0

سوپ پاییزی اسفناج

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سوپ پاییزی اسفناج

طرز تهیه سوپ اسفناج,نحوه پخت سوپ اسفناج
 

طرز تهیه سوپ پاییزی اسفناج

مواد تشکیل دهنده این سوپ  ویتامین ها و مواد معدنی است.در روزهای پاییزی سرد که به راحتی در بازار یافت می شود، خوب است که این سوپ را بپزید

مواد لازم

•    یک عدد پیاز متوسط خرد شده

•    4 حبه سیر رنده شده

•    دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر

•    دو قاشق غذاخوری کره

•    850 گرم آب مرغ

•    یک عدد سیب زمینی خرد شده

•    510 گرم اسفناج تازه

•    نمک

•    دو پیمانه شاهی آبی

•    60 گرم پنیر پارمسان رنده شده

•    دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده

طرز تهیه

1.    در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

2.    آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

3.    دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.

4.    سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

5.    سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 1 آبان 1393  7:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها