0

عقبگرد تاریخ و ساعت سیستم

admiral13
admiral13
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 51

عقبگرد تاریخ و ساعت سیستم

سلام، کامپیوتر من چند ماه است که پس از روشن شدن، تاریخ و ساعت بروز سیستم را به طور خودکار به سال 2009 تغییر میدهد و باعث می شود در بعضی برنامه ها اختلال ایجاد شود و حتی با تعویض ویندوز هم باز همین حالت را دارد و ویروس کش هم نصب کردم و آپدیت کردم ولی چیزی پیدا نکرد. هر کاری کردم و تاریخ سیستم را هم از طریق اینترنت و هم دستی، تنظیم کردم ولی باز بعد از ریست شدن و یا خاموش روشن شدن دوباره تاریخ و ساعت را به سال 2009 تغییر می دهد. هنگامیکه سیستم را روشن یا ریستارت می کنم قبل از بالا آمدن سیستم صفحه ای نمایش داده میشود که دو گزینه دارد و باید یک گزینه انتخاب شود تا سیستم بالا بیاید و در صورت انتخاب هر کدام باز هم تاریخ و ساعت به همان سال 2009 بر میگردد. عکسی هم از این پنجره گرفتم تا ببینید. لطفا کمکم کنید تا این مشکلم را حل کنم. ممنون

یک شنبه 11 آبان 1393  2:13 PM
تشکرات از این پست
salma57
admiral13
admiral13
کاربر برنزی

پاسخ به:عقبگرد تاریخ و ساعت سیستم

کسی راه حلی برای مشکل من نداره؟

سه شنبه 13 آبان 1393  1:53 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain salma57 ravabet_rasekhoon parseman_110
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

نقل قول admiral13

کسی راه حلی برای مشکل من نداره؟

با سلام

دوست عزیز باتری مادربورد سیستم شما تمام شده است، با یک باطری نو عوضش کن و بعد تاریخ و ساعت و سایر اطلاعات بایوس را از طریق فشردن کلید delete در زمان بوت سیستم تنظیم کن و سپس با کلید f10، تغییرات را ذخیره کن و تمام.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

چهارشنبه 14 آبان 1393  4:33 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon parseman_110
admiral13
admiral13
کاربر برنزی

نقل قول voiceofrain

با سلام

دوست عزیز باتری مادربورد سیستم شما تمام شده است، با یک باطری نو عوضش کن و بعد تاریخ و ساعت و سایر اطلاعات بایوس را از طریق فشردن کلید delete در زمان بوت سیستم تنظیم کن و سپس با کلید f10، تغییرات را ذخیره کن و تمام.

موفق باشید

سلام و ممنون از راهنمایی تون، دیگه از این مشکل خسته شده بودم

پنج شنبه 15 آبان 1393  1:41 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon parseman_110
admiralgjc
admiralgjc
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 42

سلام، این مشکل من هم است، من باتری مادربرد رو عوض هم کردم و یک باتری نو را قرار دادم ولی باز هم همان اول تقریبا از بین هر 3 بار روشن شدن، سیستم صفحه پیامی (همان عکس پست اول) را بالا میدهد که بعد انتخاب هر گزینه باز هم ساعت و تاریخ سیستم به سال 2009 بر میگردد. بعد از عوض کردن باتری تقریبا 2 ماه میگذرد ولی باز هم این مشکل رفع نشده، دیگه از این مشکل خسته شدم لطفا راهنماییم کنید.

شنبه 1 فروردین 1394  9:29 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss parseman_110
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3221

نقل قول admiralgjc

سلام، این مشکل من هم است، من باتری مادربرد رو عوض هم کردم و یک باتری نو را قرار دادم ولی باز هم همان اول تقریبا از بین هر 3 بار روشن شدن، سیستم صفحه پیامی (همان عکس پست اول) را بالا میدهد که بعد انتخاب هر گزینه باز هم ساعت و تاریخ سیستم به سال 2009 بر میگردد. بعد از عوض کردن باتری تقریبا 2 ماه میگذرد ولی باز هم این مشکل رفع نشده، دیگه از این مشکل خسته شدم لطفا راهنماییم کنید.

به صِرف تعویض باتری مادربورد مشکل حل نمیشه!

حتما باید وارد بایوس بشید و تمام تنظیمات بایوس رو از نو انجام بدین (همچنین تنظیم تاریخ و ساعت)؛ وبعد از ذخیره سازی (بازدن کلید f10 ) مجدد سیستم رو ری استارت کنید.

ممکنه لازم باشه قبل از انجام تنظیمات جدید بایوس با توجه به راهنمایی های دفترچه ی مادربورد ابتدا با تعویض و جابجایی موقعیت جامپری که مربوط به بایوس می شود تنظیمات قبلی رو بطور کامل از بایوس پاک کنید.

اگر هم روی مادربوردتون از جامپر خبری نیست می تونید از این ترفند استفاده کنید: باتری رو در بیارید و یکبار سیستم رو روشن خاموش کنید، مجددا باتری رو جا بزنین و سیستمو روشن کنید و بعد ورود به بایوس و انجام تنظیمات و ذخیره سازی و ری استارت سیستم.

در نهایت از یک فنی کار ماهر و باتجربه و عاشق ( مثل خودم wink) کمک بگیرید ؛

شنبه 1 فروردین 1394  10:37 PM
تشکرات از این پست
admiral13 parseman_110
دسترسی سریع به انجمن ها