0

خبر از زوال حکومت معاویه

 
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 3991

خبر از زوال حکومت معاویه

خبر از زوال حکومت معاویه
ابن‏شهرآشوب می‏گوید:اسماعیل بن ابان با سند خود نقل کرده است: 
زمانی که معاویه با زور بر اوضاع مسلط شد، [روزی] امام حسن علیه‏السلام در مسجد رسول خدا صلی الله علیه و آله، بر مردی - که در میانشان گروهی از بنی‏امیه بود- گذر کرد، و آنان [چون امام حسن علیه‏السلام را دیدند] با چشم به یکدیگر اشاره کردند، پس آن حضرت دو رکعت نماز خواند و فرمود:چشمک زدن شما را دیدم. بدانید سوگند به خدا! یک روز فرمانروایی نکنید مگر آن که ما دو روز فرمانروایی کنیم، و نه یک ماه مگر آن که ما دو ماه فرمانروایی کنیم، و نه یک سال مگر آن که ما دو سال فرمانروایی کنیم، و ما در حکومت شما، می‏خوریم و می‏آشامیم و می‏پوشیم و ازدواج می‏کنیم و سوار [مرکب] می‏شویم، در حالی که شما در حکومت ما نه می‏خورید و نه می‏آشامید و نه ازدواج می‏کنید. 
فردی گفت:ابامحمد! این، چگونه می‏شود در حالی که شما بخشنده‏ترین و رئوف‏ترین و مهربان‏ترین مردم هستید؟! آیا شما در حکومت آنان در امانید، ولی آنان در حکومت شما در امان نیستند؟! 
آن حضرت فرمود:علتش این است که آنان با کید شیطانی با ما دشمنی کنند، ولی ما با کید خداوندی با آنان دشمنی کنیم، و کید خداوندی [نیرومند و] سخت است. [1] . 

پی نوشت ها:
[1] المناقب 8:4. 

 

  *  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
********
پنج شنبه 24 مهر 1393  7:11 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
دسترسی سریع به انجمن ها