0

به تيم ملي ايران مي‌آمدم، جايگاهم را از دست مي‌دادم‌

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

بازيکن ايراني‌الاصل تيم فوتبال ولفسبورگ گفت: در صورت دادن پاسخ مثبت به دعوت ايران،‌ جايگاهم را در تيم باشگاهي‌ام از دست مي‌دادم.

سايت باشگاه ولفسبورگ در گزارشي ‌به موضوع تصميم اشکان دژاگه مبني بر رد دعوت حضور در جام ‌ملت‌هاي آسيا در ماه ژانويه به همراه ايران پرداخت.
در اين گزارش عنوان شده است: اشکان دژاگه عضو ولفسبورگ از حضور در رقابت‌هاي جام‌ملت‌هاي که از تاريخ 7 تا 29 ژانويه (دي ماه سال جاري) در قطر برگزار خواهد شد، چشم‌پوشي کرد. اين بازيکن هجومي در صورت حضور مي‌‌توانست در پيکارهاي ياد‌شده که شبيه به رقابت‌هاي جام‌ملت‌هاي اروپا است، با پيراهن تيم ايران در ميدان حاضر شود چرا که او علاوه بر آلماني، مليت ايراني نيز دارا است و در سال 1986 در تهران زاده شد. تصميم او دلايل ورزشي داشت که به سود ولفسبورگ تمام شد.
اين سايت سپس از قول دژاگه عنوان کرد: به همه جوانب مسئله خوب دقت کردم. اگر به جام ملت‌ها مي‌رفتم، دست کم يک ماه دور از ولفسبورگ مي‌شدم ولي دنبال اقبالم مي‌گردم و اميد دارم در دور برگشت بوندس‌ليگا راهي به ترکيب اصلي بيابم و موفق شوم. از اين جهت برايم بهتر بود که از حضور در جام ملت‌ها صرف نظر کنم.

در ادامه گزارش نيز آمده است: در صورتي که او به جام ملت‌ها مي‌رفت، نه فقط دوره آماده سازي قبل از دور برگشت بوندس‌ليگا را از دست مي‌داد بلکه در سه بازي ابتداي دور دوم نيز غايب بود. حتي حضور در يک بازي جام حذفي را نيز از دست مي‌داد. به باور اين بازيکن در آن صورت بحث دوري طولاني و تغييرات پيش مي‌آمد که بدون حضورش در تيم باشگاهي به وقوع خواهد پيوست. در حالي که دژاگه در دور رفت براي مدتي طولاني خارج از ترکيب بوده است.

حمید.bmp

جمعه 26 آذر 1389  12:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها