0

مسئول چندرسانه ای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

باسمه تعالی

ضمن سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی راسخونی های عزیز بخصوص علاقه مندان به برنامه ی صندلی داغ

جناب آقای حیدری، مسئول محترم  چندرسانه ای سایت راسخون، میهمان این هفته هستند، اطلاعات بیش تر را از خودشان خواهیم پرسید.

صندلی داغ راسخونی ها

نکات قابل توجه:

1- به جهت کثرت مشغلات مسئولین سایت، مشارکت کنندگان باید سوالات خود را در روز های زوج از ساعت 10 لغایت 12 صبح ارسال نمایند، بدیهی است سوالات خارج از این محدوده زمانی پاسخگویی نخواهد شد.

2- رعایت سایر قوانین برنامه صندلی داغ مطابق با بند ب "ثبت نام در برنامه صندلی داغ/ کلیک کنید!!!"  الزامی است.

از ایشان می خواهیم که به سؤالات زیر پاسخ دهند:

1. خودتان را برای دوستان معرفی بفرمایید.

2. از چه زمانی در راسخون مشغول به کار شدید؟

3. نحوه ی آشناییتان با این مؤسسه چگونه بود؟

4. آیا متاهل هستید؟

5. بهترین خاطره ای را که تا به حال در مؤسسه ی راسخون تجربه کرده اید را بیان فرمایید.

با سپاس فراوان از میهمان گرامی این هفته و شما کاربران گرامی که با حضور پررنگ خود، برنامه را هر چه داغ و داغ تر خواهید کرد.

شنبه 19 مهر 1393  10:34 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 farshon rasekhoon_m mehdi0014 namebaran omiddeymi1368 khodaeem1 ehsan007060 moradi92 rasekhoon_weblog sotehdelan shayesteh2000 sayyed13737373 zare58
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:مسئول چندرسانه ای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای حیدری.

پیشاپیش عید غدیر رو خدمتتون تبریک عرض میکنم.

1- برای عید غدیر به کاربران عیدی چی خواهید داد؟ معمولاً حاج آقا سجادی عیدی چی بهتون میدن؟

2- کلاً چند رسانه ای یعنی چی؟ چند تا رسانه ست؟ چند می ارزه؟

3- میشه یک شرح کامل از فعالیتهاتون رو موسسه به ما بگید؟

4- ساعت کارتون در موسسه چطوریه؟ چرا اخیراً ساعت کارتون تا 14 کاهش پیدا کرده؟

5- حاضرید به یکی از کاربران راسخونی کمک کنید؟ کمک کاری چطور؟

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 19 مهر 1393  11:23 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 omiddeymi1368 khodaeem1 ehsan007060 nezarat_ravabet sotehdelan moradi92 shayesteh2000 sayyed13737373 zare58
sotehdelan
sotehdelan
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 669

با سلام ، خدمت مسئول صوت و فیلم راسخون

احوال شما؟ ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم،از شما چند تا سئوال داشتم؟

!) چه فیلمهای تا بحال درسایت قرار داده اید که با آن مخالفت شده؟ و چرا؟

2) چه انتظاری از کاربران سایت دارید؟

3)به چه غذایی علاقه دارید و اصولا با سالاد موافقید؟

4)دوست دارید قدتان بلندتر باشد یا وزنتان زیادتر باشد؟

5) کارتن مورد علاقه شما چیست؟

شنبه 19 مهر 1393  11:38 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 omiddeymi1368 khodaeem1 nezarat_ravabet namebaran moradi92 shayesteh2000 sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام. ساعت داره 12 میشه.

من منتظر موندم جواب سوال اول رو بدین ولی انگار هنوز صندلی رو نذاشتن براتون که بشینید روش! اشکالی نداره.

1- کی شما رو نشوند رو صندلی داغ؟ خودتون داوطلب شدید یا اجباری در کار بود؟

2- به نظر شما اینکه بین مسئولان و کاربران پل ارتباطی مثل صندلی داغ یا مدیر پاسخگو برقرار باشه تاثیری در عملکرد اونها داره؟

3- یک خاطره از ایام کاری در راسخون بگید؟

4- در موسسه با کی هم اتاق هستید؟

5- میتونید یه عکس از محل کارتون در موسسه بفرستید. ترجیحا خودتون در عکس باشید. (شما که دیگه واحد چند رسانه ای هستید و براتون کاری نداره!)

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 19 مهر 1393  11:40 AM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 khodaeem1 ehsan007060 nezarat_ravabet namebaran sotehdelan moradi92 shayesteh2000 sayyed13737373
hheidari
hheidari
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 48

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای حیدری.

پیشاپیش عید غدیر رو خدمتتون تبریک عرض میکنم.

علیکم السلام

متشکرم

عید غدیررو به شما هم تبریک میگم

1- برای عید غدیر به کاربران عیدی چی خواهید داد؟

ابلاغ ولایت علی بن ابی طالب علیه السلام رو به همه مردم عالم هدیه میدیم.

معمولاً حاج آقا سجادی عیدی چی بهتون میدن؟

عیدیا متفاوته برای هر عیدی یه چیزی میدن

2- کلاً چند رسانه ای یعنی چی؟ چند تا رسانه ست؟ چند می ارزه؟

خیلی می ارزه برای ما که خیلیه

چندرسانه ای یه دو بخش تقسیم میشه...

.

.

.

.

بخش اول اون: ....................چند

وبخش دوم:................. رسانه ای

در کل برای ما که اینجا هستیم شامل هزاران کار جورواجوره ولی بای شما و کاربرای گرامی 2 بخش صوتی و تصویریه

3- میشه یک شرح کامل از فعالیتهاتون رو موسسه به ما بگید؟

اگه از فعالیتهای ما که تو این بخشیم بخواهید بدونید ، که تو بخش بالا گفتم ولی ریز اونا شامل پیدا کردن ، تولید کردن ، ویرایش کردن و بارگزاری کردن انواع و اقسام فایل های صوتی و تصویریه که البته اینم بگم انجام این کارافقط بر عهده من نیست یک تیم عریض و طویل هستند که این کاررو انجام میدن یکی از اونا منم بقیه اونا شامل آقای تیموری ، آقای حیدری ، آقای احمد تیموری ، آقای حیدر حیدری ، تیموری و حیدری و ...

.

.

.

.

.

که با هرحسابی هم که بسنجیم میشن 2 نفر

.

.

ما در کل فایل سخنرانی ، مداحی ، شعر و ادبی ، سرود و آواز ، کتاب صوتی و تصویری ، کارتون ، انیمیشن، مستند و فیلم و سریال و غیره رو از اطراف اکناف جهان جمع آوری میکنیم و به صورت صوتی و تصویری روی سایتمون میزاریم

4- ساعت کارتون در موسسه چطوریه؟ چرا اخیراً ساعت کارتون تا 14 کاهش پیدا کرده؟

ما بیست چهار ساعته کار میکنیم ولی ساعت اداریمون اگه دانشگاه و مرخصی اجازه بده تا ساعت 15 ولی عموما تا 4 و5 بعد ازظهر تو سایتیم بعدشم تو خونه کار میکنیم کارامونم متفاوته.

5- حاضرید به یکی از کاربران راسخونی کمک کنید؟ کمک کاری چطور؟

تا چه کمکی باشه غیر مالی هرچی باشه در خدمتیم.

شنبه 19 مهر 1393  12:02 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar khodaeem1 nezarat_ravabet namebaran sotehdelan moradi92 shayesteh2000 sayyed13737373 omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

ضمن قدردانی از زحمات شما. و تشکر از اینکه قبول زحمت فرمودید و در صندلی داغ این هفته شرکت کردید.

عید غدیر بر شما  مبارک. به شما و همه همکارانتون در بخش چند رسانه ای سایت خسته نباشید عرض می کنم. هم به شما و هم آقای تیموری و هم آقای تیموری حیدری و هم آقای حیدری و  ......... جمیع عوامل چند رسانه ای. 

چند وقت پیش یکی از کاربران موردی درباره بخش چند رسانه ای مطرح کردند و من به ایشون قول دادم هر کدو از مسئولین روی صندلی داغ نشستن ازشون بپرسم. جالب اینه که مشکل ایشون به بخش چند رسانه ای مربوط میشد.

سخن کوتاه کنم.

و اما حرف ایشون در مورد کتاب تصویری دا بود. گویا چندین قسمت از کتاب رو دانلود کردند و بعد متوجه شدن این کتاب تصویری کامل نیست. من هم نگاه کردم دیدم حدودا 6 قسمت از این کتاب تصویری موجود نیست.

سوال اول: آیا فایل ها رو بعدا اضافه می کنید یا اینکه کتاب رو به صورت ناقص قرار دادین و چند قسمت مفقود شده رو مراجعین و کاربران باید خودشون اجرا کنن؟

سوال دوم: معمولا فایل یا فیلم هایی که کامل نباشن رو به صورت ناقص بارگذاری می کنید و بعدا تکمیل می کنید یا اینکه همینطور ناقص باقی می مونن؟ یا اصلا بارگذاری نمیشن؟!

ببخشید. بی زحمت به سوالاتی که آقای نجاران مسئول ارشد انجمن هم پرسیدند جواب بدین. 

در همون پست اول این تاپیک هست.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 19 مهر 1393  12:17 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 borkhar nezarat_ravabet namebaran sotehdelan moradi92 shayesteh2000 sayyed13737373
hheidari
hheidari
کاربر تازه وارد

نقل قول sotehdelan

با سلام ، خدمت مسئول صوت و فیلم راسخون

علیکم السلام

احوال شما؟

ممنونم الحمد الله

ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم،از شما چند تا سئوال داشتم؟

عید شما هم پیشاپیش مبارک باشه

!) چه فیلمهای تا بحال درسایت قرار داده اید که با آن مخالفت شده؟ و چرا؟

ما اصولا کار نمیکنیم که باش مخالفت بشه ولی بعضیا با کارائی که ما میکنیم مخالفن

مثلا بعضی از برنامه های که ما به جهت روشنگری روی سایتمون میذاریم به مذاق بعضی از دشمنها و دوستها خوش نمیاد و در مواقعی هم رگباراتهام رو بهمون میگیرن

2) چه انتظاری از کاربران سایت دارید؟

والا کاربر خوب باید همیشه توی سایت باشه بگرده ببینه موضوع روز چیه کم کاری ما کجاست و بهمون خبر بده

3)به چه غذایی علاقه دارید و اصولا با سالاد موافقید؟

با سلاد که کلا موافقم ولی کباب جوجه پیتزا علی الخصوص اسنک و همبرگر و کلا ساندویچ و قرمه سبزی و باقای پلو با گوشت و ...در کل هرچی بذارن جلومون نه نمیگیم اما بهتر که خوشمزه باشه.

4)دوست دارید قدتان بلندتر باشد یا وزنتان زیادتر باشد؟

وزنم که زیاد هست ولی اگه قدم بلندتر بشه دیگه نیتونم بیام تو اتاق سرم به چارچوب در گیر میکنه اما اقای تیموری قدش از من یکم بلند تر تا اندازه اونو جا دارم. 

5) کارتن مورد علاقه شما چیست؟

بامزی ، پی نوکیو ، رابن هود ، افسانه سه برادر همونی که عروسکی بود ، راستی اگه جائی پیداش کردین به منم خبر بدین خیلی باش خاطره دارم وقتی اولین بار پخش میشد من تازه سوم چهارم ابتدائی بودم

اما کارتون سندباد و کارتون رودخانه واترگپ رو هم دوست دارم.

شنبه 19 مهر 1393  12:20 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 khodaeem1 borkhar nezarat_ravabet namebaran sotehdelan moradi92 shayesteh2000 sayyed13737373
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

اینجانب جهت خداقوتی وعرض خسته نباشیدخدمتتون حاضرشدم امیدوارم درحیطه کاری خودموفق باشید

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 19 مهر 1393  12:27 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar nezarat_ravabet namebaran sotehdelan moradi92 shayesteh2000 sayyed13737373 khodaeem1 omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

با سلام و تبریک ایام مبارک عیدین!

چرا از کاربران سایت برای بهترشدن قسمت چند رسانه ایی کمک نمیگیرد؟

مثلا تو خیلی از دانشگاهها و مساجد سخنرانی ها و برنامه های خوبی اجرا میشه که بنظرم اگر تو سایت بارگذاری بشه خیلی ها ازش استفاده میکنن!؟

البته آموزش هم میخواد که زحمتش با خودتون!

شنبه 19 مهر 1393  12:33 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar nezarat_ravabet sotehdelan moradi92 shayesteh2000 sayyed13737373 khodaeem1 omiddeymi1368
hheidari
hheidari
کاربر تازه وارد

نقل قول salma57

سلام. ساعت داره 12 میشه.

من منتظر موندم جواب سوال اول رو بدین ولی انگار هنوز صندلی رو نذاشتن براتون که بشینید روش! اشکالی نداره.

1- کی شما رو نشوند رو صندلی داغ؟ خودتون داوطلب شدید یا اجباری در کار بود؟

اولا علیکم السلام

ثانیا شرمند بابت دیرکردم

نمیدونم منظورتون کی بود یا چه کسی ولی منو از همون اول که بودم رویه صندلی نشوندن بعضیاش داغ بود بعضیاش سرد بود بعضیاشم ولرم ولی صندلی مهم نیست ما تو زمستونم عرق میریزیم از داغی

2- به نظر شما اینکه بین مسئولان و کاربران پل ارتباطی مثل صندلی داغ یا مدیر پاسخگو برقرار باشه تاثیری در عملکرد اونها داره؟

من که میگم باید بجای اینکه هر چند وقتی یکی روی صندلی داغ باشه باید این ارتباط دائمی باشه چون میتونیم با هم به نتایج بهتری برای بهبود سایت برسیم ولی شما از طریق قسمت نظرات هم میتونید با مسئول قسمت و یا مسئول سایت ارتباط برقرار کنید

نظر پیشنهاد و یا حتی انتقاد شما رو من حتی الامکان هروز میخونم ، جواب میدم و یا بهش عمل میکنیم

3- یک خاطره از ایام کاری در راسخون بگید؟

اینجا محیطش با حاله بچه هائی که اینجا کارمیکنن عموما تحصیل کرده و درحد لیسانس فوق لیسانس و بالاتر هستند ولی محیط طوری که هیچ کس اهل فخرفروشی نیست

هرروزمون به خاطر اینکه باهمیم خاطره خوشه ولی چند باری که برای تفریح بچه ها رو به مکانهای دیدنی بردن خیلی باحالتر بود من که با تفریح و گردش خیلی موافقم

4- در موسسه با کی هم اتاق هستید؟

آقای تیموری (چندرسانه ای) - آقای سید نصیر کتابی (آمار و آنالیز سایت) - آقای حسین غفارخانی (بازی آنلاین)smiley

5- میتونید یه عکس از محل کارتون در موسسه بفرستید. ترجیحا خودتون در عکس باشید. (شما که دیگه واحد چند رسانه ای هستید و براتون کاری نداره!)

شنبه 19 مهر 1393  12:58 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon nezarat_ravabet namebaran borkhar sotehdelan moradi92 shayesteh2000 sayyed13737373 khodaeem1 kordabadi omiddeymi1368 mehdi0014
hheidari
hheidari
کاربر تازه وارد

نقل قول ravabet_ras

از ایشان می خواهیم که به سؤالات زیر پاسخ دهند:

1. خودتان را برای دوستان معرفی بفرمایید.

بنده حیدر حیدری هستم متولد سالهای 1358 اهواز تحصیلاتم عکاسی هستش و کارم هم در زمینه فیلم

2. از چه زمانی در راسخون مشغول به کار شدید؟

از سال 1389 در راسخون فعالیتم روشروع کردم.

همکارای من آقای احمد تیموری و قبلیا هم آقایان عرفان هدایت پور و آقای مهرداد نصر و آقای سید نصیر کتابی

3. نحوه ی آشناییتان با این مؤسسه چگونه بود؟

همکاری من با ساخت یک تیزر برای سایت راسخون در سال 87 شروع شد و بعدش هم از  سال 89 اومدم تو این سایت

4. آیا متاهل هستید؟

بله یه علی کوچولو هم دارم

5. بهترین خاطره ای را که تا به حال در مؤسسه ی راسخون تجربه کرده اید را بیان فرمایید.

روزهائی که برای تفریح به باغبهادران در اطراف اصفهان رفتیم خیلی خوش گذشت.

با سپاس فراوان از میهمان گرامی این هفته و شما کاربران گرامی که با حضور پررنگ خود، برنامه را هر چه داغ و داغ تر خواهید کرد.

شنبه 19 مهر 1393  1:19 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar namebaran moradi92 shayesteh2000 khodaeem1 omiddeymi1368
hheidari
hheidari
کاربر تازه وارد

نقل قول salma57

ضمن قدردانی از زحمات شما. و تشکر از اینکه قبول زحمت فرمودید و در صندلی داغ این هفته شرکت کردید.

عید غدیر بر شما  مبارک. به شما و همه همکارانتون در بخش چند رسانه ای سایت خسته نباشید عرض می کنم. هم به شما و هم آقای تیموری و هم آقای تیموری حیدری و هم آقای حیدری و  ......... جمیع عوامل چند رسانه ای. 

چند وقت پیش یکی از کاربران موردی درباره بخش چند رسانه ای مطرح کردند و من به ایشون قول دادم هر کدو از مسئولین روی صندلی داغ نشستن ازشون بپرسم. جالب اینه که مشکل ایشون به بخش چند رسانه ای مربوط میشد.

سخن کوتاه کنم.

و اما حرف ایشون در مورد کتاب تصویری دا بود. گویا چندین قسمت از کتاب رو دانلود کردند و بعد متوجه شدن این کتاب تصویری کامل نیست. من هم نگاه کردم دیدم حدودا 6 قسمت از این کتاب تصویری موجود نیست.

سوال اول: آیا فایل ها رو بعدا اضافه می کنید یا اینکه کتاب رو به صورت ناقص قرار دادین و چند قسمت مفقود شده رو مراجعین و کاربران باید خودشون اجرا کنن؟

سوال دوم: معمولا فایل یا فیلم هایی که کامل نباشن رو به صورت ناقص بارگذاری می کنید و بعدا تکمیل می کنید یا اینکه همینطور ناقص باقی می مونن؟ یا اصلا بارگذاری نمیشن؟!

کتاب تصویری دا رو ما از تلویزیون ضبط کردیم این رو هرچند وقت یکباراز تلوبزیون پخش میکردن که ما هم چند قسمتشو تونستیم بگیریم ولی بقیه اونو نشد بگیریم حتی چند بار دیگه هم که ضبط کردیم دیدیم که تکراری پخش شده ولی امیدواریم به زودی بتونیم بقیشو روی سایت قرار بدیم

ببخشید. بی زحمت به سوالاتی که آقای نجاران مسئول ارشد انجمن هم پرسیدند جواب بدین. 

در همون پست اول این تاپیک هست.

شنبه 19 مهر 1393  1:33 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar namebaran moradi92 shayesteh2000 sayyed13737373 khodaeem1 omiddeymi1368
hheidari
hheidari
کاربر تازه وارد

نقل قول farshon

اینجانب جهت خداقوتی وعرض خسته نباشیدخدمتتون حاضرشدم امیدوارم درحیطه کاری خودموفق باشید

از لطف شما کمال تشکر و آرزوی موفقیت برای شما و تمامی دوستان راسخون را دارم

شنبه 19 مهر 1393  1:36 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar namebaran moradi92 shayesteh2000 ehsan007060 khodaeem1 omiddeymi1368
hheidari
hheidari
کاربر تازه وارد

نقل قول ehsan007060

با سلام و تبریک ایام مبارک عیدین!

چرا از کاربران سایت برای بهترشدن قسمت چند رسانه ایی کمک نمیگیرد؟

مثلا تو خیلی از دانشگاهها و مساجد سخنرانی ها و برنامه های خوبی اجرا میشه که بنظرم اگر تو سایت بارگذاری بشه خیلی ها ازش استفاده میکنن!؟

البته آموزش هم میخواد که زحمتش با خودتون!

سلام دوست عزیز

عیدین بر شما هم مبارک باد

شما و کاربران گرامی این سایت میتونی از طریق نظرات بخش صوت و فیلم و یا نظرات روابط عمومی و انجمن پیشناد و یا ادرس فایلهائی که دارید را بدهید.

شنبه 19 مهر 1393  1:52 PM
تشکرات از این پست
namebaran salma57 borkhar shayesteh2000 ehsan007060 sayyed13737373 khodaeem1 omiddeymi1368
sotehdelan
sotehdelan
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 669

با سلام دوباره، در عکس دسته جمعی که گذاشته اید یک آقای هست سمت چپ شما نشسته داره با لپ تاپ کار میکنه؟ایشان که هستند چه وظیفه در صوت وفیلم دارند و چرا با لپ تاپ کار میکنه؟

شنبه 19 مهر 1393  1:56 PM
تشکرات از این پست
salma57 namebaran borkhar shayesteh2000 sayyed13737373 khodaeem1 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها