سخنان مشاهیر و بزرگان
- جهان به آن نیرزد که پریشان کنی دلی را. «زرتشت»
- سکوت شمشیری بوده است که من همیشه از آن بهره جسته ام. «نادرشاه»
- بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند. «زرتشت»
- همه می خواهند بشریت را عوض کنند. هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند. «تولستوی»
- شاید بتوانید دست و پای مرا به زنجیر بکشید یا مرا به زندانی تاریک بیافکنید ولی افکار مرا که آزاد است را نمی توانید به اسارت درآورید. «جبران خلیل جبران»
- گورستان ما خاک نیست، گورستان ما قلب کسانی است که می پنداریم دوستمان دارند. «کوروش کبیر»
- مرد دلیر به هنگام ستیز و نبرد، همراهانش را می شمارد. «ارد بزرگ»
- از لباس کهنه ات خجالت نکش، از افکار کهنه ات شرمنده باش. «انیشتین»
- حاضر نیستم در راه اعتقادم کشته شوم چون ممکن است بر خطا باشم. «برتراند راسل»
- آن هایی که تا مو قعی که خشکی می بینند فکر می کنند دریایی در عالم وجود ندارد، کاشفین بدی هستند. «فرانسیس بیکن»
- بهترین کارها این است که در جوانی دانش آموزی و در پیری به کار بری. «بزرگمهر»
- گاهی سکوتم دشمن را فرسنگ ها از مرزهای خویش نبز عقب می کشم. «نادر شاه»
- آن چنان به ایران علاقه مندم که حتی تمام بهشت را با یک وجب از خاک ایران عوض نمی کنم. «عارف قزوینی»
- دو چیز انتها ندارد. یکی کهکشان ها و دیگری حماقت انسان ها ولی درمورد اولی مطمئن نیستم. «انیشتین»
- آدمی تنها مخلوقی است که نمی خواهد همان باشد که هست. «آلبر کامو»
- گاو ممکن است سیاه باشد ولی شیرش سفید است. «مثل روسی»
- بزرگترین درس زندگی این است که انسان باور داشته باشد که گاهی حق با احمق ها است. «مارک تواین»
- آن چه را که می شنوید با عقل سلیم و منش پاک و روشن بسنجید و آن گاه بپذیرید. «زرتشت»
- اگر خاموش بنشینی تا دیگران به سخنت آورند بهتر از آنست که سخن بگویی تا خاموشت کنند. «سقراط»
- به لاک پشت ها نگاه کنید. آن ها فقط وقتی پیشرفت می کنند که سرشان را از لاک خود بیرون می آورند. «جیمز بریانت»
- تصور کن اگر قرار بود هرکس به اندازه ی دانش خود حرف بزند چه سکوتی بر دنیا حاکم می شد. «ناپلئون»
- بادبادک وقتی بالا می رود که با باد مخالف رو به رو شود. «چرچیل»
- ترجیح می دهم روی موتور سیکلتم باشم و به خدا فکر کم تا این که در کلیسا باشم و به موتور سیکلتم فکر کنم. « مارلون براندو »
- شریف ترین دل ها دلی است که اندیشه آزار کسان در آن نباشد. «زرتشت»
- تا زنده ام لحظه ای آرام نخواهم گرفت. راحتی کردن و مردن نزد من یکیست. «ناپلئون»
- اگر قرار باشد بایستی و به طرف هر سگی که پارس می کند سنگ پرتاب کنی، هرگز به مقصد نمی رسی. «لارنس استرن»
- آن قدر شکست خورد تا راه شکست دادن را آموختم. «ناپلئون»
- فرق انسان و سگ در آنست که اگر به سگی غذا بدهی هرگز تو را گاز نخواهد گرفت.«تولستوی»
- هر چقدر اوج بگیری از نظر مردمی که پرواز را نمی فهمند کوچکتر بنظر می رسی. «نیچه»
- من در جهان یک دوست داشته ام و آن خودم بوده ام. «ناپلئون»
- هرگز وقتت را با کسی که حاضر نیست وقتش را با تو بگذراند، نگذران. «مارکز»
- دوست واقعی تو کسی است که دست های تو را بگیرد ولی قلب تو را لمس کند. «گابریل گارسیا»
- هم رنگ دیگر کسان شدن باور هیچ کدام از بزرگان نبوده است. «ارد بزرگ»
- برای تعجیل در فرج من بسیار دعا کنید که فرج من فرج شما نیز هست. «امام زمان(ع)»
- آدمی تنها مخلوقی است که نمی خواهد همان باشد که هست. «آلبرکامو»
- وسعت دنیای هرکس به اندازه ی وسعت اندیشه ی اوست. « نیچه»
- زندگی مانند نقش و نگارهای قالی ایرانی است که زیباست ولی درک معنای آن مشکل است. «آلدوس هاکلی»
- اگر می خواهی بزرگ شوی از کردار نیک دیگران فراوان یاد کن. «ارد بزرگ»
- کسی که جنگجو است باید همواره در حال جنگ باشد چون زمان صلح با خودش درگیر می شود. «نیچه»
- دوست برادری است که انسان مطابق میل خود انتخاب می کند. «امیل فاگو»
- خیال هایت را کنار بگذار و نیتت را خالص کن، آن وقت حقیقت در دلت می تابد. «ملاصدرا»
- از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی. «ارد بزرگ»
- آن که انتقام می گیرد یک روز خوشحال است و آن که می بخشد یک عمر. «حضرت علی»
- اگر روزگاری شاُن و مقامت پایین آمد نا امید نشو زیرا آفتاب هر روز هنگام غروب پایین می رود تا بامداد روز دیگر بالا بیاید. «افلاطون»
- اگر از انسان امید و خواب گرفته شود بدبخت ترین موجود روی زمین می شود. «کانت»
- چه باید کرد ای انسان ها؟ باید رنج بریم، لب فرو بندیم، ستایش کنیم، امیدوار باشیم و بمیریم. «پاسگال»
- مایوس نباش زیرا ممکن است آخرین کلیدی که در جیب داری قفل را بگشاید. «؟»
- من تمام توفیق های خود را مرهون امیدهایی هستم که در دوران نوجوانی در قلب خود پرورش دادم. «ناپلئون»
- خداوند وقتی می خواهد کسی را فاسد کند او را به همه ی آرزوهایش می رساند. «اسکاروایلد»
- هر گفتار و کرداری را با ترازوی عقل بسنجید و آن گاه اگر نیک آمد به پیروی از آن پردازید. «زرتشت»
- به الاغ اگر پالان زرین هم بگذاری باز هم باز هم الاغ است. «مثب آفریقایی»
- بسیاری از افراد بخاطر یک اسنخوان خود را به سگ تبدیل می کنند. «مثل سوئدی»
- تاکنون رفیقی پیدا نکرده ام که به اندازه ی تنهایی قابل رفاقت باشد. «تورو»
- شتر کوهان خودش را نمی بیند اما کوهان همسایه اش را به خوبی مشاهده می کند. «مثل مراکشی»
- با چوب هایی که در جوانی گردآوردی در پیری گرم خواهی شد. «مثل آفریقایی»
- تعلیم به احمق ها همان قدر بی ثمر است که بخواهیم با صابون ذغال را سفید کنیم.«کیتز»
- بشر بی رحم ترین حیوانات نسبت به خود هستند. «نیچه»
- دو گرسنه هرگز سیر نمی شوند، گرسنه ی علم و گرسنه ی مال. «حضرت محمد(ص)»
- برای کشتن پشه شمشیر لازم نیست. «مثل آفریقایی»
- یک ابله تحصیل کرده از یک ابله بی سواد، ابله تر است. «مولیر»
- دست مرا از تابوت بیرون بگذارید تا مردم جهان بدانند که با این همه رنج از دنیا چیزی با خود نبردم. «اسکندر مقدونی»
- بگذار کسی که سردش است آتش را خاموش کند. «مثل اسکاتلندی»
- ما خواستاریم از زمره ی کسانی باشیم که بشر را به شاهراه راستی راهنمایی می کنند. «زرتشت»
- عاقلان از احمق ها بیشتر می آموزند تا احمق ها از عاقلان. «کاتو»
- زمانی که پله های ترقی را طی می کنی به دیگران خوبی کن زیرا هنگام سقوط با همین مردم مواجه خواهی شد. «ویلسون میزنز»
- بهتر است انسان از سه چیز فرار کنند: از سگ، طوفان هولناک و مردی که خودش را عاقل می پندارد. «مثل ولزی»
- سکوت حاضر جوابی غیر قابل تحمل است. «کی چسترتن»
- بزرگترین درس زندگی این است که انسان باور داشته باشد که گاهی حق با احمق ها است. «وینستون چرچیل»