توی این آموزش میخوام با هم طرز تهیه یک نوع نان جدید رو با هم یاد بگیریم که با ذرت بلال آماده میشه و دارای ارزش غذایی خیلی غنی و بسیار هم خوشمزه است . برای تهیه این نوع نان به وسایل زیر نیاز دارید
مواد لازم:
4 فنجان آرد نان (یا آرد همه منظوره)
1 فنجان آرد ذرت
1 قاشق چای خوری نمک
1- 1/4 اونس. بسته مخمر خشک فعال
1 فنجان آب گرم
1/4 فنجان روغن نباتی
1/4 فنجان عسل
1/4 فنجان شکر
3 عدد تخم مرغ فوق العاده بزرگ
2 فنجان ذرت کبابی، ریز خرد شده
شما اول باید ذرت های تازه رو بلال کنید و بعد از بلال شدن ذرت های دانه های ذرت رو از اون جدا کنید . حالا باید یه کاسه یزرگ رو بیارید و درون اون آرد رو بریزید و با تخم مرغ شرع کنید به مخلوط کردن و در همین حین نمک و کم کم لیوان آب گرم رو هم به اون اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید . حالا دانه های ذرت رو رو که بلال کرده بودین رو هم به اون اضافه کنید و خوب اونها رو با هم مخلوط کنید تا یه خمیر حسابی و آماده پخت داشته باشید
حالا خمیر که آماده شد اون رو به حالت نان ساندویچی و یا هر شکلی که خودتون دوست دارید در بیارید و اون رو توی سینی فر دنده به دنده هم و کنار هم قرار بدین و روی اون رو با فویل و یا دستمال خیس بپوشونید و اون رو روی دمای 370 درجه فر قرار بدین و خمیر رو با سینی درون فر بزارید و 20 دقیقه صبر کنید تا نان ذرت بلال شما آماده بشه
خوب دقت کنید که این نان نباید زیاد پخته بشه چون به عنوان نان ساندویچ استفاده میشه و باید یه کم حالت پذیر باشه پس مراقب باشید که داخل فر نان شما زیاد سرخ نشه
حالا میتونید از فر نان رو بیرون بیارید و به صورت نان ساندویچ ولی سالم تر و بهتر و مقوی تر استفاده کنید و محتویات داخل اون رو هم میتونید از سوسیس و یا گوشت و یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید آماده کنید و یک شام خوشمزه در کنار خانواده میل کنید