0

شبت باقلاپلو با ته‌چین

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

شبت باقلاپلو با ته‌چین

مواد لازم

برنج                                            دو کاسه ماست‌خوری

شبت                                          چهار کاسه ماست‌خوری

باقلا                                            دو کاسه ماست‌خوری

تخم‌مرغ                                      دو عدد

زعفران                                       یک چهارم قاشق مرباخوری

ماست                                        دو قاشق غذاخوری

روغن                                          یک و نیم فنجان

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از «شبت باقلاپلو با ته چین» خواهیم داشت.

 

مواد لازم

یک و نیم فنجان روغن معادل 150 گرم. یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران

روغنزعفران

دو کاسه ماست‌خوری برنج تقریباً معادل 500 گرم. دو کاسه ماست‌خوری باقلا خردکرده تقریباً معادل 300 گرم

برنجباقلا

چهار کاسه ماست‌خوری شبت خردکرده؛ تقریباً معادل 250 گرم شبت خردکرده. حدود 500 الی 600 گرم شبت پاک نکرده نیاز می‌باشد. دو قاشق غذاخوری ماست معادل 40 گرم.

شویدماست

دو عدد تخم‌مرغ.

دو عدد تخم مرغ

طرز تهیه شبت باقلاپلو با ته چین

دو کاسه ماست‌خوری برنج را یکی دو ساعت با چهار قاشق غذاخوری نمک خیس می‌کنیم. دو کاسه ماست‌خوری باقلا را چند دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته شود. سپس برنج را به آن اضافه کرده، آبکش می‌کنیم. در نهایت شبت را با برنج و باقلا مخلوط می‌کنیم.

شبت باقلاپلو

دو قاشق غذاخوری ماست را هم زده، دو عدد تخم‌مرغ، زعفران آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس دو کاسه ماست‌خوری شبت باقلاپلو آبکش شده را با آن مخلوط می‌کنیم تا مایه ته چین آماده شود.

شبت باقلاپلو

نصف فنجان روغن ته یک قابلمه متوسط ریخته، آن را داغ می‌کنیم و مایه ته چین را در آن می‌ریزیم. در قابلمه را می‌گذاریم تا ته چین کمی بسته شود سپس آن را به هشت تکه برش می‌زنیم و دوباره در قابلمه را می‌گذاریم. بعد از آنکه ته چین کمی سرخ شد، روی محل برش قبلی را برش می‌زنیم و بعد آن را بر می‌گردانیم. در آخر بقیه برنج آبکش شده را روی آن ریخته و یک فنجان روغن روی آن می‌دهیم و برنج را دم می‌کنیم.

شبت باقلاپلو

پلو دم کشیده را در ظرف کشیده و ته چین‌های ته قابلمه را دور برنج می‌چینیم تا آماده پذیرایی شود.

نوش جان

شبت باقلاپلو
شنبه 26 مهر 1393  12:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها