عصرها کودکان خانواده به تماشاي برنامه تلويزيوني مي نشينند و خواهان يک خوراکي هستند که آنان را سرگرم کند. خوراکي هاي سالم و مغذي که در کودکي، مادربزرگم آماده مي کرد، به نظرم جايگزين مناسب هله هوله هاي امروزي است. يکي از اين خوراکيها نان کشمشي است که حدود زمان پخت آن يک ساعت و نيم است.
* پودر خميرمايه خشک - ۳قاشق چاي خوري * شکر - ۳قاشق غذاخوري
* آرد - ۲ و نيم پيمانه * کره سرد خرد شده - ۲قاشق غذاخوري و مقداري کره آب شده براي روي نان
* تخم مرغ هم زده شده - يک عدد * وانيل - کمي * کشمش طلايي پلويي - ۱۱۲گرم
* شکر - يک قاشق غذاخوري * پودرژلاتين - يک قاشق چاي خوري
* پودرقند - نصف پيمانه * شير - يک قاشق غذاخوري * کره - ۲قاشق چاي خوري
* پودرنارگيل - يک قاشق غذاخوري * رنگ خوراکي يا زعفران آب کرده - چند قطره
* مايه خمير، شکر و سه چهارم پيمانه آب ولرم را با هم مخلوط کنيد و در يک مکان گرم براي ۱۰دقيقه قرار دهيد.
* آرد را الک کنيد، با نوک انگشتان کره و سپس شکر باقيمانده را اضافه کنيد.
* مخلوط خميرمايه، تخم مرغ، وانيل و کشمش را به آرد اضافه کنيد و ورز دهيد. روي آن را با پلاستيک بپوشانيد و به مدت نيم ساعت در مکان گرم نگه داريد تا ور بيايد.
* فر را روي ۲۰۰درجه سانتي گراد قرار دهيد. سيني حاوي کاغذ روغني را آماده کنيد.
* خمير را به مدت ۵ تا ۸دقيقه روي سطح آغشته شده با آرد ورز دهيد و به شکل گرد در بياوريد و روي سيني به مدت ۱۰دقيقه قرار دهيد تا ورز بيايد.
* نان را به مدت ۲۵دقيقه يا تا زماني که روي آن طلايي شود، بپزيد. سپس روي سيني پنجره اي قرار دهيد.
* براي تهيه مواد براق کننده، شکر، ژلاتين و يک قاشق غذاخوري آب داغ را به جوش بياوريد تا ژلاتين آب شود سپس با برس روي نان داغ بماليد و بگذاريد خنک شود.
* براي تهيه روي نان، شير و کره را جوش بياوريد تا کره آب شود، پودرقند و رنگ را اضافه کنيد و هم بزنيد. روي نان بريزيد و سپس نارگيل روي آن بپاشيد.