0

hosseinb68 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

hosseinb68 مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو،به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی،مدیرhosseinb68،می باشد.

زمان برگذاری:

93/07/26 به مدت یک هفته در روز های زوج

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی وقوانین برنامه مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

جمعه 25 مهر 1393  6:01 PM
تشکرات از این پست
salma57 moradi92 namebaran khodaeem1 zare58 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 borkhar hosseinb68 shayesteh2000
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

پاسخ به:hosseinb68 مهمان مدیر پاسخگو

سلام. خسته نباشيد

آيا مديريت امر مشگليه؟

زمانتون رو چطور تنظيم ميكنتيد؟

شنبه 26 مهر 1393  11:31 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar hosseinb68 omiddeymi1368 moradi92 alirezaHmzezadh shayesteh2000 namebaran sayyed13737373
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

با سلام خدمت مدیر مهمان محترم. cheeky

چرا پس به سئوالات آقا سید جواب نمیدید!؟ angry 

به زحمت پیدا کردم که باید در قسمت "برنامه نویسی و طراحی وب" دنبالتون بگردیم. frown   درسته؟ 

چقدر تالار خاک خورده!   cool

به پستهای کاربران سر میزنید؟  نظرتون راجع به این پست چیه؟ angel

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/935281/page1/

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

شنبه 26 مهر 1393  3:01 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 alirezaHmzezadh shayesteh2000 hosseinb68 salma57 borkhar namebaran sayyed13737373
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

نقل قول sayyed13737373

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

سوالات:

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

با سلام و احترام خدمت کاربران و همکاران محترم .

با عرض پوزش از شما بابت دیر پاسخ دادن به سوالات ، آخه اینترنت قطع بود و امکان پاسخگویی وجود نداشت .

حسین بقال هستم و ساکن استان بوشهر - از سال 87 با وبسایت راسخون آشنا شدم (توی نمایشگاه قرآن ) و بیشتر در اوایل برای دانلود فایل و نرم افزار بود که به این سایت مراجعه می کردم .

مدیریت تالارهای :

تکنولوژی های توسعه وب و زیر تالارها

Visual C#.net 

برنامه نویسی تحت شبکه

درخواست های مربوط به برنامه نویسی

رو بر عهده دارم . و سال 91 بود ، که تاپیکی رو با موضوع جذب مدیر برای تالارهای راسخون دیدم و درخواست دادم و رزومه ام رو فرستادم که با موافقت مسئول انجمن ها ، مدیریت این تالارها به بنده واگذار شد .

مانند تمامی مدیران سایر تالارها ، ارسال تاپیک های و پست های مرتبط با تالارها رو داشتم و نسبت به بررسی و ویرایش پست های سایر کاربران در تالارهای تحت مدیریتم رو بر عهده داشتم

البته یکسری دوره های آموزشی و تاپیکهای مفید آموزشی داشتم که البته اینها بخشی از کارهایی بود که میشد انجام داد ، که ان شاءالله با برنامه ریزی که در حال انجام آن هستم ، برنامه های آموزشی بهتری رو نیز دارم طرح ریزی می کنم .

تاپیک های فعال من :

آموزش جامع CSS ( سی اس اس )

آموزش برنامه نویسی اندروید

آموزش برنامه نویسی جاوا

دوره آموزش طراحی وب سایت خبری با ASP.net

سعی دارم که دوره های آموزش متعددی در خصوص برنامه نویسی و آموزشهای کار با رایانه ICDL رو تدوین کرده و ضبط کنم و به صورت دوره ای برای کاربران عزیز راسخونی قرار بدم .

به عملکرد خودم 50 میدم ، اونم صرفا برای اینکه پاس بشم و تجدید نشم smiley ، چون به نظر من میشد بهتر از اینها ظاهر بشم و کارهای بیشتری رو انجام بدم که بنا به شرایط و مشکلات و مشغله های متعددی که داشتم نشد و نتونستم بهتر از اینها باشم

با برنامه ریزی ای که دارم می تونم بگم که با اجرای طرحها و برنامه های آینده نمره 80 رو به خودم میدم ، چون همیشه برنامه هایی برای اجرا شدن و استفاده کاربران وجود داره و نباید همیشه نمره کامل رو به خودم بدم .

که امیدوارم کاربران فهیم و ارزشمند سایت راسخون من رو در این طرحها و برنامه ها ، همراهی کنن و راهنمایی های لازم رو به من انجام بدن .

یک شنبه 27 مهر 1393  1:00 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 borkhar namebaran moradi92
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول ahmadfarm

سلام. خسته نباشيد

آيا مديريت امر مشگليه؟

آيا مديريت امر مشگليه؟

نه خیلی کار ساده ای هست ، فقط نیاز به صرف وقت و  ارائه ایده و برنامه برای فعال ماندن و فعالیت زیاد کاربران در تالارهای تحت مدیریت داره (که البته من زیاد تو این زمینه نتونستم موفق باشم)

من اکثر اوقاتی که به اینترنت دسترسی دارم یک سری به سایت راسخون میزنم و وضعیت تالارهای تحت مدیریتم رو بررسی می کنم و در صورت داشتن تاپیک و موضوع جدید و مناسب نسبت به ارسال اون در تالارها اقدام می کنم .

یک شنبه 27 مهر 1393  1:06 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 borkhar namebaran moradi92 sayyed13737373
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول moradi92

با سلام خدمت مدیر مهمان محترم. cheeky

چرا پس به سئوالات آقا سید جواب نمیدید!؟ angry 

به زحمت پیدا کردم که باید در قسمت "برنامه نویسی و طراحی وب" دنبالتون بگردیم. frown   درسته؟ 

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی

کاربر گرامی ، بهترین روش برای انتقاد از یک شخص بیان ایراد اون به صورت مستقیم است و به شنیدن جملات کنایه آمیز و غیر مستقیم علاقه ای ندارم

اینجور که میفرمایید نیست و این تالار به راحتی قابل پیدا کردن هست ، کما اینکه خیلی از کاربران به راحتی این تاپیک رو پیدا می کنن . در مورد خاک خودرن تالار هم ، دلیلش این هست که موضوع قابل بحث و طرحی و دوره آموزشی خاصی برای ارئه وجود نداشته ، در صورتی که شما پیشنهادی دارید ممنون میشم بفرمایید تا از برنامه های پیشنهادی شما نیز استفاده کنیم

بله به پست های کاربران هم  سر می زنم ولی عدم پاسخگویی به اونها ، دلیلش عدم دانش من در مورد موضوع مورد نظر و نداشتن پاسخ مناسبی برای اونهاست و نه چیز دیگه ای ...

کمااینکه به خیلی از پستهای کاربران که نسبت به اونها اطلاع و دانشی داشتم و پاسخش رو بلد بودم ، به سرعت و دقایقی بعد از پست اون کاربر پاسخ می دادم . بهتر بود تمامی تاپیک ها و پست ها رو بررسی می کردید و سپس اینگونه سوالی رو مطرح می کردید.

یک شنبه 27 مهر 1393  1:23 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 borkhar namebaran moradi92 sayyed13737373
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.

1- جناب آقای بقال چرا شما هیچ ماهی اقدام به معرفیی کاربران برتر تالارهایتون نمی کنید؟ نکنه تالارهای تحت مدیریتتون هیچ کاربر فعالی نداره؟

2- تاپیک برتر از دید شما چه ویژگی باید داشته باشه؟

3- ویژگی های کاربر برتر؟

موفق باشید

یا علی

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 27 مهر 1393  2:37 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hosseinb68 borkhar moradi92
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.

1- جناب آقای بقال چرا شما هیچ ماهی اقدام به معرفیی کاربران برتر تالارهایتون نمی کنید؟ نکنه تالارهای تحت مدیریتتون هیچ کاربر فعالی نداره؟

3- ویژگی های کاربر برتر؟

موفق باشید

یا علی

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی

از اونجا که کاربران توی این تالار ممکنه در طول یک ماه یک پست یا یک تاپیک بزنن ، نمیشه به ازای یک فعالیت کوچیک اونها رو به عنوان کاربر برتر اعلام کرد ، زمانی به یک کاربر میشه کاربر برتر گفت که واقعا برتر باشه و فعالیتش چشم گیر و کاربردی و خوب باشه ، نه با یک تاپیک انتظار کاربر برتر بودن داشته باشه .

تاپیک برتر باید کاربردی باشه و تعداد پست ها و تشکرهایی که برای اون زده میشه و البته تعداد بازدید ها و بازخوردهاش زیاد باشه

3- ویژگی های کاربر برتر؟

کاربر برتر باید توی اون تالار مورد نظر ، فعال باشه و بتونه با فعالیتش موجبات مراجعه سایر کاربران ، رو به یک تالار فراهم کنه . کاربر برتر یعنی جانشین مدیر ، یعنی باید مثل یک مدیر،  فعال باشه . یعنی وقتی توی تالار فعالیت نکنه ، اون تالار چرخاش به خوبی نچرخه و احساس بشه که یه چیزی کمه .

یک شنبه 27 مهر 1393  9:39 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 namebaran borkhar moradi92 sayyed13737373
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام.اح.ال شما.خسته نباشین.

ببخشیدمیشه یه کم درموردتالارتون توضیح بدین؟

آخه من جالبه تاحالااین تالارروندیدمlaughالبته مدیرتالارروهم اصلاباهاشون آشنانیستم.laughیعنی هم شماهم تالارتون برام تازگی دارین.laughممنون

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 28 مهر 1393  9:22 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68 salma57 moradi92 omiddeymi1368 sayyed13737373
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام.اح.ال شما.خسته نباشین.

ببخشیدمیشه یه کم درموردتالارتون توضیح بدین؟

آخه من جالبه تاحالااین تالارروندیدمlaughالبته مدیرتالارروهم اصلاباهاشون آشنانیستم.laughیعنی هم شماهم تالارتون برام تازگی دارین.laughممنون

با سلام و احترام خدمت شما

خیلی جالبه که بعضی از کاربران اصلا با تالار و بنده آشنایی ندارن(واقعا جای تامل داره برای خودم که چقدر کم فعالیت بودم که اینجور شده)

تالار من توی تالار کامپیوتر و فناوری اطلاعات - تالار برنامه نویسی هست و بخشی از زیر تالارهای اونه . تالارهای تحت مدیریت من بیشتر به مباحث مربوط به برنامه نویسی کامپیوتری و طراحی صفحات وب می پردازه و بیشتر جنبه آموزشی داره و از اونجا که مطالب آموزشی حد و حدود خاصی داره و محدود به موضوع یا مطلب خاصی هست ، مطمئنا بعد از ایجاد یک تاپیک ، تعداد پست هایی که برای اون توسط کاربران ایجاد میشه خیلی کم هست و کاربران صرفا برای استفاده از مطالب هست که به تالار و تاپیک ها مراجعه می کنن . در نتیجه ممکنه تالار و تاپیک های اون با فاصله ی زمانی به روز رسانی و ایجاد بشن که این امر ممکنه موجب این بشه که کاربران فکر کنن تالار غیرفعاله و مطلبی توی اون بارگذاری نمیشه .

دوشنبه 28 مهر 1393  10:16 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar moradi92 omiddeymi1368 sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام.

من فقط یه پیشنهاد دارم. (فکر کنم تا آخر پستم بیشتر بشه ولی فعلا یکی در ذهنم هست)

به نظرم شما میتونید تالارتون رو با برگزاری مسابقات و یا ایجاد تاپیک های ویژه فعال تر کنید.

اگر هراز گاهی از بین مطالب مفید تالارتون مسابقه چند گزینه ای برگزار کنید رونق تالارتون بیشتر میشه.

همونطور که می دونید اعضای سایت هر چند وقت یکبارعوض میشن و البته کاربران جدید زیادی به سایت و انجمن وارد میشن که از خیلی از تالارها و امکانات تالارها بی خبرند. ممکنه شما در گذشته دوره آموزشی برگزار کرده باشید ولی کاربرانی که جدید وارد سایت و انجمن شدند از این دوره های آموزشی بی بهره ماندند.

بهتره گهگاه این دوره ها (لااقل سالی یک بار) تجدید بشن تا کاربران جدید هم بتونن در این دوره ها شرکت کنند.

مورد بعد هم در مورد تاپیک با امتیاز ویژه، شاید بشه مطالب در باره یک موضوع رو با تاپیک های با امتیاز ویژه جمع آوری کرد. (من خیلی سررشته ندارم ولی پیشنهادی که به نظرم رسید مطرح کردم)

یه پیشنهاد دیگه هم داشتم.  من دیدم برنامه نویس هم هستید و برنامه هم طراحی کردین . آموزش گام به گام نوشتن یک برنامه که خودتون طراحی کردید رو هم برای آموزش کاربران در سایت قرار بدین. (خدا خیرتون بده)

با تشکر

موفق و موید باشید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 28 مهر 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
borkhar hosseinb68 moradi92 omiddeymi1368 sayyed13737373
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وخداقوت

اینجانب به بهانه این برنامه جهت خداقوت خذمتتون رسیدم موفق باشید.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 28 مهر 1393  12:02 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68 salma57 moradi92 omiddeymi1368 borkhar sayyed13737373
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

من فقط یه پیشنهاد دارم. (فکر کنم تا آخر پستم بیشتر بشه ولی فعلا یکی در ذهنم هست)

به نظرم شما میتونید تالارتون رو با برگزاری مسابقات و یا ایجاد تاپیک های ویژه فعال تر کنید.

اگر هراز گاهی از بین مطالب مفید تالارتون مسابقه چند گزینه ای برگزار کنید رونق تالارتون بیشتر میشه.

همونطور که می دونید اعضای سایت هر چند وقت یکبارعوض میشن و البته کاربران جدید زیادی به سایت و انجمن وارد میشن که از خیلی از تالارها و امکانات تالارها بی خبرند. ممکنه شما در گذشته دوره آموزشی برگزار کرده باشید ولی کاربرانی که جدید وارد سایت و انجمن شدند از این دوره های آموزشی بی بهره ماندند.

بهتره گهگاه این دوره ها (لااقل سالی یک بار) تجدید بشن تا کاربران جدید هم بتونن در این دوره ها شرکت کنند.

مورد بعد هم در مورد تاپیک با امتیاز ویژه، شاید بشه مطالب در باره یک موضوع رو با تاپیک های با امتیاز ویژه جمع آوری کرد. (من خیلی سررشته ندارم ولی پیشنهادی که به نظرم رسید مطرح کردم)

یه پیشنهاد دیگه هم داشتم.  من دیدم برنامه نویس هم هستید و برنامه هم طراحی کردین . آموزش گام به گام نوشتن یک برنامه که خودتون طراحی کردید رو هم برای آموزش کاربران در سایت قرار بدین. (خدا خیرتون بده)

با تشکر

موفق و موید باشید.

با سلام و احترام خدمت شما

از ارائه پیشنهادات ارزنده و سازنده تون صمیمانه متشکر . ان شاءالله با یک برنامه ریزی مناسب سعی می کنم اکثر پیشنهادات شما رو اجرایی کنم . البته برای بعضی از این پیشنهادات برنامه ای هم داشتم که متشکر یاداوری کردید . منتظر برگزاری دوره های آموزشی جدید و مناسب باشید

باز نیز در طول اجرای برنامه ها ، اگر پیشنهادی به ذهنتون رسید ، من رو هم مطلع کنید تا ترتیب اثر داده بشه.

موفق و پیروز باشید

دوشنبه 28 مهر 1393  12:40 PM
تشکرات از این پست
salma57 moradi92 omiddeymi1368 borkhar sayyed13737373
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام وخداقوت

اینجانب به بهانه این برنامه جهت خداقوت خذمتتون رسیدم موفق باشید.

با سلام و احترام

ممنون که سر زدید و به جمع ما اومدین . خوشحال میشم اگر بتونم به سوال یا سوالاتی که دارید پاسخ بدم .

موفق باشید

دوشنبه 28 مهر 1393  12:42 PM
تشکرات از این پست
salma57 moradi92 omiddeymi1368 borkhar sayyed13737373
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

سلام. 

یه راه حل هم من بدم برای اینکه رفت و آمد توی تالارتون بیشتر بیشه. 

به نظرم اگه به سئوالات کاربرانی که با یه امیدی میان و پست میذارن، لااقل یه جواب "نمیدونم ،بلد نیستم، مطالعه میکنم بعد جواب میدم" و مثل اینها بدید، یا لااقل دکمه تشکر رو براشون بزنید، خیلی منطقی و کار خوبی باشه و باز هم به تالار شما بیان و برن. نه اینکه دیگه پشت سرشون رو هم نگاه نکنن. میتونید تصور کنید که چشم به راهی یعنی چی؟ خدا میدونه چند بار اومدن به تالار و ناامید برگشتن.

خود شما اگه یه جایی برید و تحویلتون نگیرن، چه حسی بهتون دست میده؟!

یک نمونه دیگه، پست زیر: 

http://rasekhoon.net/forum/thread/956091/page1/

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

دوشنبه 28 مهر 1393  3:46 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hosseinb68 borkhar sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها