پاسخ به:مسابقه وبلاگی به مناسبت محرم الحرام
سلام خدمت شما
منم با نظر دوستمون در باره ملاک های داوری مسابقه وبلاگ نویس محرم موافقم و میخواستم بنده هم یک نکته ای اضافه کنم شما در قوانین داوری یکی از ملاک ه را نوشتد تعداد مطالب زیاد،به نظر بنده این مورد اشکال دارد چون که اینطوری همه از اینترنت مطلب کپی میکنند و میذارند کاری نداره سرچ توی اینترنت و یک مطلب را پست می کنند در وبلاگ در در عرض یکی دوساعت میشه 60 الی 70 تا پست گذاشت چون به تغییری هم احتاج ندراه ازوبلاگ های دیگر که خودشون تنظیم کردند و عکس هم گذاشتند پستشون را کپی میکنیم و در وبلاگ می ذاریم به نظر این قانون را حذف کنید و عد های هم هستند که بنده نگاه کردم پست های کمی هم دارند اما مفید هستند یا نوشته خودشون هستند این مورد را هم کنار موراد دوسنمون قرار دهید و عادلانه داروری بشه و به قالب های طراحی خود شخص با قالب های اماده هم امتیاز قائل بشوید.
متشکر.
یه نکته هم درمورد بخش ترجمه قالب داشتم چون به قول خود شما تعداد قالب های ارسالی زیاد هستند به نظر بنده حقیر اگه قرعه کشی بشه و 5 نفر انتخاب بشه عادلانه هست چون همه شرکت کننده ها زحمت کشیدند و همه قالب ها هم زیبا هستند.
باسلام
وبلاگ:راستي حسين كيست؟
خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!
تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی
نقل قول fatama2 سلام خدمت شما منم با نظر دوستمون در باره ملاک های داوری مسابقه وبلاگ نویس محرم موافقم و میخواستم بنده هم یک نکته ای اضافه کنم شما در قوانین داوری یکی از ملاک ه را نوشتد تعداد مطالب زیاد،به نظر بنده این مورد اشکال دارد چون که اینطوری همه از اینترنت مطلب کپی میکنند و میذارند کاری نداره سرچ توی اینترنت و یک مطلب را پست می کنند در وبلاگ در در عرض یکی دوساعت میشه 60 الی 70 تا پست گذاشت چون به تغییری هم احتاج ندراه ازوبلاگ های دیگر که خودشون تنظیم کردند و عکس هم گذاشتند پستشون را کپی میکنیم و در وبلاگ می ذاریم به نظر این قانون را حذف کنید و عد های هم هستند که بنده نگاه کردم پست های کمی هم دارند اما مفید هستند یا نوشته خودشون هستند این مورد را هم کنار موراد دوسنمون قرار دهید و عادلانه داروری بشه و به قالب های طراحی خود شخص با قالب های اماده هم امتیاز قائل بشوید. یه نکته هم درمورد بخش ترجمه قالب داشتم چون به قول خود شما تعداد قالب های ارسالی زیاد هستند به نظر بنده حقیر اگه قرعه کشی بشه و 5 نفر انتخاب بشه عادلانه هست چون همه شرکت کننده ها زحمت کشیدند و همه قالب ها هم زیبا هستند. متشکر.
نقل قول fatama2
با سلام
همانطور که در قوانین هم ذکر شده ، پست های تالیفی و دست نویس امتیاز ویژه دارند . از پیشنهادات شما سپاسگزارم .
ممنون
http://mazloom.rasekhoonblog.com/
http://yasarallah.rasekhoonblog.com/
سلام
زمان اعلام نتایج کی هست لطفا در سایت درج بفرمایید؟
لطفا برندگان را سریع تر اعلام کنید.
راسخون در اعلام نتایج مسابقاتی که برگزار می کند خیلی وقت ها سریع برندگان را اعلا می کند که جای تشکر دارد امیدوارم این دفعه هم سریع اعلام بشند.
نقل قول fatama2 سلام زمان اعلام نتایج کی هست لطفا در سایت درج بفرمایید؟ لطفا برندگان را سریع تر اعلام کنید. راسخون در اعلام نتایج مسابقاتی که برگزار می کند خیلی وقت ها سریع برندگان را اعلا می کند که جای تشکر دارد امیدوارم این دفعه هم سریع اعلام بشند.
اعلام نتایج مسابقات وبلاگ نویسی بخاطر اینکه نیاز به داوری دارند زمانبر هستند ، ولی سعی ما این است که در اولین فرصت نتایج اعلام شود .
سلام و عرض ادب
ببخشید برندگان مسابقات وبلاگی نویسی و ترجمه قالب ها را چرا اعلام نمی کنید 6 روز گذشت؟
لطفا بفرمایید ایا توی این هفته اعلام می کنید؟
راسخون خیلی سریع برندگان را اعلام می کرد ،این دفعه نمیدونم چرا
نقل قول fatama2 سلام و عرض ادب ببخشید برندگان مسابقات وبلاگی نویسی و ترجمه قالب ها را چرا اعلام نمی کنید 6 روز گذشت؟ لطفا بفرمایید ایا توی این هفته اعلام می کنید؟ راسخون خیلی سریع برندگان را اعلام می کرد ،این دفعه نمیدونم چرا
با سلام خدمت شما
عرض شود که مسابقات وبلاگ نویسی بخاطر اینکه باید تعداد زیادی وبلاگ داوری شوند کمی زمانبر است و معمولا طول می کشد ، البته همانطور که قبلا هم عرض شده سعی میکنیم در اولین فرصت (ان شا الله همین هفته) نتایج اعلام شود.
کی برندگان این مسابقه اعلام میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛ زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ..
نقل قول m2a9452 کی برندگان این مسابقه اعلام میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول m2a9452
پست بالایی را مطالعه کنید .
ببخشید فرموده بوید این هفته نتایج را اعلام می کنید پس کی اعلام می کنید؟لطفا زودتر اعلام کنید؟
سلام تبریک به همه برندگان مسابقه وبلاگی محرم
از شما آقای سجادی وهمه همکاراتونم متشکرم
اجرکم عندالله
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست . . . (حضرت علی علیهالسلام)
نقل قول zare58 سلام تبریک به همه برندگان مسابقه وبلاگی محرم از شما آقای سجادی وهمه همکاراتونم متشکرم اجرکم عندالله
نقل قول zare58
بنده هم به شما و بقیه برگزیدگان تبریک عرض میکنم . و از همه شرکت کنندگان تشکر ویژه دارم .
با تشکر