0

نوحه و متن شب عاشورا، شهادت امام حسین علیه السلام

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:نوحه و متن شب عاشورا، شهادت امام حسین علیه السلام

رؤیای مُقبِل کاشانی

مُقبِل کاشانی می گوید : یک سالی زوار زیادی از اصفهان جهت زیارت امام حسین عازم کربلا بودند من هم خیلی دوست داشتم با آنها کربلا بروم اما تهی دست بودم . به یکی از آشنایانم گفتم می ترسم بمیرم آرزوی زیارت حسین در دلم بماند ، دلش به حال من سوخت گفت ناراحت مباش تا کربلا مهمان من باش .

حرکت کردیم نزدیک گلپایگان رهزنان اموال زوار اب عبدالله را غارت کردند بعضی قرض کردند و رفتند من هم همانجا ماندم ، نه اسبابرفتن داشتم نه دل برگشتن ، تا محرم شد شب وروز گریهمی کردم،

شب عاشورا در عالم رؤیا دیدم کربلا رفته ام خواستم وارد حرم امام حسین بشوم کسی آمد مانع من شد

گفت مقبل امشب زهرای مرضیه و جمعی انبیاء زیارت حسین آمدند .

دست مرا گرفت وارد محفلی کرد دیدم انبیا نشسته اند ، صدر مجلس خاتم النبیا نشسته است . ساعتی نگذشت محتشم کاشانی وارد شد پیغمبر فرمود : محتشم شب عاشورا است پیغمبران برای زیارت فرزندم حسین آمده اند می خواهند عزاداری کنند اشعار جان سوز خود را بخوان . بالای منبر رفت شروع کرد به خواندن :

کشتی شکست خورده طوفان کربلا                         در خاک و خون فتاده به میدان کربلا

گر چشم روزگار بر او فاش می گریست         خون می گذشت ز سر ایوان کربلا

از آب هم مضایقه کردند کوفیان                   خوش داشتند حرمت مهمان کربلا

بودند دیو و دد همه سیراب می مکید                       خاتم ز قحط آب سلیمان کربلا

صدای ناله پیغمبران بلند شد .

روزیکه شد به نیزه سر آن بزرگوار                 خورشید برهنه بر آمد ز کوهسار

موجی به جنبش آمد و برخاست کوه کوه      ابری ببارش آمد و بگریست زار زار

جمعی که پاس محملشان داشت جبرئیل     گشتند بی عماری و محمل شتر سوار

صدای انبیا بلند شد ، محتشم ساکت شد خواست ادامه ندهد یک وقت پیغمبر فرمود : محتشم هنوز دل ما از گریه خالی نشد بخوان .

محتشم کاشانی با دستش اشاره کرد به طرف قبر سید الشهدا عرض کرد یا رسول الله :

این کشته فتاده به هامون حسین تست

وین صید دست و پا زده در خون حسین تست

این ماهی فتاده به دریای خون که هست

زخم که از ستاره بر تنش افزون حسین تست

این خشک لب فتاده دور از لب فرات

کز خون او زمین شده جیحون حسین تست

در همین حال بود که ملکی صدا زد محتشم بس است .

خاموش محتشم که دل سنگ آب شد                     مرغ هوا و ماهی دریا کباب شد

محتشم از منبر فرود آمد به خلعت مفتخرش کردند مورد احترام قرار گرفت . مقبل می گوید : خیلی ناراحت بودم یک وقت دیدم یک قاصدی دوان دوان خدمت رسول الله رسید عرض کرد یا رسول الله دخترت فاطمه خواسته مقبل  هم اشعار خود را بخواند .

پیغمبر فرمود : مقبل دخترم فاطمه خواهش کرده تو هم بخوان عرض کرد یا رسول الله :

نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت            نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت

هوا ز باد مخالف چو قیر گون گردید               عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید

بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد               اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد

صدای شیون بلند شد یک مرتبه قاصدی آمد مقبل بس است فاطمه دیگر طاقت ندارد1. همه صدا بزنید حسین .

1. قنا زاده کاشانی ، احمد ، گلچین سخن ، ج1ص3 بنقل از عدد سنه اسماعیل سبزواری .

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 11 آبان 1393  6:43 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

آیا روضه حسین مرا می خوانی ؟

زهرای اطهر به آن واعظ نهاوندی فرمود : آیا روضه حسین مرا می خوانی ؟ عرض کرد بلی خیلی می خوانم ، فرمود یک توقع از تو دارم . عرض کرد چیست خانم ، فرمود : روضه وداع حسین مرا خیلی بخوان ، روضه وداع خیلی جانسوز است سخت ترین حالات ابا عبدالله همین حالت است که آمد در خیمه صدا زد : زینبم خداحافظ ، کلثوم خداحافظ ، سکینه ام خداحافظ و... همه بیائید دورم را بگیرید که آخرین دیدار من با شما است ، دیگر شما را نمی بینم و شما مرا نمی بینید زن و بچه ها دور عزیز فاطمه را گرفتند ، یکی می گوید بابا مرا به که می سپاری ، فرمود : همه تان را به عمه تان زینب و زینب را به خدا سپردم .

سفارش بچه ها را خواهر کرد سوار اسب شد دید ذوالجناح حرکت نمی کند دید سکینه جلوی اسب را گرفته نمی گذار د ، دخترم چرا نمی گذاری ؟ بابا از اسب پیاده شو تا بگویم ، حضرت از اسب پیاده شد دختر را بغل کرد بابا می دانم دیگر بر نمی گردی ، بابا مرا نوازش کن .(رُدّ نا الی حَرَمِ جَدِّنا)بابا ما را به حرم جدمان برگردان .

فرمود : دخترم ، لا تُحرِقی قَلبی بِدَمعِکِ حَسرةً  مادامَ مِنّی الرُّوحُ فِی جُسمانی1 .

1. گفتار وعاظ ظ، ج 2 ، ص 164 .از دخترش خواست تا پدر زنده است نگرید و قلب او را شعله ور نسازد

یک شنبه 11 آبان 1393  6:44 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

خیزد از نای دل

خیزد از نای دل ، نوای یا حسین                  چون کند یاد نینوای حسین

جای آزادگان اگر جویی                               نظری کن به کربلای حسین

پیش دشمن نمی شود تسلیم                               هر که را دل شد آشنای حسین

کرد نهضت پی عدالت و حق                                   بود این هر دو ، مدعای حسین

تا قیامت در اهتزاز بود                                            در تمام جهان ، لوای حسین

نیست هرگز ز جاه و منزلتش                                  کسی آگه به جز خدای حسین

کرد چون بهر دین فداکاری                                      باد جانها ی ما فدای حسین

بانگ آزادی هنوز به گوش                                      می رسد در جهان ز،نای حسین

هدفش گر بری زیاد چه سود                                  گر کنی گریه از برای حسین

پای بگذار جای پای حسین                                    گرکه داری به سر هوای حسین1

به فدای آن بدنی که خواهرش زینب نشناخت ، دیدند زینب دارد خیره خیره به آن بدن نگاه می کند ، یک وقت هم صدا زد آیا تو حسین منی ، غوغا کرد این خواهر کنار بدن برادر ، یک وقت هم یک دست کوچکی به شانه بی بی خورد ، تا نگاه کرد دید سکینه ناز دانه است صدا زد : عمه جان این بدن کدام شهید است ؟ ( رحمت خدا بر این گریه ها ).

آی دلهای آماده ، فرمود سکینه جان این بدن بابایت حسین است ، تا بدن را شناخت ، خودش را انداخت روی بدن بابا ، یک جمله ای گفت :  نگفت بابا من تشنه ام ، نگفت بابا من گرسنه ام ، صدا زد : بابا بلند شو ببین دارند عمه ام را تازیانه می زنند .

حالا اگر آرزوی کربلا داری ، حاجت داری ، چند مرتبه بگو یا حسین ، یا حسین .

1. غلام رضا قدسی (مشهد)

یک شنبه 11 آبان 1393  6:45 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

بر من گریه کنید

هر چند که ما گناهکاریم حسین                             امید به کس جز تو نداریم حسین

عمری است که از خون و پیام و هدفت                      در سنگر اشک پاسداریم حسین

سلام ما به لطف و جود و کرمت                              سلام ما به زائرین حر مت

به پدرت علی مرتضی قسم                                               به مادرت فاطمه زهرا قسم

به جسم صد چاک علی اکبرت                                به خندۀ علی اصغرت قسم

به حنجرت که از قفا بریده شد                                            به سینه ات که از جفا دریده شد

به قطره قطره خون های سینه ات                           به اشک چشم زینب و سکینه ات

چه می شود نظر به سوی ما کنی

به ما عطا برات کربلا کنی

دلها را ببریم کربلا، صلی الله علیک یا اباعبدالله قربان لبهای تشنه ات برم حسین ، که در بین دو نهر آب با لب تشنه شهید کردند ، فرمود : شیعیان من هرگاه نام غریبی ، یا شهیدی را شندید بر من گریه کنید ،

شیعَتی ما اِن شَرِبتُم                                            عَذبَ ماءٍ فَاذکُرونی

اَو سَمِعتُم بِغَر یبٍ                                                 اَو شَهیدٍ فَاندِبُونی1

اگر نوشید آب خوشگواری                               ز کام تشنه من یاد آرید

اگر دیدید در غربت غریبی                           به یاد غربت من اشک ببارید

شهیدی را اگر دیدید بر خاک                          بیادم مجلس ماتم گذارید

1. خصائص حسینیه ، شوشتری ، ص 99- فرهنگ عاشورا ،ص228 .

یک شنبه 11 آبان 1393  6:45 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

رهنمای قافلۀ کربلا

ای یکّه تاز عرصۀ صبر و رضا حسین                        وی رهنمای قافلۀ کربلا حسین

ای حج نا تمام تو مقبول کردگار                   طی شد به وصف عمرۀ تو عمر ما حسین

احرام بسته ای تو و پوشیده ای کفن                        تا آوری مناسک حج را بجا حسین

راز شناخت در عرفات تو بود و بس                    ای چشمۀ هدایت و فیض و دعا حسین

اصحاب با وفای تو در طواف خیمه ها                        هر دم بجای تلبیه گویند یا حسین

قربانی تو کودک شش ماهه تو بود                      ای سوخته ز ماتم تو جان ما حسین

پر می زند دلم به هوای حریم تو                         آنجا که مستجاب شود هر دعا حسین

مهر تو جان ما بود و هیچ قدرتی                   ما را نمی توان کند از تو جدا حسین

از یاد رفت داغ عزیزان ما ولی

داغ تو کی رود ز دل و جان ما حسین

قافله ابی عبد الله روز به روزدارد نزدیک کربلا میاد ، قربان قافله و سر نشینان این قافله ، علمدار این قافله عباس (حاجت دارها ، درد دارها)قافله سالار حسین فاطمه است ، این قافله علی اکبر دارد ، این قافله علی اصغر دارد ، این قافله قاسم و عون و جعفر دارد ، این قافله شیر زنی مثل زینب کبری دارد .

راوی می گوید : در یکی از منازل دیدم جمعی دور محملی را گرفته اند یک کسی می خواهد پیاده شود . اما اینقدر عظمت دارد دیدم یک طرف علی اکبر ایستاده ، آقا ابوالفضل زانوش رکاب قرارداده ، گفتم نزدیک برم کیه ؟ تا نزدیک رفتم گفتم کی می خواهد پیاده شود .(آی دلهای آماده) روز یازدهم محرم هم که می خواست  از کربلا حرکت کند ، دیدم دیگر عباس نداره ، دیگر علی اکبر نداره ، عزیزانش روی زمین افتاده اند ، زینب یک نگاه به بدن حسینش کرد . حسینم پاشو خواهرت را سوار محمل کن .

یک شنبه 11 آبان 1393  6:46 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

روضه وداع با مکه

ای منی ای سرزمین اهل بیت                                            ای ز اشک انبیا خاک تو گل

ای منی ای کعبه عشق و وفا                                             ای منی ای مکتب صدق و صفا

ای منی تی مرکز وصل اله                                      ای به خیل عاشقان میعادگاه

ای منی ای وادی  افروخته                                      ای ز آه خسته دلها سوخته

ای منی  آفتاب نور عشق                                        ای منی ای گام گامت طور عشق

ای منی ای محفل قرب خدا                                                ای ز من کرده منیت را جرا

ساکنانت ساکن کوی حقند                                                عاشقانت عاشق روی حقند

در کجای دامنت ای خاک پاک                                        مصطفی صورت نهاده روی خاک

می رسد بر گوش این سرزمین                                           بانگ لبیک امیرالمؤمنین

خاک اهل دل تو صحرا بوده ای                                              شاهد العفو زهرا بوده ای

در کدامین خیمه صحرای راز                                                با خدا کرده حسن راز و نیاز

در کجای دامنت از هر دو عین                                          بوده جاری در دعا اشک حسین

کعبه جان قبله دلها کجاست                                              خیمه گاه مهدی زهرا کجاست

دوست دارم رو در آن صحرا کنم                                          جستجوی مهدی زهرا کنم

حاجیان جمع اند دور هم همه                                             پس کجا رفته حسین فاطمه

او که خود در خانه صاحب خانه بود                                 شمع رویش را حرم پروانه بود

حاجیان جمع اند جمله در منی                                             او چرا رفته سوی کربلا 

او به جای موی سر ، سر می دهد                                  قاسم و عباس و اکبر می دهد

سعی حج او صفا با خنجر است                                        مروه اش قبر علی اکبر است

به یاد آن قافله ای که روز هشتم ذی الحجه با بیت خوا وداع کرد همه حجاج دارند طواف می کنند اما حسین می بیند دشمن زیر احرام ، شمشیر بسته می خواهد خون عزیز فاطمه را بریزد لذا دست زن و بچه اش را گرفت و حرکت کردگفتند آقا مگر عرفات نمی آیی ، مگر منی نمی آیی ، چرا منای من جای دیگر است آقا مگر قربانی نمی کنی ، فرمود چرا قربانی ها همراهم هستند ، قربانی ام علی اکبر است ، قاسم است ، عباس است ، (عاشقان ابی عبدالله ) اما یک قربانی که دل عالم را آتش می زند علی اصغر است . روز عاشورا آورد مقابل لشکر دشمن ، فرمود : " یا قَوم، اِن لَم تَرحَمونی فارحَمُوا هذَا الطِّفل اَما تَرُونَهُ کَیفَ یَتَلَظّی عَطَشاً" اگر به من رحم نمی کنید ، به این طفل رحم کنید مگر نمی بینید از شدّت تشنگی لبها را باز و بسته می کند هنوز سخن امام تمام نشده بود ببینید علی دارد دست و پا می زند ، همه صدا بزنید حسین .

یک شنبه 11 آبان 1393  6:46 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

روضه وداع با مدینه

خدا را شکر مهمان حسینم                                                همیشه بر سر خوان حسینم

به خود می بالم ای یاران عاشق                                        که من طفل دبستان حسینم

ندارم هیچ اندر کوله بارم                                                  گدای خوان احسان حسینم

بدم اما شما را دوست دارم                                                در این وادی پریشان حسینم

خداوندا برس بر حال زارم

که من خار گلستان حسینم

عاشقان کربلا ، چند تا وداع داشت پسر فاطمه ، یک وداع در مدینه بود ، قبل از حرکت آمد مقابل قبر جدش پیغمبر ایستاد عرضه داشت یا رسول الله ، من حسین پسر دخترت فاطمه ام ، سر روی قبر پیغمبر نهاد گریه کرد ، لحظه ای به خواب رفت ، در عالم خواب رسول خدارا دید ، حسین را در آغوش گرفت میان چشمان حسین را بوسید فرمود : حسینم می بینم بزودی آغشته به خون ، تشنه لب در کربلا شهید خواهی شد فرمود : " یا حسین ، اُخرُج فَاِنَّ الله تعالی شاءَ اَن یَراک قَتیلاً "

شبانه با قبر مادر وداع کرد ، با قبر برادرش امام مجتبی وداع کرد ، آماده حرکت شد ، برادرش محمد حنیفه جلو آمد ، حسین جان حالا که می روی برو ولی چرا این زن و بچه ها را همراه می بری ؟ زینب را کجا می بری ؟ جریان خواب را برای محمد حنیفه تعریف کرد ، بعد ابی عبدالله فرمود :" قَد شاء الله تعالی اَن یَراهُنَّ سَبایا1"خدا خواسته که آنان را اسیر ببینند .

1. فرهنگ عاشورا ، ص 165 – قصه کربلا ، ص 69 ، نقل از بحار ، ج 1 ، ص 184 .

یک شنبه 11 آبان 1393  6:47 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

حسین مظلوم

تمام دارو ندارم حسین مظلوم است                       طبیب قلب فکارم حسین مظلوم است

در این زمانه که صبر و قرارها رفته                            تمام صبر و قرارم حسین مظلوم است 

به صحنه های طبیعت اگر نظر فکنم                          گل و صفا و بهارم حسین مظلوم است

شنیدم آن که بفرموده احمد مرسل                          شفیع امت زارم حسین مظلوم است

یک روزی پیغمبر وارد خانه فاطمه شد . دید زهرا تو حجرۀ خلوت ، با کسی حرف می زند ، فاطمه جان داری با که حرف می زنی ؟

عرضه داشت بابا : بچۀ میان رحمم انیس من ، مونس من ، اما گاهی یک حرفهایی می زند دلم را آتش می زند . بابا یک روز صدا می زند : انا الغریب ، یک روز صدا می زند انا المظلوم ، یک روز صدا می زند انا العطشان .

فرمود : فاطمه جان بچه ات پسر است اسمش حسین ، واقعه کربلا پیش می آید حسین تو را بین دو نهر آب با لب تشنه می کشند .

می خواهم بگم زهرا جان شنیدی یک روز قرار کربلا حسین تو را بکشند ناله کردی روی زمین افتادی .(اما شنیدن کی بود مانند دیدن) .

من بمیرم برای آن خواهری که آمد دید شمر دارد از گودی قتلگاه بیرون می آید .

یک شنبه 11 آبان 1393  6:47 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

متن روضه شهادت امام حسین علیه السلام-مرحوم فلسفی

یه جمله در مورد امام حسین علیه السلام،  اگه مومن به حساب و کتاب باشد، عملش منظمه، روز عاشورا یک دسته از لشکر رفتن سوی خیام ،آقا باحال ناتوانی فرمود: آل ابو سفیان اگر مذهب ندارید از قیامت نمی ترسید آزاد و با شرف باشید، شمر گفت: پسر زهرا چه می گویی، فرمود: من با شما ها جنگ دارم با من می جنگیدید، زینب و سکینه گناه ندارن، تا من زند ه ام به خیام نروید، تا زند ه بود از حرم دفاع کرد، بعده حضرت ریختند در خیام ،زینب دید شعله آتش از خیمه بالا میرود.

یک شنبه 11 آبان 1393  6:48 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

پاسخ به:نوحه و متن شب عاشورا، شهادت امام حسین علیه السلام پریشون ِ زینب-مجتبی رمضانی + دانلود

