0

استیک راتاتویی با برنج زعفرانی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

استیک راتاتویی با برنج زعفرانی

 استیک راتاتویی با برنج زعفرانی، غذای کاملی است که از سبزیجات، گوشت و برنج تشکیل شده است و برای سرو در مهمانی ها عالی است.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

ارزش غذایی استیک راتاتویی با برنج زعفرانی در هر وعده به این صورت است: 593 کیلو کالری، 71.3 گرم کربوهیدرات، 14.2 گرم قند، 13.7 گرم چربی، 3.6 گرم چربی اشباع شده و 42.3 گرم پروتئین.

مواد لازم:

برای راتاتویی:

 

رب گوجه فرنگی

700 گرم

سیر

2-4 حبه

فیله ماهی ساردین

2 عدد

فلفل دلمه ای رنگی

2 عدد

کدو سبز

1 عدد

بادمجان

1 عدد کوچک

پیاز قرمز

1 عدد

ریحان تازه

½ دسته

ماست کم چرب

2 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک

1 قاشق غذاخوری

سس هریسا

1 قاشق چای‌خوری

برای برنج:

 

برنج

300 گرم ایرانی مرغوب

لیمو ترش

½ عدد

زعفران

مقداری

برای استیک:

 

گوشت راسته

500 گرم (2 عدد)

لیمو ترش

½ عدد

جعفری تازه

½ دسته

روغن زیتون خالص

1 قاشق غذاخوری

سس خردل دیژون

1 قاشق چای‌خوری

پودر پاپریکای شیرین

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  1. کدو را از طول، دو نیم کنید و بادمجان را به تکه‌های 1 سانتی‌متری برش بزنید. سپس آن‌ها را در تابه گریل قرار دهید و هر دو سمت آن‌ها را گریل کنید.
  2. برنج را با 2 لیوان آب جوش، زعفران، آب‌لیمو و مقداری نمک در ظرفی بریزید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا برنج بپزد.
  3. ساقه و دانه داخل فلفل دلمه‌ای‌ها را جدا کنید. سپس پیاز را پوست بگیرید و فلفل دلمه‌ای‌ها را به قطعات درشت ببرید. برش‌های فلفل و پیاز را به همراه سس هریسا، فیله ماهی ساردین و یک قاشق چای‌خوری از روغن ماهی‌ها در ظرفی بریزید و آن را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر را له کنید و آن را نیز به بقیه مواد اضافه کنید.
  4. کدو و بادمجان را گریل کنید و به قطعات درشت ببرید و آن‌ها را به مخلوط فلفل دلمه‌ای و سایر مواد اضافه کنید. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا غذا به جوش آید.
  5.  نمک، 1 قاشق چای‌خوری روغن زیتون و پودر پاپریکای شیرین را با هم مخلوط کنید. گوشت‌ها باید راسته شده و بدون چربی باشند؛ آن‌ها را به این مخلوط آغشته کنید و روی گریل، به میزانی که مایل هستید بپزید. هر چند وقت یک بار آن‌ها را زیر و رو کنید تا هر دو سمت استیک‌ها بپزد.
  6. برگ و ساقه‌های جعفری تازه را خرد کنید و آن‌ها را با سس خردل دیژون، روغن زیتون خالص، نمک، فلفل و آب‌لیمو مخلوط کنید. مخلوط را در سطح ظرفی پخش کنید. زمانی که استیک‌ها آماده شدند آن‌ها را در این سس پشت و رو کنید و بعد گوشت‌ها را برش بزنید.
  7. روی راتاتویی را با برگ‌های ریحان تازه و ماست شیرین تزیین کنید. سپس استیک‌ها را اسلایس کنید و آن را با برنج زعفرانی و راتاتویی سرو کنید.
یک شنبه 4 آبان 1393  12:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها