اين غذاي خوشمزه، متنوع و سرشار از آهن، داراي طعم لذيذي است، مخصوصا آن که همراه با پنير باشد.
زمان تهيه: 10 دقيقه
زمان پخت: يک ساعت
مواد لازم براي 7 نفر:
آرد 340 گرم
کره کمتر از يک پيمانه
آب يخ براي بستن
مواد مياني:
پياز متوسط 2 عدد، پوست کنده و خرد شده
کره 5/2 قاشق غذا خوري
سيب زميني متوسط 1 عدد پوست کنده و به صورت مکعبي خرد شده
اسفناج 180 گرم
پنير چدار 285 گرم
تخم مرغ 3 عدد
خامه دوبل (با درصد چربي بالاتر) 6 قاشق غذاخوري
آويشن يک قاشق چاي خوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
* سيب زميني هاي مکعبي را درون آب نمک بجوشانيد.
* پيازها را همراه با آويشن تفت دهيد تا نرم شوند.
* اسفناج هاي خرد شده و سيب زميني هاي پخته شده را به پيازها اضافه کنيد.
* به مخلوط فوق، مابقي مواد مياني را اضافه کرده، خوب هم بزنيد.
* نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنيد.
* کره و آرد را با هم مخلوط کرده، خوب هم بزنيد. کم کم، آب را به آن اضافه کنيد تا خمير حاصل شود.
* با وردنه خمير را پهن کرده و نيمي از آن را درون ظرف پاي، قرار دهيد و مخلوط تهيه شده را روي آن بريزيد و نيمه ديگر خمير را روي مخلوط تا کنيد و سر و ته خمير را به هم بچسبانيد.
* ظرف را درون فر با دماي 200 درجه ي سانتي گراد يا 400 درجه ي فارنهايت، به مدت چهل و پنج دقيقه تا يک ساعت حرارت دهيد تا پاي اسفناج طلايي رنگ شود.