پریشون ِ زینب-مجتبی رمضانی

پریشون ِ زینب

بی سامون ِ زینب

شلوغه تو گودال

نرو جون ِ زینب

پاشو ای برادر

جلو چشم مادر

تو خوردی زمین و

اومد شمر با خنجر

من و می دید

خنجر رو حنجر می  كشید

وحشیونه شمر پلید

سر از تن ِ تو می برید

خدایا پرم سوخت

خدا معجرم سوخت

زآتیش خیمه

تمام سرم سوخت

سنان نیزه داره

تنم لرزه داره

میترسم برادر

چشم هرزه داره

كو قمرم

دارن میان سمت حرم

با چی بپوشونم سرم

حالا كه سوخته معجرم

حزینه ام

یه دنیا غم تو سینه ام

میترسم از این كوفیا

دلواپس سكینه ام

غوغاشده

برا سرت دعوا شده

خودم دیدم برادرم

سرت رونیزه جا شده

دلم شكست

وای از چشم خولی مست

بابام كجاست تا ببینه

دشمن تو دستم و بست

مادرم و نزن،نزن نزن

از كوچه خوندن دردسر داره

كی از حال حسن خبر داره

دانلود مداحی

یک شنبه 11 آبان 1393  6:52 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

گریه

در عزای پور زهرا عرش اعلی گریه کرد

کرسی ولوح وقلم زین سوگ عظمی گریه کرد

روز اول خواند احمد نوحه از بهر علی

مجتبی زد سینه و ام ابیها گریه کرد

تا شنید از جبرئیل آدم حدیث کربلا

ناله ای زد از دل وهمراه حوا گریه کرد

داستان کربلا را نوح از آدم شنید

جامه بر تن چاک زد در قلب دریا گریه کرد

تا خلیل بت شکن از شرح آن آگاه شد

سوخت همچون شمع سرتا پا و تنها گریه کرد

شرح عاشورا به موسی گفت حق در کوه طور

از کف موسی عصا افتاد و موسی گریه کرد

تا رسید آوازه اش بر عیسی گردون نشین

نوحه خوان گردید جبرئیل و مسیحا گریه کرد

قرن ها بگذشت تا آن روز شیدایی رسید

روز شیدایی رسید و قلب شیدا گریه کرد

تا ز اکبر نعره الله اکبر شد بلند

از صدای دلنشین چشم لیلا گریه کرد

نجمه زلف قاسمش را شانه کرد وهمچو ابر

خیره خیره شد بر او محو تماشا گریه کرد

تا برادر را برادر گفت پرچمدار عشق

بر سر بالین او بنشست و زهرا گریه کرد

خنده اصغر به مرگ سرخ ، باعث شد که تیر

خون به جای اشک روی دست بابا گریه کرد

تا نگوناز صدر زین گردید پور بو تراب

آسمان شد تیره و در کوه و صحرا گریه کرد

تا که دیده دید خنجر را به روی حنجرش

گریه کرد آن سان که چشم خلق دنیا گریه کرد

تا سرش را بر سر نی دید آب از شرم او

سر به زیر افکند و از خجلت به مولی گریه کرد

ژولیده

دوشنبه 12 آبان 1393  1:21 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

زبانحال امام حسین (ع) هنگام وداع

ذوالجناح ای حامل آیات نور

باید امشب رفت تا کنج نور

ذوالجناح ای عرش پیما مرکبم

می روم اما به فکر زینبم

ذوالجناح امام حسین(ع)

ای خمّاران را شرابی سوخته

ما عطشناکیم و آبی سوخته

بی تو در چاهیم و آهی آتشین

دلوی از دود طنابی سوخته

دوش دیدم خیمه هایی را به خاک

شعله گون د رپیچ و تابی سوخته

از حرارت سوختم آبی کجاست

چشم حسرت ماند و خوابی سوخته

خشک سالی تپد از شش جهت

آسمان دارد سحابی سوخته

ذوالجناح آمد ولیکن بی سوار

خسته با زین و رکابی سوخته

کاروان بر باد کوبین می رود

مرغ ماتم در نقابی سوخته

می رود تا شام دربعد غروب

بر سر نی آفتابی سوخته

دوشنبه 12 آبان 1393  1:22 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

پاسخ به:نوحه و متن شب عاشورا، اشك چشام روگونه هام جاری-منصور پورشیخ + دانلود

اشك چشام روگونه هام جاری-منصور پورشیخ + دانلود

ظهر شهادت حضرت زهرا(س)

اشك چشام روگونه هام جاری

من رو حرم دیگه نمیآری

كم كم دارم حس میكنم آقا

از نوكرت والله  ِ بیزاری

عمری برات گریه كردم من

با روضه هات گریه كردم من

تا روضه خون می بره اسم ِ

كرببلات گریه كردم من

با روضه ی تو هَمَش خوبم

ارباب من ای یار محبوبم

وقتی به گودال می رسه روضه

دائم به روی سینه میكوبم

آقا مگه مادر نداری تو

وای روی پیكر سر نداری تو

پاشو زیاده نامحرم

آقا مگه خواهر نداری تو

روضه میخونم یاد گودالت

خواستن كنند ارباب پامالت

ای غیرت الله چشمای دشمن

خیره سوی ناموس و اطفالت

خون سر تو خاك رو گِل كرد

زینب روی تل ای دل ای دل كرد

له شد سرت با ضربه های سخت

آقا چی شد دشمن تو رو ول كرد

ای بی سپاه ای یاور زینب

این لحظه های آخر زینب

خیره به معجرها می رقصند

با هلهله دور و بر زینب

دانلود مداحی

دوشنبه 12 آبان 1393  1:23 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

چشمش به سوی زینب و آن را نگاش کرد

چشمش به سوی زینب و آن را نگاش کرد

هنگام آمدن به سوی ات چکمه پاش کرد

یک نیزه دار بغض علی را به سینه داشت

سر نیزه را میان دهان تو جاش کرد

خندان به روی سینه ی تو ماندگار شد

با خنجرش گلوی تو را آشناش کرد

با خنجرش به روی گلو تا دوازده

هی ضربه زد به سختی و آخر جداش کرد

سر را برید از بدنت،نعره ای زد و

از گیسویت گرفت و بدن را رهاش کرد

علی حسنی

دوشنبه 12 آبان 1393  1:24 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

پاسخ به:نوحه و متن شب عاشورا، بیا نگار آشنا-حاج منصور ارضی-احمد اثنی عشران + فیلم

بیا نگار آشنا-حاج منصور ارضی-احمد اثنی عشران + فیلم  و صوت

بیا نگار آشنا

شب غمم سحر نما

مرا به نوكری خود

شها تو مفتخر نما

ای گل وفا حسین

معدن سخا حسین

می كُشی مرا حسین

تجلّی ولایتی

سرشته با دل منی

تمام هستیم تویی

تو صاحب دل منی