0

سخنان بزرگان در مورد مرد و زن

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

زنان نیرومند و مردان نیرومند، لازم و ملزوم یكدیگر هستند؛ زیرا هیچ یك نمی‌توانند بدون دیگری وجود داشته باشند.((آبراهام مازلو))

مرد بی‌خرد و دیوانه، آهنگ آن می‌كند كه هم بر آدمیزاد و هم بر خدایان حاكم شود و چنین می‌پندارد كه این توانایی در او هست.((افلاطون))

زن و مرد، هر دو به حكم طبیعت، شریك در انجام همه‌ی وظایف می‌باشند، ولی در همه‌ی كارها زن ناتوان‌تر از مرد است.((افلاطون))

مردان كامروا همچنان به حركت خود ادامه می‌دهند. آنها اشتباه می‌كنند، ولی دست از كار نمی‌كشند.((گنراد هیلتون))

مرد عمل شاید آدم پولداری نباشد، ولی شخص با اراده ای است كه می‌داند در پی چیست و كجا باید برود.((مثل انگلیسی))

مرد كامروا كسی است كه بیش از آنكه زنش بتواند خرج كند، پول در بیاورد و زن كامروا كسی است كه بتواند چنین شوهری پیدا كند.((لانا ترنر))

زمانی كه نگاه كودكانه‌ام را رها كردم، در چهره‌ی مادرم زنی را دیدم كه مرا به دنیا آورده بود.((نانسی فرایدی))

بنا نیست فرزندان ما همیشه از آن ما باشند. آنها در آینده، شوهران و همسران اشخاص دیگر و پدر و مادر نوه‌هایمان خواهند بود.((مری. س. كالدرون))

تنها زمانی كه دارای یك فرزند پسر شدم، حس مردها را شناختم.((باربارا استرایسند))

زنی كه از پس [فرزند] دو قلوی شیطان برآید، می‌تواند از عهده‌ی هر كاری برآید.((جودیت كلابس))

زمانی كه دارای فرزندی می‌شوید، مانند این است كه انفجاری در گستره‌ی خانواده رخ داده باشد و آن هنگام كه گرد و غبار فرو نشیند، پیوند زناشویی شما به گونه‌ای دیگر خواهد بود، البته نه الزاماً بهتر یا بدتر، ولی به هر روی، دیگرگون با آنچه در گذشته بوده است.((نورا افرون))

می توان تبهكار بود و حس برتری داشت و یا مردی نیك و بدون حس برتری. بهتر این است كه هیچ گمان واهی از تاریخ جوامع در سر نداشته باشیم.((دوركهایم))

گریه می كردم كه كفش ندارم، مردی را دیدم كه پا نداشت.((سعدی))

تاكنون هیچ مردی به هنگام شستن ظروف به دست همسرش به قتل نرسیده است!((؟))

اگر نمی توانید قهرمان باشید، دست كم مرد باشید.((گوته))

هرچند مرد تفنگدار به اندازه ی یك مرد بی سلاح متمدن نباشد، نباید به او گفت كه متمدن نیست زیرا در غیر این صورت با تفنگی او را از پا در خواهد آورد.((جواهر لعل نهرو))

ای ستاره ی نیرو، تو را می بینم كه ایستاده ای و بر درد من لبخند می زنی؛ تو با دست فولادین خود اشاره می كنی و من نیروی خویش را باز می بابم.((هنری وادزورث لانگ‌فلو))

به هیچ شوهری و هیچ زنی و هیچ یاری اعتماد نیست كه اعترافات آدمی را بشنود.((والت ویتمن))

هنگامی كه دیگر خاطره ای از قهرمانان و شهیدان نماند، و هنگامی كه حیات و جان های كردان و زنان یكسره از سرزمین رانده شوند، آنگاه آزادی یا اندیشه ی آزادی از آنجا رانده خواهد شد، و پیمان شكنان اقتدار مطلق خواهند یافت.((والت ویتمن))

تمام وجود آدمی بسی شایسته تر است، من درباره ی زن و مرد یكسان می سرایم.((والت ویتمن))

رویاها همواره رویا می مانند. پس نیازی نیست كه لمس شان كنی. اگر رویای خود را لمس كنی خواهد مرد.((فرناندو پسوا))

زن سرچشمه ی خوبی برای رویاهاست. هرگز او را لمس مكن!((فرناندو پسوا))

من شعر گفتن را بی نهایت دوست دارم، اما مانند یك رابطه ی عاطفی پر دردسر كه در پایان به یك ازدواج خوب می انجامد، من و شعر هم بس زمان بُرد تا همدیگر را شناختیم.((ریچارد براتیگان))

زندگی مردان بزرگ به ما می آموزد كه می توانیم زندگی خود را برتری بخشیم و چون آهنگ سفر كردیم، در قفای [ =غیبت ] خود نشانه ی پایی بر خاك زمان بگذاریم. نشانه پایی، تا مگر دیگری، برادری كشتی شكسته و بی پناه، كه بر دریای بزرگ زندگی رو به راه نهاده است، با دیدن آن از نو قوت قلبی بیابد.((هنری وادزورث لانگ‌فلو))

كمال مطلوب مرد زن گریز، تجرد با داشتن معشوقه های بسیار است، یا ازدواج با زن محبوب بدون كودك.((میلان كوندرا))

زنان نیرومند و مردان نیرومند، لازم و ملزوم یكدیگر هستند؛ زیرا هیچ یك نمی‌توانند بدون دیگری وجود داشته باشند.((آبراهام مازلو))

مرد بی‌خرد و دیوانه، آهنگ آن می‌كند كه هم بر آدمیزاد و هم بر خدایان حاكم شود و چنین می‌پندارد كه این توانایی در او هست.((افلاطون))

زن و مرد، هر دو به حكم طبیعت، شریك در انجام همه‌ی وظایف می‌باشند، ولی در همه‌ی كارها زن ناتوان‌تر از مرد است.((افلاطون))

مردان كامروا همچنان به حركت خود ادامه می‌دهند. آنها اشتباه می‌كنند، ولی دست از كار نمی‌كشند.((گنراد هیلتون))

مرد عمل شاید آدم پولداری نباشد، ولی شخص با اراده ای است كه می‌داند در پی چیست و كجا باید برود.((مثل انگلیسی))

مرد كامروا كسی است كه بیش از آنكه زنش بتواند خرج كند، پول در بیاورد و زن كامروا كسی است كه بتواند چنین شوهری پیدا كند.((لانا ترنر))

زمانی كه نگاه كودكانه‌ام را رها كردم، در چهره‌ی مادرم زنی را دیدم كه مرا به دنیا آورده بود.((نانسی فرایدی))

بنا نیست فرزندان ما همیشه از آن ما باشند. آنها در آینده، شوهران و همسران اشخاص دیگر و پدر و مادر نوه‌هایمان خواهند بود.((مری. س. كالدرون))

زنی كه از پس [فرزند] دو قلوی شیطان برآید، می‌تواند از عهده‌ی هر كاری برآید.((جودیت كلابس))

زمانی كه دارای فرزندی می‌شوید، مانند این است كه انفجاری در گستره‌ی خانواده رخ داده باشد و آن هنگام كه گرد و غبار فرو نشیند، پیوند زناشویی شما به گونه‌ای دیگر خواهد بود، البته نه الزاماً بهتر یا بدتر، ولی به هر روی، دیگرگون با آنچه در گذشته بوده است.((نورا افرون))

می توان تبهكار بود و حس برتری داشت و یا مردی نیك و بدون حس برتری. بهتر این است كه هیچ گمان واهی از تاریخ جوامع در سر نداشته باشیم.((دوركهایم))

هرچند مرد تفنگدار به اندازه ی یك مرد بی سلاح متمدن نباشد، نباید به او گفت كه متمدن نیست زیرا در غیر این صورت با تفنگی او را از پا در خواهد آورد.((جواهر لعل نهرو))

ای ستاره ی نیرو، تو را می بینم كه ایستاده ای و بر درد من لبخند می زنی؛ تو با دست فولادین خود اشاره می كنی و من نیروی خویش را باز می بابم.((هنری وادزورث لانگ‌فلو))

به هیچ شوهری و هیچ زنی و هیچ یاری اعتماد نیست كه اعترافات آدمی را بشنود.((والت ویتمن))

هنگامی كه دیگر خاطره ای از قهرمانان و شهیدان نماند، و هنگامی كه حیات و جان های كردان و زنان یكسره از سرزمین رانده شوند، آنگاه آزادی یا اندیشه ی آزادی از آنجا رانده خواهد شد، و پیمان شكنان اقتدار مطلق خواهند یافت.((والت ویتمن))

تمام وجود آدمی بسی شایسته تر است، من درباره ی زن و مرد یكسان می سرایم.((والت ویتمن))

رویاها همواره رویا می مانند. پس نیازی نیست كه لمس شان كنی. اگر رویای خود را لمس كنی خواهد مرد.((فرناندو پسوا))

من شعر گفتن را بی نهایت دوست دارم، اما مانند یك رابطه ی عاطفی پر دردسر كه در پایان به یك ازدواج خوب می انجامد، من و شعر هم بس زمان بُرد تا همدیگر را شناختیم.((ریچارد براتیگان))

زندگی مردان بزرگ به ما می آموزد كه می توانیم زندگی خود را برتری بخشیم و چون آهنگ سفر كردیم، در قفای [ =غیبت ] خود نشانه ی پایی بر خاك زمان بگذاریم. نشانه پایی، تا مگر دیگری، برادری كشتی شكسته و بی پناه، كه بر دریای بزرگ زندگی رو به راه نهاده است، با دیدن آن از نو قوت قلبی بیابد.((هنری وادزورث لانگ‌فلو))

كمال مطلوب مرد زن گریز، تجرد با داشتن معشوقه های بسیار است، یا ازدواج با زن محبوب بدون كودك.((میلان كوندرا))

كودكی بیرون می آییم، بی آنكه بدانیم جوانی چیست، ازدواج می كنیم، بی آنكه بدانیم متاهل بودن چیست، و حتی زمانی كه قدم به دوره پیری می گذاریم، نمی دانیم به كجا می رویم: سالخوردگان، كودكان معصوم كهنسالی خویش اند. از این جهت، سرزمین انسان سیاره ی بی تجربگی است.((میلان كوندرا))

مردان بزرگ اهل عمل، قدیسان، نه با بخشی از احساس شان كه با كل شان رفتار می كنند.((فرناندو پسوا))

یك مرد خردمند، پس از آنكه زمانی را صرف كار و تلاش ویژه ای كرد، بقیه ی عمر را جز صرف آسایش خویشتن و فرهنگ و تربیت خاص خود نخواهد ساخت.((آندره موروا))

فن و هنر پیری آن است كه انسان سالخورده خود را به منزله ی تكیه گاه زندگانی و به منزله ی مرد مورد اعتماد نسل های آینده قرار دهد، نه اینكه خود را در برابر جوانان به منزله ی یك دشمن و رقیب نمایان سازد.((آندره موروا))

مدیر واقعی و حقیقی به بشریت اعتماد نمی كند، اما به چند تن از مردان به تمامی اعتماد می كند.((آندره موروا))

چه بسیارند مردانی كه گناهكار و مجرم نیستند مگر به دلیل ضعف آنان برای یك زن.((ناپلئون بناپارت))

مرد اگر نمی خواهد در مرحله ی عشق و محبت خسته شود، باید با حسن نیت، اهمیت مقامی را كه عشق در زندگانی و حیات یك زن دارد درك كند.((آندره موروا))

یك زن از نتایج زحمت های خود در تنظیم خانه كه دنیای كوچك كاملی است باید به همان میزان مغرور و مفتخر باشد كه یك رجل دولتی برجسته ای كه توانسته مملكتی را نظم و ترتیب بخشیده و سازمان دهد.((آندره موروا))

زن خوب، وزیر دارایی خوبی برای خانه است و در اثر لطف و مهربانی و بینایی و بینش او است كه بودجه ی خانه همیشه در تعادل است.((آندره موروا))

استعداد و ذوق همیشه برای زن و شوهر، تازگی و تجدد و تنوع پایدار و همیشگی ایجاد می كند.((آندره موروا))

اگر زن درصدد تلاش و كوشش مجدد برای دور كردن مرد از شغل اش برآید، جز اینكه كینه و بغض مرد را به خود متوجه سازد نتیجه ی دیگری نمی گیرد.((آندره موروا))

مردی كه سزاوار گرفتن نام "مردی" باشد به كار خود بیش از همه ی جهان و حتا بیش از هر زنی كه او را دوست می دارد عشق می ورزد.((آندره موروا))

مرد برای جنگ آفریده شده است و زن برای فراهم كردن آسایش مرد جنگاور.((؟))

همچنان كه عنكبوت چشم براه گرفتار شدن مگس است، زن، چشم براه و در پی به دام افكندن مرد است.((جرج برنارد شاو))

از نظر یك مرد، برای یك زن، مردن آسانتر است تا با وی زندگانی كردن.((بایرون))

بهترین خلق و خوی، بردباری و متانت و به ویژه، خوش منشی و شوخ طبعی است كه توانایی و قدرت آن را دارد كه برای یك زن و شوهر خوشبختی فوق العاده به بار آورد.((آندره موروا))

برای مرد عمل، اندیشه با عمل درهم است، همان گونه كه برای یك شاعر، اندیشه با تصویر و نشانه های درهم و مربوط می باشد.((آندره موروا))

امید و رویای یك مرد عمل این است كه در زمانهای بی نهایت دشوار و در موارد پیچیده و سخت، نسبت به ادراك حیوانی و هوش فطری خویش اطمینان خاطر كامل به دست آورد.((آندره موروا))

مرد بیشتر از آنچه نمی داند می تواند.((مثل قدیمی))

یك مرد بزرگ عمل، به یك شاعر بایستی بسیار بیشتر نزدیك باشد تا به یك مؤلف دایره المعارف... .((آندره موروا))

چه بسا انسان، كسی را از كُنه قلب دوست بدارد، ولی از درك رازهای درونی وی درمانده باشد و به راستی نمی داند شریك زندگی و یار دلبند او چه می خواهد.((جك كانفیلد))

مردی كه گشاده رو نباشد، نباید مغازه باز كند.((مثل چینی))

مشت زنی كه پای خود را در بند نهد، بدین اعتبار كه اگر عمل مشت زنی منحصراً شامل بازوها و پنجه ها باشد، مقامی پاك تر می یابد، در حقیقت، امكانات بازوها و پنجه هایش را نیز فلج ساخته است.((اریك نیوتن))

عشق، در هیچ شرایطی مانع از برآورده شدن "افسانه ی شخصی" یك مرد نیست و اگر این گونه باشد، یعنی آن عشق راستین نبوده است.((پائولو كوئیلو))

باید صحرا را دوست داشت، اما هرگز كاملاً به آن اعتماد نكن؛ چون صحرا محك مردان است. هر گام آنها را احساس می كند و كسی را كه سربهوا و گیج باشد خواهد كشت.((پائولو كوئیلو))

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 15 آبان 1393  4:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها