روغن كنجد را در يك ماهيتابه گرم كنيد و تخممرغهاي زده شده را داخل آن بريزيد. تخممرغها را خوب كف ماهيتابه بريزيد تا حالت املت پيدا كند. حدود يك تا 2 دقيقه بگذاريد سرد شود و سپس طرف ديگر را بهمدت يك دقيقه بپزيد. بعد آن را خلالي خرد كنيد.
مجله سیب سبز:
مواد لازم:
-
نودل: 200 گرم
-
روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
-
تخممرغ زده شده: 2 عدد
-
فلفل قرمز خرد شده: يك عدد
-
زنجبيل: به ميزان لازم
-
ميگوي پختهشده: 450 گرم
-
سويا سس: يك قاشق غذاخوري
-
گشنيز خرد شده: يك دسته
-
نعناي خرد شده: يك دسته
-
بادام زميني بو داده: يك كف دست
-
آب ليمو:يك عدد
روش تهیه:
1. نودلها را طبق دستوري كه روي پاكت آن نوشته شده پخته، آبكشي كنيد و كنار بگذاريد.
2. روغن كنجد را در يك ماهيتابه گرم كنيد و تخممرغهاي زده شده را داخل آن بريزيد. تخممرغها را خوب كف ماهيتابه بريزيد تا حالت املت پيدا كند. حدود يك تا 2 دقيقه بگذاريد سرد شود و سپس طرف ديگر را بهمدت يك دقيقه بپزيد. بعد آن را خلالي خرد كنيد.
3. فلفل و زنجبيل را درون يك ماهيتابه بريزيد و حدود يك تا 2 دقيقه سرخ كنيد و بعد نودلها، ميگو و تخممرغ را اضافه كنيد. اين مواد را داخل سويا سس بريزيد و حدود يك دقيقه سرخ كنيد.
4. مواد را درون سبزيهاي خرد شده بريزيد و آب ليمو را به آن اضافه كنيد.
5. همه مايه را درون ظرفي ريخته، بادامزمينيها را روي آن بريزيد و سرو كنيد.