0

انواع غذای هندی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

انواع غذای هندی


برترین ها: در این مطلب چند دستور غذایی هندی را برایتان نوشته ایم و امیدواریم مورد پسند شما واقع شوند.  

طرز تهیه املت هندی

مواد لازم

•    ۳عدد تخم مرغ  

•    ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن

•    ۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده

•    سه چهارم قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده

•    سه عدد فلفل سبز تند خرد شده

•    دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ریز خرد شده

•    جعفری ریز خرد شده- سه قاشق مرباخوری

•    زردچوبه

•    یک قاشق غذاخوری شیر

•    نمک و فلفل



انواع غذای هندی


طرز تهیه

1.    تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.

2.    کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 16 مهر 1393  3:47 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: انواع غذای هندی

چامپای گوشت

 مواد لازم (۴ نفر)


•    ۳۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده

•    یک عدد پیاز متوسط، ساطوری

•    ۲ عدد فلفل سبز تند، ساطوری

•    یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

•    یک قاشق چای‌خوری پودر گشنیز

•    نصف قاشق چای‌خوری پودر دارچین

•    ۲ عدد گوجه‌فرنگی متوسط رنده‌شده

•    یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

•    یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز

•    یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر هل سبز

•    یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز

•    ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع

•    نمک
 

انواع غذای هندی


روش تهیه

1.    روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه‌های گوشت را از هم باز کنید.

2.    فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه‌ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

3.    گوجــه‌فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

4.    برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲‌سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

5.    گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر می‌کند.

6.    چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 16 مهر 1393  3:48 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: انواع غذای هندی

کجری یا کیچری

مواد لازم (۴ نفر)


•    ۴۰۰گرم برنج خیس‌شده

•    یک عدد کنسرو ماهی تن

•    یک عدد پیاز متوسط ساطوری‌شده

•    ۲حبه سیر ساطوری‌شده

•    یک دسته کوچک گشنیز، ساطوری‌شده

•    ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه

•    یک قاشق غذاخوری ادویه کاری

•    یک قاشق غذاخوری گردلیمو

•    ۱۰۰ گرم ماست ساده

•    نمک و فلفل قرمز

•    ۲ قاشق غذاخوری کره

•    ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
 

انواع غذای هندی


روش تهیه

1.    روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. سیر، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و ۲دقیقه تفت دهید تا مواد آب بیندازد.

2.    آب برنج را خالی کرده و آن را داخل قابلمه بریزید. کره و گردلیمو را اضافه کرده و غذا را هم بزنید تا کره آب شده و روی برنج بنشیند. ماست را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. روغن کنسرو را بگیرید، تکه‌های ماهی را با چنگال خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

3.    به اندازه‌ای که یک بند انگشت آب روی برنج را بگیرد، آب جوش روی مواد داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. سپس صبر کنید تا آب برنج تبخیر شود. شعله را کم کرده و در برنج را بدون دم‌کنی بگذارید. پس از ۳۰ دقیقه برنج دم کشیده است. هنگام سرو کردن، گشنیز ساطوری‌شده را با آن مخلوط کرده و در دیس بکشید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 16 مهر 1393  3:48 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: انواع غذای هندی

باتر چیکن

 مواد لازم (۴ نفر)


•    ۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان

•    ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع

•    یک عدد پیاز متوسط، ساطوری‌شده

•    ۲حبه سیر، ساطوری‌شده

•    ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، ساطوری‌شده

•    یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

•    ۲ قاشق چای‌خوری ادویه گرم ماسالا

•    یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

•    یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز

•    ۲۵ گرم کره

•    یک دسته کوچک گشنیز، ساطوری‌شده

•    نمک

مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ:

•    ۲حبه سیر، ساطوری‌شده

•    یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، رنده شده

•    یک عدد فلفل قرمز تند، ساطوری‌شده

•    ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو

•    یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

•    یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز

•    یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

•    ۱۵۰ میلی‌لیتر ماست

•    نمک
 

انواع غذای هندی


روش تهیه

1.    مواد طعم‌دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

2.    روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را  ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

3.    ادویه‌ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.

4.    مرغ‌ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ‌ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم‌دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب‌‌جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری‌شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 16 مهر 1393  3:49 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: انواع غذای هندی

پاری کباب؛ جوجه کباب هندی

مواد لازم (چهار نفر)


•    ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده :۴۰۰ گرم برای هر نوع

•    ۲۰۰ گرم ماست

•    ۵ حبه سیر رنده شده

•    ۳۰ گرم نعناع ساطوری ریز

•    ۱۰۰ گرم خامه سفت

•    ۱۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

•    یک قاشق چایخوری دم‌کرده زعفران

•    یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز

•    دو قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    یک قاشق غذاخوری ماسالا
 

انواع غذای هندی


روش تهیه

1.    پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ‌ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.

2.    تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.

3.    ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.

4.    ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامه‌ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 16 مهر 1393  3:50 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: انواع غذای هندی

استیک هندی با سالاد پنیر

 
این غذای درخشان طعم فوق‌العاده غذاهای هندی را دارد و با یک سالاد خوشمزه سرو می‌شود.
 

چاشنیک:



  • نوع غذا: خوراک های از 4 گوشه دنیا
  • وعده غذایی: ناهار شام
  • زمان پخت : 30دقیقه
  • زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه



مواد لازم مناسب برای 4 نفر



  • لیموترش: 2 عدد تازه
  • راسته گوساله : 2 تکه 300 گرمی گوشت
  • ماست کم چربی : 250 گرم
  • نعنای تازه : چند ساقه
  • اسفناج تازه : 200 گرم
  •  هویج بزرگ : یک عدد
  • پنیر سفید : 150 گرم
  • کنجد : 3 قاشق غذاخوری
  • شیر نارگیل : 200 میلی‌لیتر
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • جوانه گندم : 200 گرم


طرز تهیه:

این غذای درخشان طعم فوق‌العاده غذاهای هندی را دارد و با یک سالاد خوشمزه سرو می‌شود.

1. همه مواد را آماده روی کابینت قرار دهید. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 375 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید.

2. گوشت‌ها را در یک ظرف با نصف لیموترش تازه، نمک و فلفل و کمی روغن زیتون مزه‌دار کنید. مواد را خوب روی گوشت بمالید تا به خوردش برود.

3. نعنای تازه را خرد کنید و به همراه کمی روغن  زیتون و آب نصف لیموترش و کمی نمک به ماست اضافه کنید.

4. مقداری جوانه گندم وسط سالاد بریزید و دور آن را با اسفناج خرد شده پر کنید. برای ورقه کردن هویج می‌توانید از پوست‌کن استفاده کنید. آن را روی سول هویج بکشید تا ورقه‌های زیبایی داشته باشید.

5. یک تابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و استیک‌ها را به مدت 6 تا 10 دقیقه بسته به میزانی که دوست دارید آبدار یا پخته باشد، روی حرارت متوسط بپزید. یادتان باشد هر دقیقه یک بار استیک را برگردانید تا یکنواخت سرخ شود.

6. پنیر آسیایی را در کمی روغن زیتون سرخ کنید و کناره‌های سالاد بچینید.

7. به همره شیر نارگیل، کنجد و باقی‌مانده روغن زیتون یک سس درست کنید و روی سالاد بریزید.

8. استیک را به همراه ماست و سالاد سرو کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 16 مهر 1393  3:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها