0

کیک ماکارونی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کیک ماکارونی

کیک ماکارونی

مواد لازم برای کیک ماکارونی

پنیر پیتزا                     پنج قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی          سه قاشق غذاخوری

زعفران                      یک چهارم قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ‌کرده        یک کاسه ماست‌خوری

پیاز                            یک عدد

ماکارونی                   300 گرم

روغن                        نصف فنجان

نمک و فلفل             به میزان لازم

تخم‌مرغ                    سه عدد

ماست                     سه قاشق غذاخوری

سوسیس                دو عدد کوچک

فلفل دلمه‌ای           نصف عدد

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از «کیک ماکارونی» خواهیم داشت.

 

مواد لازم

یک عدد پیاز متوسط (حدود 100 گرم)، سیصد گرم ماکارونی یا حدود نصف بسته ماکارونی 700 گرمی.

کیک ماکارانیکیک ماکارانی

نصف فلفل دلمه‌ای بزرگ حدود 80 گرم. صد گرم سوسیس یا معادل دو قطعه سوسیس کوچک.

فلفل دلمه ایسوسیس

پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا معادل 50 گرم پنیر پیتزا رنده شده، سه عدد تخم‌مرغ.

کیک ماکارانیکیک ماکارانی

200 گرم گوشت چرخ‌کرده (معادل یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده)، یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران

کیک ماکارانیکیک ماکارانی

قالب تفلون به شکل قلب به قطر 24 سانتی‌متر گاز فردار، سه قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی (حدود 120 گرم)

کیک ماکارانیکیک ماکارانی

نصف فنجان روغن (حدود پنجاه گرم)، نمک و فلفل به مقدار لازم

کیک ماکارانیکیک ماکارانی

سه قاشق غذاخوری ماست (حدود 60 گرم)

کیک ماکارانی

طرز تهیه کیک ماکارونی

یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده هم می‌زنیم.

کیک ماکارونی

نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می‌کنیم.

کیک ماکارونی

فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی آماده می‌باشد.

کیک ماکارونی

در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می‌کنیم.

کیک ماکارونی

ماکارونی‌های دراز را نصف کرده، در آب جوش می‌ریزیم.

کیک ماکارونی

ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می‌شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می‌کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می‌ریزیم.

کیک ماکارونی

ماست را با قاشق هم زده، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می‌کنیم.

کیک ماکارونی

ماکارونی آبکش شده را با مایه تخم‌مرغی مخلوط می‌کنیم.

کیک ماکارونی

ته قالب را با کمی روغن چرب می‌کنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، دو سوم مایه گوشتی را روی آن می‌ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می‌پاشیم. مایه گوشتی نباید با کناره‌های ظرف تماس پیدا کند.

کیک ماکارونی

بقیه ماکارونی را می‌ریزیم و روی قالب را با یک فویل می‌پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می‌کنیم.

کیک ماکارونی

فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. کیک ماکارونی پخته‌شده را از فر درآورده، ده دقیقه می‌گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می‌آوریم.

کیک ماکارونی

بقیه پنیر پیتزا و سوسیس‌های خردشده و بقیه مایه گوشتی را روی کیک قرار می‌دهیم و آن را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می‌دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.

کیک ماکارونی

کیک ماکارونی آماده است. نوش جان

 

شنبه 26 مهر 1393  12:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها