0

زیباترین جمله ها از بزرگان 2

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

زندگي يعني جستجوي دائم . لامارتين

تنهايي در بهشت هم ارزشي ندارد . برنارد دوسن پير

بزرگداشت توان نیروهای جوان را نیز دو چندان می کند . ارد بزرگ

هرگاه بتوانم بعد از هر شکست لبخند بزنم شجاع خواهم بود. ناپلئون بناپارت

براي انسان تيره بخت، مرگ تخفيف در مجازات زندان زندگي است . الکساندر چيس

استخوان بندی شهرها در دیوار است و بزرگداشت . ارد بزرگ

طبيعت هنر خداوند است. دانته

از ديروز بياموز. براي امروز زندگي کنو اميد به فردا داشته باش. آلبرت انيشتن

پشیمانی که ما را به راه راست نکشاند ، هیچ ارزشی ندارد . ارد بزرگ

رقابت تا زماني پسنديده است که کار به حسادت نکشد. دکارت

زمان استادبزرگي است که بسياري ازمشکلات را حل مي کند. کرني

بزرگداشت آدمیان ، رشد فرهنگ را در پی دارد . ارد بزرگ

ثروتمند واقعي کسد است که بخششي داشته باشد. کسي که از اين عمل امتناع کند مسکيني بيش نيست. سوجين

ابليس مانند نيکخواهان پيش مي آيد ، ابتدا عهد و پيمان مي گيرد ، سپس راز مي گويد . فردوسي خردمند

بزرگداشت کسانی دیدنیست ، که از دیدگان مردم بسیار دورند . ارد بزرگ

دوستت دارم ؛ نه به خاطر شخصيت تو ؛ بلکه به خاطر شخصيتي که در هنگام با تو بودن پيدا مي کنم . گابريل گارسيا مارکز

بيشترين تأثير افراد خوب زمانى احساس مى شود كه از ميان ما رفته باشند. امرسون

تاريخ تكرار بى پايان خطاهاى زندگى است. لورنس دورل

تا ساختارها سامان نیابد رشدی هویدا نمی گردد . ارد بزرگ

سرانجام کشف شد که صاحب بيمارترين افکار و خشن ترين قلبها مرداني هستند که زود به زود عاشق مي شوند. روسکين

گوش شنونده هميشه در جست و جوي سخن خردمندانه و حکيمانه است . فردوسي خردمند

رایزن کسی است که می تواند از درون پیچیده ترین مشکلات ، ساده ترین و بهترین راهها را بیابد . ارد بزرگ

سربر گريبان فرو بر، از دل خويش بپرس آنچه را كه مى داند. شكسپير

دانش اقتصادي چيز شيريني است اما براي اقتصادانان در اين معقوله هيچ ديناميت هيجان يا کششي در آن پيدا نمي شود بخصوص در مقابل آناني که بدنبال رويا و آرزوهاي بزرگ مي روند و سعي مي کنند آنرا انجام داده و کنترل کنند!!! . فرانس ويدربئرگ

در تصور من زندگي مانند نقطه اي روشن در تاريکي ست . شل استاه

هيچ كس به خرد غايى نرسد، مگر آن را در خود جست وجو كند. اينشتين

نیرومندترین ساختارها ، نرم ترین آنهاست ، ساختارهای خشک و سخت خیلی زود نابود می گردند . ارد بزرگ

تاريخ حقيقتى است كه سرانجام به افسانه و افسانه دروغى است كه سرانجام به تاريخ مى پيوندد.جين كاكتيو

انسان تنها يکبار زندکي ميکند درنتيجه , امکان آن بسيار کم خواهد بود که چيزي را دوبار تجربه کند که بيشترين شوق و هيجان را باو ميداد!!! . لانگه لونينگ

هر حرفی راز نیست ، اگر سخنی را راز می دانید آن را به کسی نگویید و اگر گفتید دیگر نگویید این را به کسی نگو ! چرا که خود شما توان نگهداری آن را نداشته اید چه برسد به شنونده سخن شما . ارد بزرگ

از آنجايي که مي توانيم آينده را کنترل کنيم نبايد آن را پيش بيني نماييم ( درست همانطوري که هواي درون خانه را پيش بيني نمي کنيم زيرا آن را کنترل مي کنيم).تا آنجايي که مي توانيم به تغييراتي که نه برآنها کنترل داريم نه انتظارشان را داريم (مثل راندن اتومبيل) واکنش فوري و موثر نشان دهيم ، به پيش بيني آن نيازمند نيستيم.هرچه بيشتر بتوانيم خود را با چيزي که کنترلي بر آن نداريم سازگار کنيم ، نيازمان به کنترل آن کمتر مي شود. راسل ايکاف

براي شاد کردن ديگران ،آرزوهايشان را بفهم . اپيکور

اگر قرار است قانوني براي شاد بودن داشته باشيد، بگذاريد اين باشد: براي شاد بودن من لازم نيست حتما چيزي در زندگي ام رخ دهد. من شادم براي اين که زنده ام! زندگي موهبتي است که به من داده شده و من از آن لذت مي برم. مجله سبز

آدمهای کوچک ، رازهایشان هم کوچک است . ارد بزرگ

آرامترين کلماتند که طوفاني را با خود به همراه مي آورند . افکاري که با پاي کبوتران پيش مي آيند جهان را مسخر مي سازند . نيچه

مسلم است که در زندگي بسيار ساده تر است که انسان به داخل شهر رفته در رستوراني ساکت وآرام به آسوده گي بنشيندونوشيدني خود را بآرامي بنوشد در زمانيکه اساس زندگي بر پايهء تلاش جهد وسازنده بنا شده است!!! . آريلد نيگوست

من فکر ميکنم هيچ احساسي رهائي و آزادي بيشتري را به کسي نخواهد داد وقتي که جرأت کني در زندگي بمانند يک اتومبيل مجدد بچرخي و دور بزني!!! . ماريه بونه ويس

همواره سودجویان خود را نگهبانان راستین فرمانروا می دانند . حال آنکه فرمانروای پاکزاد ، به شمار مردم خویش پاسبان دارد . ارد بزرگ

من احساس ميکنم همواره بدنبال چيزي هستم که هرگز نخواهم يافت!!! . أوله نوئرر

اگر شغلي داري كه هيچ سختي در آن نيست پس بدان كه اصلاً شغل نداري. ماكلوم اس فوربس

بسياري افراد زمان زيادي را صرف مي کنند تا زندگي خود را بسازند بي آنکه بدانند در اين جستجو هرلحظه در حال زندگي کردن هستند!!! . پئر بُورتن

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 13 آبان 1393  7:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها