0

پاي اسفناج و پنير

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پاي اسفناج و پنير

پاي اسفناج و پنير

 

 

 

 

 

 

 

 

اين غذاي خوشمزه، متنوع و سرشار از آهن، داراي طعم لذيذي است، مخصوصا آن‌ که همراه با پنير باشد.

زمان تهيه: 10 دقيقه

زمان پخت: يک ساعت

 

 

مواد لازم براي 7 نفر:

آرد        340 گرم

کره      کمتر از يک پيمانه

آب يخ      براي بستن

 

 

مواد مياني:

پياز متوسط                                     2 عدد، پوست کنده و خرد شده

کره                                                 5/2 قاشق غذا خوري

سيب زميني متوسط                      1 عدد پوست کنده و به صورت مکعبي خرد شده

اسفناج                                         180 گرم

پنير چدار                                       285 گرم

تخم‌ مرغ                                      3 عدد

خامه دوبل (با درصد چربي بالاتر)   6 قاشق غذاخوري

آويشن                                        يک قاشق چاي‌ خوري

نمک و فلفل                               به مقدار لازم

 

 

طرز تهيه:

* سيب زميني ‌هاي مکعبي را درون آب نمک بجوشانيد.

* پيازها را همراه با آويشن تفت دهيد تا نرم شوند.

* اسفناج‌ هاي خرد شده و سيب زميني‌ هاي پخته شده را به پيازها اضافه کنيد.

* به مخلوط فوق، مابقي مواد مياني را اضافه کرده،‌ خوب هم بزنيد.

* نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنيد.

* کره و آرد را با هم مخلوط کرده، خوب هم بزنيد. کم کم، آب را به آن اضافه کنيد تا خمير حاصل شود.

* با وردنه خمير را پهن کرده و نيمي از آن را درون ظرف پاي، قرار دهيد و مخلوط تهيه شده را روي آن بريزيد و نيمه ديگر خمير را روي مخلوط تا کنيد و سر و ته خمير را به هم بچسبانيد.

* ظرف را درون فر با دماي 200 درجه ي سانتي ‌گراد يا 400 درجه ي فارنهايت، به مدت چهل و پنج دقيقه تا يک ساعت حرارت دهيد تا پاي اسفناج طلايي رنگ شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 17 آبان 1393  11:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها