0

رسم جدول در پست های انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

رسم جدول در پست های انجمن

سلام و عرض ادب و احترام.

چند سوال

1- چطور در پست های انجمن جدول بکشیم؟

2- چطور یک ردیف به ردیف های افقی جدول اضافه کنیم؟

3- چطور یک ستون به ستونهای عمودی جدول اضافه کنیم؟

4- آیا جدولی که از ورد کپی کردیم رو اینجا میتونیم ویرایش کنیم؟

5- طول و عرض جدول رو چطور تغییر بدیم؟

6- آیا طول و عرض ردیف و ستون رو هم میتونیم در محیط ویرایش انجمن تغییر بدیم؟ مثلا برای یک ردیف خاص ستونی با عرض مشخص در نظر بگیریم؟

دوشنبه 19 آبان 1393  10:23 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon Lovermohamad
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:رسم جدول در پست های انجمن

1- چطور در پست های انجمن جدول بکشیم؟

برای رسم جدول از گزینه table در نوار ابزار بالای محیط ویرایشگر استفاده می کنیم. رجوع کنید به تاپیک  هر کدام از ابزارهای موجود در ویرایشگر انجمن ..... کادر 8

وقتی این گزینه رو میزنیم کادری باز میشه که در آن تعداد ستون و ردیف رو باید مشخص کنید.

در کادر row تعداد ردیف های افقی و در کادر Columns  تعداد ستون های جدول رو قرار میدین. 

در Headers  اگه قرار باشه تیتر جدول شما بلد بشه این علامت ها رو فعال می کنید. یعنی مشخص می کنید که ردیف های اول و یا ستون های اول به عنوان تیتر انتخاب بشن. 

در قسمت Cell spacing مقدار کادری که برای هر خانه جدول میخواهید انتخاب می کنید. من در این جدول مقدار رو 3 انتخاب کردم. گزینه بعد Cell padding مقدار فضای بین ردیف ها رو مشخص می کنه.

گزینه Border size مقدار سایه یا حاشیه جدول هست. عدد انتخابی من 3 هست. 

گزینه Alignment برای قرار دادن جدول در سمت راست و چپ و مابین نوشته ها جدول به کار میره. 

در جدول نمونه من گزینه center  را انتخاب کردم. برای همین جدول من بین دو پاراگراف  نوشته قرار می گیرد.

برای وسط چین کردن نوشته های داخل جدول از گرینه های ویرایشگر که برای متون معمولی استفاده میشود در اینجا استفاده می کنیم. 

تیتر 1 تیتر 2
تست  تست
تست تست
تست 2 تست

2- چطور یک ردیف به ردیف های افقی جدول اضافه کنیم؟

اگه جدولی را رسم کردیم و بعد خواستیم یک ردیف به ردیف های افقی اضافه و یا حذف کنیم بر روی جدول راست کلیک می کنیم. گزینه row و بعد بنا به اینکه قبل یا بعد از علامت موس بخواهیم ردیف رو انتخاب کنیم یکی از گزینه ها رو انتخاب می کنیم. 

3- چطور یک ستون به ستونهای عمودی جدول اضافه کنیم؟

اگه جدولی را رسم کردیم و بعد خواستیم یک ردیف به ستون ها  اضافه و یا حذف کنیم بر روی جدول راست کلیک می کنیم. گزینه Columns و بعد بنا به اینکه قبل یا بعد از علامت موس بخواهیم ردیف رو انتخاب کنیم یکی از گزینه ها رو انتخاب می کنیم. 

4- آیا جدولی که از ورد کپی کردیم رو اینجا میتونیم ویرایش کنیم؟  بله. جدول ها رو با توجه به دستوراتی که در ویرایشگر وجود دارد ویرایش می کنیم. خیلی از گزینه ها با کلیک راست بر روی جدول و انتخاب table properties برای انتخاب ویرایش مورد نظر در دسترس هستند. 

5- طول و عرض جدول رو چطور تغییر بدیم؟  بر روی جدول راست کلیک می کنیم و از گرینه table properties مقدار طول و عرض دلخواه رو برای جدول وارد می کنیم. 

6- آیا طول و عرض ردیف و ستون رو هم میتونیم در محیط ویرایش انجمن تغییر بدیم؟ مثلا برای یک ردیف خاص ستونی با عرض مشخص در نظر بگیریم؟ 

از طریق راست کلیک روی سلول مورد نظر و گزینه cell، امکانات متنوعی نظیر تکه تکه کردن سلول، یکی کردن چند سلول، تنظیم ارتفاع و عرض و رنگ بندی سلول ها و ... در دسترس است.

به صورت مستقیم و در منوی row یا column امکانی جهت تغییر ارتفاع و عرض سطر و ستون وجود ندارد اما با تغییر ارتفاع و عرض سلول ها ولی با کار بیشتر، می شود ارتفاع ها و عرض ها را تنظیم نمود.

پیشنهاد دیگر، استفاده از بخش source و تنظیم ارتفاع سطر و ستون بوسیله خاصیت های width و height در css است، بدین صورت که در تگهای tr و td به ترتیب از

<tr style="height:200px;"

و

<td style="width:200px;"

استفاده می کنیم.

همچنین می توانید جدول مورد نظر را در word آماده سازید و سپس از طریق کپی پیست، به پست خود وارد کنید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 19 آبان 1393  10:48 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon Lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها