همیشه با فرا رسیدن فصل پاییز و زمستان میل خوردن لواشک هم بیشتر میشه که در این میان لواشک آلو بیشترین طرفدار رو داره . ما توی این آموزش روش تهیه لواشک آلو رو به شما آموزش میدیم و امیدواریم که بتونید از این آموزش استفاده کنید و یک لواشک کاملا بهداشتی و تر و تمیز رو برای خوردن تهیه کنید
برای شروع شما باید به اندازه ایکه نیاز دارید بسته به میل خودتون آلوی تازه و خوب رو تهیه کنید وهسته اون رو خارج کنید و مرتب اون رو با رعایت بهداشت کامل شستشو بدین و واون رو داخل یه ظرف بریزید تا کمی خشک بشه
حالا آلو هارو داخل یه قابلمه تمیز بریزید و مقدار خیلی کم آب هم روی آلو بریزید و روی گاز بزارید و شروع کنید اون رو جوشانون واینقدر این جوشانون رو ادامه بدین تا الو خورد بشه و به اصطلاح له بشه و کم کم به مایع تبدیل بشه. شما میتونید برای طمع دادن بهتر چند قاشق سرکه سفید رو هم بهش اضافه کنید
بعد از این که مایع لواشک آماده شد صبر کنید تا کمی سرد بشه. بعد از سرد شدن اون رو داخل یع سینی پهن بریزید و اون رو توری پهن کنید که زیاد ضخیم نباشه و تا اونجایی که ممکنه نازک بریزید توی ظرف
حالا باید 5 تا 6 ساعت صبر کنید تا لواشک خوب خشک بشه تا بتونید اون رو برش بزنید . بعد از این که لواشک حسابی خشک شد اون رو در اندازه هایی که دوست دارید برش بزنید و مراقب باشید که به همدیگه نچسبه
در آخر میتونید به اندازه قطر لواشکی کهدارید از کاغذهای روغنی مخصوص شیرینی استفاده کنید و لواشک رو به صورت گرد بپیچید و اون رو درون یخچال نگهداری کنید برای مصرف چند روز و یا چند هفته ای
امیدواریم که از این آموزش بتونید استفاده کنید و اگه مشکلی و یا کمبودی بود در قسمت نظرات بگید تا شما رو راهنمایی کنیم