زنان نیرومند و مردان نیرومند، لازم و ملزوم یكدیگر هستند؛ زیرا هیچ یك نمیتوانند بدون دیگری وجود داشته باشند.((آبراهام مازلو))
مرد بیخرد و دیوانه، آهنگ آن میكند كه هم بر آدمیزاد و هم بر خدایان حاكم شود و چنین میپندارد كه این توانایی در او هست.((افلاطون))
زن و مرد، هر دو به حكم طبیعت، شریك در انجام همهی وظایف میباشند، ولی در همهی كارها زن ناتوانتر از مرد است.((افلاطون))
مردان كامروا همچنان به حركت خود ادامه میدهند. آنها اشتباه میكنند، ولی دست از كار نمیكشند.((گنراد هیلتون))
مرد عمل شاید آدم پولداری نباشد، ولی شخص با اراده ای است كه میداند در پی چیست و كجا باید برود.((مثل انگلیسی))
مرد كامروا كسی است كه بیش از آنكه زنش بتواند خرج كند، پول در بیاورد و زن كامروا كسی است كه بتواند چنین شوهری پیدا كند.((لانا ترنر))
زمانی كه نگاه كودكانهام را رها كردم، در چهرهی مادرم زنی را دیدم كه مرا به دنیا آورده بود.((نانسی فرایدی))
بنا نیست فرزندان ما همیشه از آن ما باشند. آنها در آینده، شوهران و همسران اشخاص دیگر و پدر و مادر نوههایمان خواهند بود.((مری. س. كالدرون))
تنها زمانی كه دارای یك فرزند پسر شدم، حس مردها را شناختم.((باربارا استرایسند))
زنی كه از پس [فرزند] دو قلوی شیطان برآید، میتواند از عهدهی هر كاری برآید.((جودیت كلابس))
زمانی كه دارای فرزندی میشوید، مانند این است كه انفجاری در گسترهی خانواده رخ داده باشد و آن هنگام كه گرد و غبار فرو نشیند، پیوند زناشویی شما به گونهای دیگر خواهد بود، البته نه الزاماً بهتر یا بدتر، ولی به هر روی، دیگرگون با آنچه در گذشته بوده است.((نورا افرون))
می توان تبهكار بود و حس برتری داشت و یا مردی نیك و بدون حس برتری. بهتر این است كه هیچ گمان واهی از تاریخ جوامع در سر نداشته باشیم.((دوركهایم))
گریه می كردم كه كفش ندارم، مردی را دیدم كه پا نداشت.((سعدی))
تاكنون هیچ مردی به هنگام شستن ظروف به دست همسرش به قتل نرسیده است!((؟))
اگر نمی توانید قهرمان باشید، دست كم مرد باشید.((گوته))
هرچند مرد تفنگدار به اندازه ی یك مرد بی سلاح متمدن نباشد، نباید به او گفت كه متمدن نیست زیرا در غیر این صورت با تفنگی او را از پا در خواهد آورد.((جواهر لعل نهرو))
ای ستاره ی نیرو، تو را می بینم كه ایستاده ای و بر درد من لبخند می زنی؛ تو با دست فولادین خود اشاره می كنی و من نیروی خویش را باز می بابم.((هنری وادزورث لانگفلو))
به هیچ شوهری و هیچ زنی و هیچ یاری اعتماد نیست كه اعترافات آدمی را بشنود.((والت ویتمن))
هنگامی كه دیگر خاطره ای از قهرمانان و شهیدان نماند، و هنگامی كه حیات و جان های كردان و زنان یكسره از سرزمین رانده شوند، آنگاه آزادی یا اندیشه ی آزادی از آنجا رانده خواهد شد، و پیمان شكنان اقتدار مطلق خواهند یافت.((والت ویتمن))
تمام وجود آدمی بسی شایسته تر است، من درباره ی زن و مرد یكسان می سرایم.((والت ویتمن))
رویاها همواره رویا می مانند. پس نیازی نیست كه لمس شان كنی. اگر رویای خود را لمس كنی خواهد مرد.((فرناندو پسوا))
زن سرچشمه ی خوبی برای رویاهاست. هرگز او را لمس مكن!((فرناندو پسوا))
من شعر گفتن را بی نهایت دوست دارم، اما مانند یك رابطه ی عاطفی پر دردسر كه در پایان به یك ازدواج خوب می انجامد، من و شعر هم بس زمان بُرد تا همدیگر را شناختیم.((ریچارد براتیگان))
زندگی مردان بزرگ به ما می آموزد كه می توانیم زندگی خود را برتری بخشیم و چون آهنگ سفر كردیم، در قفای [ =غیبت ] خود نشانه ی پایی بر خاك زمان بگذاریم. نشانه پایی، تا مگر دیگری، برادری كشتی شكسته و بی پناه، كه بر دریای بزرگ زندگی رو به راه نهاده است، با دیدن آن از نو قوت قلبی بیابد.((هنری وادزورث لانگفلو))
كمال مطلوب مرد زن گریز، تجرد با داشتن معشوقه های بسیار است، یا ازدواج با زن محبوب بدون كودك.((میلان كوندرا))