گفته هایی تعمق برانگیز :
1) باد می وزد ، می توانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی ، تصمیم با توست !
2) زیباترین حکمت دوستی ، به یاد هم بودن است نه در کنار هم بودن !
3) دوست داشتن بهترین شکل مالکیت و مالکیت بدترین شکل دوست داشتن است !
4) خوب گوش کردن را یاد بگیریم ، گاه فرصتها بسیار آهسته در می زنند !
5) اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود ، می فهمم که راه را اشتباه رفته ام !
6) مهم بودن خوب است ولی خوب بودن خیلی مهم تر است !
7) فراموش نکن قطاری که از ریل خارج شده ، ممکن است آزاد باشد ولی راه به جائی نخواهد برد !
8) انتخاب با توست ، میتوانی بگوئی : صبح به خیر خدا جان یا بگوئی : خدا به خیر کند ، صبح شده است !
9) زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز !
10) مثل ساحل آرام باش تا مثل دریا بی قرارت باشند !
11) جائی در پشت ذهنت به خاطر بسپار که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست !
12) همیشه خواستنی ها داشتنی نیست ، همیشه داشتنی ها خواستنی نیست !
13) لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا !
14) به کم نورترین ستاره ها قانع باش که چشم همه به سوی پرنورتورین ستاره هاست !
15) فکر کردن به گذشته مانند دویدن به دنبال باد است !
16) آدمی ساخته افکار خویش است ، همان خواهد شد که به آن می اندیشد !
17) امروز را برای ابراز احساس به عزیزانت غنمینت بشمار شاید فردا احساس باشد اما عزیزی نباشد !
18) هیچ وقت به خدا نگو یک مشکل بزرگ دارم ، به مشکل بگو من یک خدای بزرگ دارم !
19) اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه زندگی نباشد صدای آب هرگز زیبا نخواهد شد !
20) کسی را که امیدوار است هیچگاه نا امید نکن ، شاید امید تنها دارائی او باشد !
21) شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش !
22) هیچ گاه از دوست داشتن انصراف نده ، حتی اگر بهت دروغ گفت بازم بهش فرصت جبران را بده !
23) همیشه یادمان باشد که زندگی پیمودن راهی برای رسیدن به خداست و قدم هایمان باید طوری باشد که حتی دانه کشی زیر پایمان له نشود !
24) برای آنان که مفهوم پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر می شوی !
25) اگر روزی عقل را بخرند و بفروشند ما همه به خیال اینکه زیادی داریم فروشنده خواهیم بود !
26) از انسانها غمی به دل نگیر زیرا خود نیز غمگین اند؛ با آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود شک دارند ؛ پس دوستشان بدار اگر چه دوستت نداشته باشند !
27) تاریک ترین ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشید است پس همیشه امید داشته باش !
28) چه خوب می شد اگر اطلاعات را با عقل اشتباه نمی گرفتیم و عشق را با هوس و حقیقت را با واقعیت !
29) بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند تا آیندگان ندانند بی عرضگانِ این برهه از تاریخ ما بودهایم !