نقل قول sayyed13737373
سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار
سوالات:
1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟
2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟
3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟
4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟
5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟
6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟
1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟
با سلام و احترام خدمت کاربران و همکاران محترم .
با عرض پوزش از شما بابت دیر پاسخ دادن به سوالات ، آخه اینترنت قطع بود و امکان پاسخگویی وجود نداشت .
حسین بقال هستم و ساکن استان بوشهر - از سال 87 با وبسایت راسخون آشنا شدم (توی نمایشگاه قرآن ) و بیشتر در اوایل برای دانلود فایل و نرم افزار بود که به این سایت مراجعه می کردم .
2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟
مدیریت تالارهای :
تکنولوژی های توسعه وب و زیر تالارها
Visual C#.net
برنامه نویسی تحت شبکه
درخواست های مربوط به برنامه نویسی
رو بر عهده دارم . و سال 91 بود ، که تاپیکی رو با موضوع جذب مدیر برای تالارهای راسخون دیدم و درخواست دادم و رزومه ام رو فرستادم که با موافقت مسئول انجمن ها ، مدیریت این تالارها به بنده واگذار شد .
3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟
مانند تمامی مدیران سایر تالارها ، ارسال تاپیک های و پست های مرتبط با تالارها رو داشتم و نسبت به بررسی و ویرایش پست های سایر کاربران در تالارهای تحت مدیریتم رو بر عهده داشتم
البته یکسری دوره های آموزشی و تاپیکهای مفید آموزشی داشتم که البته اینها بخشی از کارهایی بود که میشد انجام داد ، که ان شاءالله با برنامه ریزی که در حال انجام آن هستم ، برنامه های آموزشی بهتری رو نیز دارم طرح ریزی می کنم .
تاپیک های فعال من :
آموزش جامع CSS ( سی اس اس )
آموزش برنامه نویسی اندروید
آموزش برنامه نویسی جاوا
دوره آموزش طراحی وب سایت خبری با ASP.net
4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟
سعی دارم که دوره های آموزش متعددی در خصوص برنامه نویسی و آموزشهای کار با رایانه ICDL رو تدوین کرده و ضبط کنم و به صورت دوره ای برای کاربران عزیز راسخونی قرار بدم .
5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟
به عملکرد خودم 50 میدم ، اونم صرفا برای اینکه پاس بشم و تجدید نشم ، چون به نظر من میشد بهتر از اینها ظاهر بشم و کارهای بیشتری رو انجام بدم که بنا به شرایط و مشکلات و مشغله های متعددی که داشتم نشد و نتونستم بهتر از اینها باشم
6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟
با برنامه ریزی ای که دارم می تونم بگم که با اجرای طرحها و برنامه های آینده نمره 80 رو به خودم میدم ، چون همیشه برنامه هایی برای اجرا شدن و استفاده کاربران وجود داره و نباید همیشه نمره کامل رو به خودم بدم .
که امیدوارم کاربران فهیم و ارزشمند سایت راسخون من رو در این طرحها و برنامه ها ، همراهی کنن و راهنمایی های لازم رو به من انجام بدن .