كاربر باشه خخخخخخ

يكي ديگه ميتونه هنر كاربر باشه مثلا همين كاربر محبوب دلها cheekyرو كه من ميشناسم يه شعر هايي ميگه كه عالي حرف نداره شعر..... 

معيار هاي ديگه هم تو اولويت هستند مثلا حضور كاربر - شركت در فعاليت ها و ....

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 26 آبان 1393  1:42 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 sayyed13737373 moradi92 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m nazaninfatemeh alirezaHmzezadh shirdel2 mehdi0014 parseman_110 komail1012531 ghalbeiran2
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:چگونه کاربر برتر شویم!!

نقل قول ahmadfarm

باسلام.  اگر ممكنه فقط به اين دقت نكنيد كه كدوم كاربر در كدوم  قسمت فعاليت بيشتري داشته. گاهي برخي كاربران در قسمتهاي مختلف اما زياد شركت مي كنند و نيازمند تشويق هستند. ممنون

من هم با این مورد موافقم. ممکنه کاربری به طور مداوم در چند تالار انجمن فعالیت داشته باشه ولی فعالیتش به گونه ای هست که مدیران محترم در هیچ تالاری او رو به عنوان کاربر برتر معرفی نمی کنند. به نظرم باید تمهیداتی برای این قبیل کاربران که حضورشون در همه تالارها مشهود هست اندیشیده بشه. 

هستند کاربرانی که فعالیت هاشون مداوم هست ولی در هیچ تالاری اسمشون به عنوان کاربر برتر دیده نمیشه.

مسئولین رسیدگی کنند لطفا.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 27 آبان 1393  9:33 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ahmadfarm sayyed13737373 alimoradian amirali123 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh shirdel2 omiddeymi1368 mehdi0014 parseman_110 ravabet_rasekhoon ehsan007060 komail1012531 hessamnice
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

سلام

یه جور نا عدالتی تو انتخاب هست ...

مثلا دفعه قبلی من خیلی تو یکی از تالارها فعالیت داشتم

ولی با رای گیری از کاربرا من انتخاب نشدم چون تازه وارد بودم و کسایی دیگه شناخته تر بودن ...

البته خداییش واسه جایزه اینکار رو نمی کردم حتی من به همه رای دادم ولی به خودم نه

از اون به بعد دلسرد شدم و ادامه ندادم

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

سه شنبه 27 آبان 1393  4:27 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh mehdi0014 salma57 ravabet_rasekhoon komail1012531 hessamnice amirali123
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب دارم خدمت حضار محترم

با نظر همراهان گرامی در راستای توجه به محبوبیت و حضور موثر کاربران در انجمن و بین کاربران دیگر، خلاقیت های کاربری و حضور در تالارهای متعدد موافق هستیم و لازم به ذکر است قبلاً هم  به این موارد توجه شده است و از این پس هم توجه خواهد شد.

خواهشمندیم اگر کاربری احساس نمود به هر نحو استحقاق معرفی به عنوان کاربر برتر یا فعال را داشته ولی معرفی نشده است ، مراتب را در همان تاپیک اعلام اسامی مطرح نماید تا بررسی گردد.

با سپاس

موفق باشید

چهارشنبه 28 آبان 1393  7:50 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar salma57 hessamnice moradi92 amirali123
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

سلام

یه جور نا عدالتی تو انتخاب هست ...

مثلا دفعه قبلی من خیلی تو یکی از تالارها فعالیت داشتم

ولی با رای گیری از کاربرا من انتخاب نشدم چون تازه وارد بودم و کسایی دیگه شناخته تر بودن ...

البته خداییش واسه جایزه اینکار رو نمی کردم حتی من به همه رای دادم ولی به خودم نه

از اون به بعد دلسرد شدم و ادامه ندادم

همراه گرامی با سلام و عرض ادب

شما می توانستید موضوع را در تاپیک اعلام اسامی یا صندوق پیام ravabet_rasekhoon مطرح کنید تا پیگیری و در صورت امکان، نام شما به لیست اضافه شود. رای گیری از کاربران تنها یکی از مراحل انتخاب کاربران برتر است و تعیین کننده اصلی نیست.

لذا خواهشمندم با حضور فعال خود در انجمن راسخون، دانسته های خود را با دیگران به اشتراک گذاشته و از داشته های دیگران استفاده کنید و ما را در اغنای هر چه بیشتر انجمن یاری رسانید، قطعاً روابط عمومی سپاسگزار این حضور فعال شما خواهد بود.

با سپاس

موفق باشید

چهارشنبه 28 آبان 1393  7:50 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar ehsan007060 salma57 hessamnice moradi92 amirali123
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

و در نهایت دست و دل باز شدن بیشتر مسئولین سایت یکی از مهمترین عوامل و انگیزه برای فعالیت بیشتر و جذب بیشتر اعضای جدید است!

چهارشنبه 28 آبان 1393  10:25 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mohammad98 salma57 ravabet_rasekhoon komail1012531 hessamnice
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2990

سلام خدمت همه راسخونی های گل

اولا: که این کار یک مشوق برای کارهای اعضاست و خیلی هم عالیه

دوما: من که در راستای کارهای دینی و مذهبی و فرهنگی کار انجام میدم خدایی نکرده نباید همه تلاشم برای این موارد باشه .

اما اگر بخواهیم این کار بدون نقص انجام بشه: 

به نظر بنده هم برای این کار باید فاکتورهای بیشتری رو مد نظر گرفت و الا بی عدالتی میشه!

یا صاحب الزمان علیه السلام

جمعه 30 آبان 1393  1:13 PM
تشکرات از این پست
hessamnice salma57 ravabet_rasekhoon amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها