) امام محمد باقر (ع) به علقمه فرمود: پس از آنکه به آن حضرت، با سلامی اشاره کردی، دو رکعت نماز بخوان و سپس زیارت عاشورا را بخوان. هنگامی که این زیارت را خواندی، در حقیقت او را به چیزی خواندی که هر کس از ملائکه که بخواهند او را زیارت کنند، به آن میخوانند و خداوند برای تو هزار هزار حسنه مینویسد و از تو هزار هزار سیئه محو مینماید و تو را هزار هزار مرتبه بالا میبرد و همانند کسانی میباشی که در رکاب آن حضرت به شهادت رسیدند. حتی در درجات آنها هم شریک میشوی.
کامل الزیارات - ص 74
2) امام صادق (ع) به صفوان میفرماید: زیارت عاشورا را بخوان و از آن مواظبت کن، به درستی که من چند خیر را برای خواننده آن تضمین میکنم، اول زیارتش قبول شود؛ دوم سعی و کوشش او شکور باشد؛ سوم حاجات او هرچه باشد، از طرف خداوند بزرگ برآورده شود و نا امید از درگاه او برنگردد، زیرا خداوند وعده خود را خلاف نخواهد کرد.
بحارالانوار - جلد 98 - ص 300
3) در روایت دیگر میخوانیم: اگر مردم میدانستند زیارت امام حسین (ع) چه ارزشی دارد، از شدت شوق و علاقه میمردند و حسرت رسیدن به آن پاداشها، جسم و روح آنها را پاره پاره میکرد.
بحارالانوار - جلد 101 - ص 18
4) زیارت امام حسین (ع)، بر هر مومنی که اقرار به امامت ایشان داشته باشد، واجب است.
بحارالانوار - جلد 101 - ص 69
کسی که امام حسین (ع) را تنها برای رضا و خوشنودی پروردگار، و نه برای کسب شهرت، زیارت کند، خداوند تمامی گناهان او را پاک میکند.
5) کسی که امام حسین (ع) را تنها برای رضا و خوشنودی پروردگار، و نه برای کسب شهرت، زیارت کند، خداوند تمامی گناهان او را پاک میکند.
بحارالانوار - جلد 101 - ص 4
6) اگر کسی بدون عذر موجه، امام حسین (ع) را زیارت نکند، از اهل آتش خواهد بود.
بحارالانوار - جلد 101 - ص 4
7) کسی که امام حسین (ع) را زیارت نکند، شیعه اهل بیت نیست.
بحارالانوار - جلد 101 - ص 4