0

مسابقه وبلاگی به مناسبت محرم الحرام

fatama2
fatama2
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 8

پاسخ به:مسابقه وبلاگی به مناسبت محرم الحرام

سلام خدمت شما

منم با نظر دوستمون در باره ملاک های داوری مسابقه وبلاگ نویس محرم موافقم و میخواستم بنده هم یک نکته ای اضافه کنم شما در قوانین داوری یکی از ملاک ه را نوشتد تعداد مطالب زیاد،به نظر بنده این مورد اشکال دارد چون که اینطوری  همه از اینترنت مطلب کپی میکنند و میذارند کاری نداره سرچ توی اینترنت و یک مطلب را پست می کنند در وبلاگ در در عرض یکی دوساعت میشه 60 الی 70 تا پست گذاشت چون به تغییری هم احتاج ندراه ازوبلاگ های دیگر که خودشون تنظیم کردند و عکس هم گذاشتند پستشون را کپی میکنیم و در وبلاگ می ذاریم به نظر این قانون را حذف کنید  و عد های هم هستند که بنده نگاه کردم پست های کمی هم دارند اما مفید هستند یا نوشته خودشون هستند این مورد را هم کنار موراد دوسنمون قرار دهید و عادلانه داروری بشه و به قالب های طراحی خود شخص با قالب های اماده هم امتیاز قائل بشوید.

متشکر.

پنج شنبه 29 آبان 1393  1:00 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog sayyed13737373 nazaninfatemeh siryahya
fatama2
fatama2
کاربر برنزی

نقل قول fatama2

سلام خدمت شما

منم با نظر دوستمون در باره ملاک های داوری مسابقه وبلاگ نویس محرم موافقم و میخواستم بنده هم یک نکته ای اضافه کنم شما در قوانین داوری یکی از ملاک ه را نوشتد تعداد مطالب زیاد،به نظر بنده این مورد اشکال دارد چون که اینطوری  همه از اینترنت مطلب کپی میکنند و میذارند کاری نداره سرچ توی اینترنت و یک مطلب را پست می کنند در وبلاگ در در عرض یکی دوساعت میشه 60 الی 70 تا پست گذاشت چون به تغییری هم احتاج ندراه ازوبلاگ های دیگر که خودشون تنظیم کردند و عکس هم گذاشتند پستشون را کپی میکنیم و در وبلاگ می ذاریم به نظر این قانون را حذف کنید  و عد های هم هستند که بنده نگاه کردم پست های کمی هم دارند اما مفید هستند یا نوشته خودشون هستند این مورد را هم کنار موراد دوسنمون قرار دهید و عادلانه داروری بشه و به قالب های طراحی خود شخص با قالب های اماده هم امتیاز قائل بشوید.

یه نکته هم درمورد بخش ترجمه قالب داشتم چون به قول خود شما تعداد قالب های ارسالی زیاد هستند به نظر بنده حقیر اگه قرعه کشی بشه و 5 نفر انتخاب بشه عادلانه هست چون همه شرکت کننده ها زحمت کشیدند و همه قالب ها هم زیبا هستند.

متشکر.

پنج شنبه 29 آبان 1393  1:04 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 rasekhoon_weblog sayyed13737373 nazaninfatemeh
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

باسلام

وبلاگ:راستي حسين كيست؟

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

جمعه 30 آبان 1393  8:39 AM
تشکرات از این پست
moradi92 rasekhoon_weblog sayyed13737373 nazaninfatemeh amirali123 omiddeymi1368
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول fatama2

سلام خدمت شما

یه نکته هم درمورد بخش ترجمه قالب داشتم چون به قول خود شما تعداد قالب های ارسالی زیاد هستند به نظر بنده حقیر اگه قرعه کشی بشه و 5 نفر انتخاب بشه عادلانه هست چون همه شرکت کننده ها زحمت کشیدند و همه قالب ها هم زیبا هستند.

متشکر.

با سلام

همانطور که در قوانین هم ذکر شده ، پست های تالیفی و دست نویس امتیاز ویژه دارند . از پیشنهادات شما سپاسگزارم .

ممنون

شنبه 1 آذر 1393  7:39 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 behnamjoodi moradi92 nazaninfatemeh amirali123 omiddeymi1368 siryahya
behnamjoodi
behnamjoodi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 57
شنبه 1 آذر 1393  6:15 PM
تشکرات از این پست
moradi92 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh amirali123 omiddeymi1368 sayyed13737373 siryahya
montazer2
montazer2
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 354
یک شنبه 2 آذر 1393  11:32 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog nazaninfatemeh amirali123 moradi92 omiddeymi1368 sayyed13737373 siryahya
fatama2
fatama2
کاربر برنزی

سلام

زمان اعلام نتایج کی هست لطفا در سایت درج بفرمایید؟

لطفا برندگان را سریع تر اعلام کنید.

راسخون در اعلام نتایج مسابقاتی که برگزار می کند خیلی وقت ها سریع برندگان را اعلا می کند که جای تشکر دارد امیدوارم این دفعه هم سریع اعلام بشند.

دوشنبه 3 آذر 1393  10:37 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog nazaninfatemeh namebaran amirali123 moradi92 omiddeymi1368 sayyed13737373 siryahya
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول fatama2

سلام

زمان اعلام نتایج کی هست لطفا در سایت درج بفرمایید؟

لطفا برندگان را سریع تر اعلام کنید.

راسخون در اعلام نتایج مسابقاتی که برگزار می کند خیلی وقت ها سریع برندگان را اعلا می کند که جای تشکر دارد امیدوارم این دفعه هم سریع اعلام بشند.

با سلام

اعلام نتایج مسابقات وبلاگ نویسی بخاطر اینکه نیاز به داوری دارند زمانبر هستند ، ولی سعی ما این است که در اولین فرصت نتایج اعلام شود .

ممنون

دوشنبه 3 آذر 1393  10:46 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh zare58 sayyed13737373 namebaran ria1365 alirezaHmzezadh only110 mohsen_alavi amirali123 moradi92 omiddeymi1368 siryahya
fatama2
fatama2
کاربر برنزی

سلام و عرض ادب

ببخشید برندگان مسابقات وبلاگی نویسی و ترجمه قالب ها را چرا اعلام نمی کنید 6 روز گذشت؟

لطفا بفرمایید ایا توی این هفته اعلام می کنید؟

راسخون خیلی سریع برندگان را اعلام می کرد ،این دفعه نمیدونم چرا

شنبه 8 آذر 1393  9:43 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog nazaninfatemeh moradi92 mohsen_alavi omiddeymi1368 sayyed13737373 siryahya namebaran
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول fatama2

سلام و عرض ادب

ببخشید برندگان مسابقات وبلاگی نویسی و ترجمه قالب ها را چرا اعلام نمی کنید 6 روز گذشت؟

لطفا بفرمایید ایا توی این هفته اعلام می کنید؟

راسخون خیلی سریع برندگان را اعلام می کرد ،این دفعه نمیدونم چرا

با سلام خدمت شما

عرض شود که مسابقات وبلاگ نویسی بخاطر اینکه باید تعداد زیادی وبلاگ داوری شوند کمی زمانبر است و معمولا طول می کشد ، البته همانطور که قبلا هم عرض شده سعی میکنیم در اولین فرصت (ان شا الله همین هفته) نتایج اعلام شود.

شنبه 8 آذر 1393  9:49 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92 mnadbqn mohsen_alavi sayyed13737373 aligoharsamimi zare58 siryahya namebaran
m2a9452
m2a9452
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 130

کی برندگان این مسابقه اعلام میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بر آنچه گذشت ،  آنچه شکست ،  آنچه نشد ...  حسرت نخور ؛  زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ..

شنبه 8 آذر 1393  3:20 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 siryahya namebaran nazaninfatemeh
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول m2a9452

کی برندگان این مسابقه اعلام میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پست بالایی را مطالعه کنید .

شنبه 8 آذر 1393  3:27 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 siryahya namebaran nazaninfatemeh
fatama2
fatama2
کاربر برنزی

سلام خدمت شما

ببخشید فرموده بوید این هفته نتایج را اعلام می کنید پس کی اعلام می کنید؟لطفا زودتر اعلام کنید؟

دوشنبه 10 آذر 1393  9:25 AM
تشکرات از این پست
zare58 siryahya rasekhoon_weblog salma57 namebaran sayyed13737373 nazaninfatemeh
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

سلام تبریک به همه برندگان مسابقه وبلاگی محرم

از شما آقای سجادی وهمه همکاراتونم متشکرم

اجرکم عندالله

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

دوشنبه 10 آذر 1393  12:07 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_weblog namebaran sayyed13737373 nazaninfatemeh
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول zare58

سلام تبریک به همه برندگان مسابقه وبلاگی محرم

از شما آقای سجادی وهمه همکاراتونم متشکرم

اجرکم عندالله

با سلام خدمت شما

بنده هم به شما و بقیه برگزیدگان تبریک عرض میکنم . و از همه شرکت کنندگان تشکر ویژه دارم .

با تشکر

دوشنبه 10 آذر 1393  1:18 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 namebaran sayyed13737373 salma57 nazaninfatemeh zare58
دسترسی سریع به انجمن ها