0

ترفندی بسیار ساده برای خالی کردن رم مخصوصا n73 :(بدون نیازبه ریستارت کردن گوشی بعد از بازی )

sina67
sina67
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 486

ترفندی بسیار ساده برای خالی کردن رم مخصوصا n73 :(بدون نیازبه ریستارت کردن گوشی بعد از بازی )

ترفندی بسیار ساده برای خالی کردن رم مخصوصا N73 بدون نیازبه ریستارت کردن گوشی بعد از بازی ):feel:

با این روش خیلی ساده میتوانید 19 الی 20 مگ رم خالی داشته باشید شاید هم بیشتر ( من رو N73 ME خود 64 تا برنامه ی جانبی + 5 بازی N-Gage 2 و بازیهای بسیار گرافیکی مثل 7 Days نصب کردم و با این روش 20 مگ رم خالی کردم و fifa 09 رو بازی کردم )

برنامه ی J bak Taskman رو نصب کنید بعد به Menu بروید و گزینه ی Setting رو انتخاب کنید و بعد گزینه ی Program Setting را انتخاب کنید و فقط گزینه های زیر را تیک بزنید :

Show Memory in top-1
2- Show Info Panel
3- Show Menu
4 - Show Desktop
5- Show Hidden Apps
6- Show All Apps

سپس برید به منوی Tools سپس روی Reboot کلیک کنید و از شما Yes و No پرسیده میشود شما Yes را بزنید سپس گوشی شما ریستارت می شود بعد از اینکه گوشی روشن شد دکمه ی که با آن وارد منو می شدید را فشار دهید و نگه دارید تا برنامه ی J bak Taskman اجرا شود حالا برنامه های زیادی خواهید دید که در حال اجرا هستند و برنامه هایی هستن که آیکون آنها شبیه پازل دارند که قرمز و آبی هستند بغیر از این برنامه ها - برنامه های دیگری که وجود دارند که آیکون سه بعدی دارند مانند Music همه را ببندید ( دکمه ی C را بزنید ) من حالا 20 مگ رم دارم شما چی ؟

توجه :
سعی کنید N-Gage 2 را روی شورتکات تعریف کنید چون با رفتن یه منوها سرعت گوشی پایین می آید .
در هر صورت برنامه ی Standby را نبندید.
بعد از بیرون آمدن از بازیها نیازی به ریستارت دوبار ه ی گوشی نیست چون گوشی کاملا صحیح کار می کند.

کاش یه روز بشه که دیگه نشه جمله ای ساخت

با نمیشه، با نمیخوام، با نشد، با نداره

جمعه 26 آذر 1389  4:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها