0

مدارس نقش مهمی در نهادینه کردن حجاب و عفاف دارند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

حجاب نیوز ـ نماینده سابق مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با توجه به نقش آموزش در گرایش کودکان به ارزش‌های دینی گفت: اگر در مسأله‌ای همچون حجاب و عفاف زیربنای اعتقادی محکم باشد و دختران از مهد کودک‌ و در مراحل پیش دبستانی و دبستان، آموزش ببینند عفاف و حجاب در میان آنها نهادینه خواهد شد.

خانم عفت شریعتی، نماینده سابق مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار پایگاه خبری حجاب اظهار داشت: اگر بخواهیم به قیام عاشورا بپردازیم باید به فرمایش امام حسین(ع) توجه داشته باشیم که فرمودند «اگر دین جدم جز با فرود آمدن شمشیرها برمن باقی نمی‌ماند ای شمشیرها مرا در یابید» که من در منظومه خود بیتی را بدین مضمون دارم؛ اگر دین می‌شود از کفر ایمن ـ کنون ای شمشیرها آیید برمن 

نماینده سابق مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سیدالشهدا(ع) در مسیر رفتن به کربلا هدف از قیامشان را احیای دین پیامبراکرم(ص) اعلام کردند و فرمودند «انی آمر بالمعروف وانهی عن المنکر» من برای امر به معروف و نهی از منکر قیام می‌کنم. 

وی به عبرت‌ها و درس‌های عاشورا اشاره و تأکید کرد: باید زندگی خود را در مسیر حیات طیبه رقم بزنیم؛ عملکرد فردی، اجتماعی، خانوادگی و همه چیز را برمبنای خوبی‌ها و معروف‌ها بنا کنیم که حجاب و عفاف نیز در قالب همین موارد است یعنی همان گونه که در زندگی راستگو هستیم باید پاکدامنی و عفاف را نیز سرلوحه کار خود قرار دهیم. 

شریعتی با اشاره به اهداف قیام امام حسین(ع) افزود: واقعه عاشورا درس زندگی به ما می‌دهد و این یک واقعیت انکار ناشدنی است یعنی همان طوری که هر کارمندی باید در کارش کوشا باشد بایستی چشم خود را از نامحرم نیز ببندد زیرا اینها با هم مرتبط هستند. 

وی با توجه به اهمیت آموزش و پرورش در گرایش دانش آموزان به ارزش‌های دینی گفت: برای این که نوجوانان در سن تکلیف به وظایف دینی خود عمل کنند باید خانواده‌‌ها به زیر ساخت‌های اعتقای توجه داشته باشند و اگر در مسأله‌ای همچون حجاب و عفاف زیربنای اعتقادی محکم باشد و دختران از مهد کودک‌ و در مراحل پیش دبستانی و دبستان، آموزش ببینند عفاف و حجاب در میان آنها نهادینه خواهد شد چنان که شاعر در این زمینه می‌گوید؛ چوب تر را چنانکه خواهی پیچ ـ نشود خشک جز به آتش راست 

نماینده سابق مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی به نقش خانواده، مدرسه و جامعه در گرایش به حجاب و عفاف اشاره و ابراز کرد: ما باید از آغاز کودکی مسأله خوبی‌ها و دوری از بدی‌ها را در خانواده، محیط‌‌‎‌های اجتماعی و آموزشی بیاموزیم که در مورد حجاب و عفاف نیز همین گونه است. 

وی با تأکید بر تأثیر فرهنگ حجاب و عفاف در خانواده‌ها یادآور شد: امروزه در خانواده‎ها، محرم و نامحرم‎های فامیلی کمتر مورد توجه واقع می‌شود که اگر خانواده ها به عواقب اختلاط و بدحجابی توجه کنند و مروج فرهنگ حجاب و عفاف باشند شئونات اسلامی در سطح خانواده‌ها رعایت خواهد شد. 

شریعتی در پایان با اشاره به ضرورت هم افزایی در مجموعه‌های فرهنگی افزود: به نظر من آموزش وپرورش، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها، مراکز فرهنگی و وزارت فرهنگ همه باید متحد و مجموعه‌ای عمل کنند و برای حل مسأله حجاب و عفاف هم‌افزایی داشته باشند تا خوبی‌ها، رفتار درست و منطبق با شریعت و دین در دستور کار قرار بگیرد./۱۶۰/

پنج شنبه 15 آبان 1393  2:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها