سلام به شما
من خودم در مسابقه وبلاگ نویسی متاسفانه بنا به دلایلی نتونستم شرکت کنم ولی امروز لیست شرکت کنندگان و وبلاگ هایشان را دیدم به همشون خسته نباشید میگم.
اما چند نکته که در وبلاگ ها به چشمم خورد را به عنوان عضو کوچک گروه بزرگ تبیان مینویسم تا داوران محترم مد نظر قرار دهند.
بعضی وبلاگ ها کپی از اینترنت بودند و در یک تاریخ مطلب گذاشته بودند مثلا بیشتر مطالبشون یا بعتر بگم نزدیک به همه مطالب در یک تاریخ بود که در عرض کمتر از یک ساعت از اینترنت کپی کردند و گذاشتند و البته وبلاگ هایی هم بودند که به قلم خودشون مطالب نوشته بودند که جای تقدیر و تشکر و خسته تبشید دارند و اجر کارشون با اقا و میخواستم بگم که در داوری اثار نویسنده وبلاگ که خودش نوشته و اثار کپی فرقی قابل بشید چون واقعا ارزش داره به نظر بنده کسی بیاید و وقت بذاره و از استعداد خودش استفاده کنه و مطلب بنویسه.
دیگری اینکه بعضی از شرکت کنندگان خودشون قالب طراحی کردن و با قالب طراحی شده یا بهتر بگم ترجمه شده خودشون در مسابقه شرکت کردند که این هم در امتیاز دهی مد نظر قرار دهید.
بضی از قالب ها قسمت نظرات و قسمت های دگر انان مثل فح 1 یا 2 الی اخر کلیک میکنی باز نمیشه این مورد هم مد نظر قرار دهید.
همین مطالب را بنده دیدم و گفتم بگم تا شرایط داوری عالانه برگزار بشه و باتوجه به یک جنبه وبلاگی دیگر حق ضایع نشود.