0

** گفته برخی دانشمندان دررابطه با قرآن کریم **

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

** گفته برخی دانشمندان دررابطه با قرآن کریم **

گفته برخی دانشمندان دررابطه با قرآن کریم

گوته، شاعر و نویسنده معروف آلمانی می گوید: سالیان دراز کشیشان از خدا بی خبر، ما را از پی بردن به حقایق قرآن مقدس و عظمت آورنده آن دور نگه داشتند; اما هر قدر که ما قدم در جاده علم و دانش نهادیم و پرده تعصب را دریدیم، عظمت احکام مقدس قرآن، بهت و حیرت عجیبی در ما ایجاد نمود . به زودی این کتاب توصیف ناپذیر، محور افکار مردم جهان می گردد!

آلبرت انیشتاین که نیازی به معرفی ندارد، می گوید: قرآن کتاب جبر یا هندسه نیست; مجموعه ای از قوانین است که بشر را به راه صحیح، راهی که بزرگ ترین فلاسفه و دانشمندان دنیا از تعریف و تعیین آن عاجزند، هدایت می کند .

ویل دورانت، دانشمند امریکایی شرق شناس، می گوید: در قرآن، قانون و اخلاق یکی است . رفتار دینی در قرآن، شامل رفتار دنیوی هم می شود و همه امور آن از جانب خداوند و به طریق وحی آمده است . قرآن در جان های ساده عقایدی آسان و دور از ابهام پدید می آورد که از رسوم و تشریفات ناروا آزاد است .

پروفسور آرتور آربری که یکی از مترجمان مشهور قرآن به زبان انگلیسی است، می گوید: زمانی که به پایان ترجمه قرآن نزدیک می شدم، سخت در پریشانی به سر می بردم; اما قرآن آنچنان آرامش خاطری به من می بخشید که برای همیشه به خاطر خواهم داشت . من در حالی که مسلمان نیستم، قرآن را خواندم تا آن را درک کنم و به تلاوت آن گوش دادم تا مجذوب آهنگ های نافذ و مرتعش کننده اش شوم و تحت تاثیر آهنگش قرار گیرم و به کیفیتی که مسلمانان واقعی و نخستین داشتند، نزدیک گردم تا آن را بفهمم .

لئوتولستوی، نویسنده معروف روسی می گوید: هر کس که بخواهد سادگی و بی پیرایگی اسلام را دریابد، باید قرآن مجید را مورد مطالعه قرار دهد . در قرآن قوانین و تعلیمات حقیقی و احکام آسان و ساده برای عموم بیان شده است . آیات قرآن به خوبی بر مقام عالی اسلام و پاکی روح آورنده اش گواهی می دهد .

دکتر هانری کربن، اسلام شناس معروف فرانسوی، سخن جالبی درباره قرآن دارد . وی می گوید: اگر قرآن خرافی بود و از جانب خداوند نبود، هرگز جرات نمی کرد که بشر را به علم و تعقل و تفکر دعوت کند . هیچ اندیشه ای به اندازه قرآن محمد (ص) انسان را به دانش فرا نخوانده است تاآن جا که نزدیک به نه صد و پنجاه بار در قرآن، از علم و عقل و فکر سخن رفته است .

ارنست رنان، فیلسوف معروف فرانسوی می گوید: در کتابخانه من هزاران جلد کتاب سیاسی ، اجتماعی، ادبی و ... وجود دارد که هر کدام را بیش از یک بار نخوانده ام; اما یک جلد کتاب هست که همیشه مونس من است و هر وقت خسته می شوم و می خواهم درهایی از معانی و کمال به رویم باز شود، آن را مطالعه می کنم . این کتاب، قرآن - کتاب آسمانی مسلمانان - است .

ناپلئون بناپارت، امپراطور فرانسه می گوید: امیدوارم آن زمان دور نباشد که من بتوانم همه دانشمندان جهان را با یکدیگر متحد کنم تا نظامی یکنواخت، فقط براساس اصول قرآن مجید که اصالت و حقیقت دارد و می تواند مردم را به سعادت برساند، ترسیم کنم . قرآن به تنهایی عهده دار سعادت بشر است .

مهاتما گاندی، رهبر فقید هند هم اعتقاد داشت: از راه آموختن علم قرآنی، هر کس به اسرار وحی و حکمت های دین، بدون داشتن هیچ خصوصیت ساختگی دیگری پی می برد . در قرآن هیچ اجباری برای تغییر دین و مذهب انسان ها دیده نمی شود . قرآن به راحتی می گوید: هیچ زور و اکراهی در دین وجود ندارد .

ژان ژاک روسو، متفکر و روان شناس مشهور فرانسوی، برداشت منحصر به فردی از قرآن دارد; او می گوید: بعضی از مردم بعد از آن که مقدار کمی عربی یاد گرفتند، قرآن را خوانده، اما درست درک نمی کنند . اگر می شنیدند که محمد (ص) با آن کلام فصیح و آهنگ رسای عربی آن را می خواند، هر آینه به سجده می افتادند و ندا می کردند: ای محمد عظیم! دست ما را بگیر و به محل شرف و افتخار برسان . ما به خاطر یاری تو حاضریم که جان خویش را فدا سازیم! !

پروردگارا ما را با قرآن مانوس گردان.آمین

*  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
سه شنبه 29 مهر 1393  11:44 PM
تشکرات از این پست
salma57 farshon nazaninfatemeh mehdi0014 mohsen_alavi omiddeymi1368 namebaran shayesteh2000 alirezaHmzezadh nargese_montazer nargesza yarabyarabyarab siasport23 ravabet_rasekhoon setareh_1373 farhad02 rezahossiny majnon313 uooland 13321342 khaliln
sukhteh
sukhteh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7880

پاسخ به:گفته برخی دانشمندان دررابطه با قرآن کریم

نوشته زیبایی بود ممنون

اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک

حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت

چهارشنبه 30 مهر 1393  6:32 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon haj114 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 alirezaHmzezadh nargesza ravabet_rasekhoon 13321342
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

یه چیزی ازاین نوشته یادم اومدواون اینکه کلام خداوندهرجاباشه حتی درآتش سوزیهاویاحوادث دنیوی دیگرهیچگاه دست تحولات وبحرانهای دنیایی قرارنمی گیره که این برای من خیلی جالب بوده وهست.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 30 مهر 1393  8:40 AM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 haj114 nazaninfatemeh mohsen_alavi omiddeymi1368 shayesteh2000 alirezaHmzezadh nargesza yarabyarabyarab ravabet_rasekhoon 13321342
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام. صحبت پروفسور آرتور آربری برام جالب بود.

ما مسلمانیم ولی تو خیلی از خونه های ما قرآن رو طاقچه خونه ها متاسفانه متاسفانه متاسفانه مهجور مونده و کسی ازش سراغی نمی گیره.

فقط چند مورد هست آدم یادش میاد قرآنی هم هست. یکی در موقع از دست دادن عزیز، که همه قرآن به دست میشن. یکی هم گاهی ماه رمضان یاد قرآن و روخوانی قرآن میفتیم. 

مایی که قرآن باید با گوشت و خونمون آمیخته بشه قدر قرآن رو نمیدونیم. ولی میبینی یک غیر مسلمان اینقدر شیفته قرآن شده که دوست داره بیشتر و بیشتر از این کلام نورانی خدا بهره بگیره.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 30 مهر 1393  9:21 AM
تشکرات از این پست
haj114 nazaninfatemeh mohsen_alavi omiddeymi1368 shayesteh2000 alirezaHmzezadh nargesza ravabet_rasekhoon 13321342
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سلام

به نظرم در بین نظرات نظر دو نفر قابل تامل بود، ارتور اربری و ارنست رنان.باید توجه کنیم که  این افراد حتی مسلمان هم نیستن ولی چه زیبا قران محمدی رو درک کردن.خیلی از ما مسلمونا یا متاسفانه اصلا قران نمیخونیم ویا اگرم بخونیم سالی یک بار هست و عده کمی خودشون رو به قران خوندن روزانه مجاب میکنن و از این عده معدود هم انگشت شماری در ایات قران تامل میکنن .چقدر این قران برای خیلی از مسائل رمزگشاست ولی ما قدرش رو نمیدونیم

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 30 مهر 1393  10:15 AM
تشکرات از این پست
salma57 haj114 mohsen_alavi omiddeymi1368 shayesteh2000 alirezaHmzezadh nargesza ravabet_rasekhoon 13321342
haj114
haj114
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام. صحبت پروفسور آرتور آربری برام جالب بود......

با سلام واحترام

تشکر از نظر شما

در این رابطه واقعا جای بسی تاسفه

چهارشنبه 30 مهر 1393  10:17 AM
تشکرات از این پست
salma57 mohsen_alavi omiddeymi1368 shayesteh2000 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh nargesza ravabet_rasekhoon 13321342
haj114
haj114
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

یه چیزی ازاین نوشته یادم اومدواون اینکه کلام خداوندهرجاباشه حتی درآتش سوزیهاویاحوادث دنیوی دیگرهیچگاه دست تحولات وبحرانهای دنیایی قرارنمی گیره که این برای من خیلی جالب بوده وهست.

با سلام و احترام

تشکر از نظر شما

طبق گفته خداوند تبارک تعالی ، خود خداوند حافظ قرآن کریم است.

چهارشنبه 30 مهر 1393  10:23 AM
تشکرات از این پست
salma57 mohsen_alavi omiddeymi1368 shayesteh2000 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh nargesza ravabet_rasekhoon 13321342
haj114
haj114
کاربر طلایی1

از این گفته ها یکی از نکات که  به ذهنم رسید این بود :

کسانیکه منکر قرآن هستند اعم از مردم عادی و عالمان یهودی و... از علم (حتی علم غیر دینی) بسیار بسیار ناچیزی برخوردارند (تقریبا صفر) وگرنه علم شان آنرا ثابت میکرد.

چهارشنبه 30 مهر 1393  10:29 AM
تشکرات از این پست
haj114
haj114
کاربر طلایی1

نقل قول haj114

نقل قول nazaninfatemeh

سلام

به نظرم در بین نظرات نظر دو نفر قابل تامل بود، ارتور اربری و ارنست رنان.باید توجه کنیم که  این افراد حتی مسلمان هم نیستن ولی چه زیبا قران محمدی رو درک کردن.خیلی از ما مسلمونا یا متاسفانه اصلا قران نمیخونیم ویا اگرم بخونیم سالی یک بار هست و عده کمی خودشون رو به قران خوندن روزانه مجاب میکنن و از این عده معدود هم انگشت شماری در ایات قران تامل میکنن .چقدر این قران برای خیلی از مسائل رمزگشاست ولی ما قدرش رو نمیدونیم

با سلام واحترام

تشکر از نظر شما

بنظر شما دلیل این امر چیه ؟ و راه حلی بگید. (شما دوستان راسخونی هم ما را از نظر خود بی بهره نذارید.تشکر)

چهارشنبه 30 مهر 1393  10:32 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi omiddeymi1368 shayesteh2000 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh salma57 nargesza ravabet_rasekhoon 13321342
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:** گفته برخی دانشمندان دررابطه با قرآن کریم **

خیلی زیبا بود. به خصوص قسمت ژان ژاک روسو،

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

چهارشنبه 30 مهر 1393  2:06 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 omiddeymi1368 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh salma57 haj114 nargesza ravabet_rasekhoon 13321342
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

...سخن ارنست رنان و ژان ژاک رسو دلم رو ناراحت کرد واسه بعضی از ماهایی که ابراز علاقه به دین مون میکنیم ولی متاسفانه کتاب راهنمای دین مون رو اون طور که باید واسش ارزش کاربردی برای زندگیمون قایل نیستیم ....یاده این آیه افتادم (ان هذا القرآن مهجورا)crying

چهارشنبه 30 مهر 1393  2:38 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh haj114 nargesza ravabet_rasekhoon 13321342
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام و تشکّر بابت مطلب بسیار زیبا و قابل تأمّلی که گذاشتید؛

همگی جملات و سخنان خیلی زیبایی رو بیان کردن، امّا حرفای "پروفسور آرتور آبری" و "دکتر هانری کربن" و "ارنست رنان" و "ژان ژاک روسو" بسیار خواندنی و زیباست.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 30 مهر 1393  2:45 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh salma57 haj114 nargesza ravabet_rasekhoon 13321342
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نقل قول haj114

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام واحترام

تشکر از نظر شما

بنظر شما دلیل این امر چیه ؟ و راه حلی بگید. (شما دوستان راسخونی هم ما را از نظر خود بی بهره نذارید.تشکر)

سلام مجدد

به نظر من تا زمانی که ما تحت تاثیر فرهنگ غرب باشیم روز به روز از قران دورتر میشیم.باید فرهنگ سازی درست و حسابی انجام بشه درسته که این کار زمان بر هست ولی شدنی هست به بیان بهتر تازمانی که ماهواره تو خونه های ما از نان شب واجب تر باشه به این امر مهم نمیرسیم.باید از کوچیکی بچه ها رو با قران اشنا کنیم چطور فلان خواننده تو فلان شبکه شب گذشته یه اهنگی خونده و یا لباسی پوشیده صبح همه اون اهنگ رو بلدن و از ظاهر اون فرد تبعیت میکنن ولی حاضر نیستیم روزانه یک ربع وقتمون رو صرف روخوانی قران بکنیم درسته تامل کردن روی معانی قران خیلی بهتر هست ولی بازم همین روخوانی اثرات معنوی خودش رو روی فرد میذاره.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 30 مهر 1393  2:51 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 alirezaHmzezadh salma57 haj114 nargesza shayesteh2000 ravabet_rasekhoon 13321342
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

نقل قول farshon

سلام

چندوقت پیش هم تو تلویزیون اخبار نشون داد مغازه ای آتش گرفته بود و از تمام وسایلش فقط کتاب قرآن اونم سالم باقی مونده بود. آدم این چیزا رو که می بینه بیشتر به قدرت خدا پی می بره.

چهارشنبه 30 مهر 1393  11:37 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh shayesteh2000 salma57 haj114 ravabet_rasekhoon 13321342
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

مطلب خیلی زیبا و جالبی بود. و اینکه این سخنان از دانشمندان غیر مسلمان هم هست جالب تره.

خیلی ممنون

چهارشنبه 30 مهر 1393  11:40 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh shayesteh2000 salma57 haj114 ravabet_rasekhoon 13321342
دسترسی سریع به انجمن ها