0

آموزش ترجمه قالب برای راسخون بلاگ

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:آموزش ترجمه قالب برای راسخون بلاگ

نقل قول hossein201273

سلام آجی سلما

همانطور که می دانید بیشتر تگ های قالب نویسی راسخون بلاگ شبیه میهن بلاگ بود ولی تگ ها بلاگفا مسلما بسیار با تگ های میهن بلاگ در ترجمه قالب فرق دارد که نیاز به بررسی دارد ،چون بعضی جاها کلا باید تگی را حذف یا زکل تغییر داد ،من الان به بلاگفا می روم که این موضوع را بیشتر مورد بررسی قرار بدهم

سلام ببخشید من در تکمیل صحبت های شما بزرگواران:بلاگفا ،میهن یلاگ،پرشین بلاگ و ... در کد ها تقریبا شبیه هم هستند و تفاوتشون بسیار هم نیستش

شما شروع به ترجمه کنید اگر نتونستید بفرمایید که آموزششو بگذاریم.

چند تا کدو من براتون میذارم بقیشو خودتون زحمت بکشید اگرم که نتونستید بفرمایید کامل میکنم این مطلب رو

کدهای عمومی
این تگها را میتوانید در هر جایی از کد HTML قالب قرار دهید. توجه داشته باشید که بلاگفا نسبت به کوچکی و بزرگی حروف انگلیسی حساس است و بنابراین هنگام استفاده از آنها در نحوه تایپ آنها دقت کنید.

کد در راسخون کد
[ra:blog_page_title] <-BlogId->
[ra:blog_url] <-BlogUrl->
[ra:blog_rss_href] <-BlogXmlLink->
[ra:blog_author_name] <-BlogAuthor->
[ra:blog_email] <-BlogEmail->
[ra:blog_meta_description <-BlogDescription->
[ra:blog_title]  <-BlogTitle->
[ra:blog_script] <-BlogCustomHtml->

بلاک <BLOGFA> 
بلاکها میتوانند شامل مجموعه از کدهای عمومی یا اختصاصی همان بلاک باشند.  بلاک <BLOGFA> تعیین کننده جایگاه و نحوه نمایش مطالب وبلاگ است.این بلاک توسط کد <BLOGFA> شروع و توسط کد <BLOGFA/> پایان می یابد.کدهای که تنها در این بلاک قابل استفاده هستند به شرح زیر میباشد.

در راسخون بلاگ:

بلاکها میتوانند شامل مجموعه از کدهای عمومی یا اختصاصی همان بلاک باشند.  بلاک <ra:block_post> تعیین کننده جایگاه و نحوه نمایش مطالب وبلاگ است.این بلاک توسط کد <ra:block_post> و بعد از آن<ra:loop_post>شروع و توسط کد <ra:block_post/> و قبل از آن<ra:loop_post/> پایان می یابد.کدهای که تنها در این بلاک قابل استفاده هستند به شرح زیر میباشد.

<ra:block_post>

<ra:loop_post>

کد های پست ها

<ra:loop_post/>

<ra:block_post/> 

کد در راسخون کد
[ra:post_title] <-PostTitle->
[ra:post_body1][ra:post_body2][ra:post_continue_link] <-PostContent->
[ra:post_create_date] <-PostDate->
[ra:post_create_time] <-PostTime->

و چند مورد دیگه که همان طوری که می بینید تقریبا شبیه به هم هستند

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی