موس لیمو پرتقالی از آن دسته دسرهایی است که مطمئن باشید میهمان های تان خیلی زود از آن دست نمی کشند.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
زمان آماده سازی مواد این دسر 15 دقیقه است و زمان کل تهیه آن 60 دقیقه به طول میانجامد، برای سرو به تعداد 4 نفر مناسب است.
مواد لازم:
خامه پر چرب
|
1 پیمانه
|
شکر
|
¾ پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
|
آب پرتقال
|
¼ پیمانه
|
آب لیمو
|
¼ پیمانه
|
زرده تخممرغ
|
4 عدد بزرگ
|
تخممرغ
|
1 عدد بزرگ
|
لیمو ترش
|
1 عدد
|
کره
|
6 قاشق سوپخوری
|
پودر دارچین
|
1 قاشق چایخوری
|
پرتقال
|
چند پره
|
طرز تهیه:
-
ابتدا لگنی از آب و یخ آماده میکنیم و کنار میگذاریم.
-
زرده تخممرغها را همراه با ¾ پیمانه شکر، تخممرغ کامل و آب پرتقال و لیموی تازه در تابهای متوسط روی حرارت متوسط گرم میکنیم، 5 تا 7 دقیقه به سرعت به هم میزنیم تا غلیظ و سفت شود (مطمئن شوید که کنارهها و ته ظرف را به هم زدهایم). سپس از روی حرارت بر میداریم.
-
یک قاشق سوپخوری کره را به سرعت در مواد به هم میزنیم. در ادامه تابه را در لگن آب و یخ بگذارید، تا سرد شود. کرم را از صافی بگذرانید، در ظرفی متوسط میریزیم. با سلفون پلاستیکی پوسته کرم را میپوشانیم تا از رویه بستن آن جلوگیری شود، بعد 30 تا 45 دقیقه در یخچال نگه میداریم تا قوام پیدا کند. کرم را با 2 قاشق سوپخوری شکر به سرعت به هم میزنیم تا به فرمی کامل صاف و یکدست برسیم، بعد در یخچال قرار میدهیم.
-
⅓ خامه را به هم میزنیم تا غلیظ شود؛ بعد با کرم میوه به سرعت مخلوط میکنیم و به هم میزنیم. به آرامی باقیمانده خامه را بین کاسههای پذیرایی تقسیم میکنیم و موس را در یخچال میگذاریم تا آماده سرو شود. پودر دارچین را روی آن میپاشیم و با تکههای پرتقال و لیمو (از درازا دو نیم میکنیم و به شکل نیمکرههای باریک برش میدهیم) تزیین میکنیم.