تقریظ رهبر انقلاب
کتاب شانههای زخمی خاکریز
نویسنده کتاب شانههای زخمی خاکریز، آن را تقدیم میکند به رهبر جانباز حضرت آیت الله خامنهای
همچنین، امدادگران شهید: محمد حسین ممقانی، مصطفی مرتجی، مهدی غیاثی و جانباز مجتبی عسگری
مقام معظم رهبری در تاریخ 06/01/1371 درباره آن نگاشتهاند: «در این نوشته هرچه به آخر نزدیکتر میشویم، روح اخلاص و صفایی را که در آن موج میزند بیشتر حس میکنیم. من به حال خود حسرت میخورم و به این جوانان شجاع و با ایمان و فداکار غبطه میبرم که در عمری کمتر از نیمه عمر ما، به مقاماتی رسیدهاند که امثال من با خواندن شرح آن، احساس عروج معنوی میکنند... خدا کند در کشاکش زمانه، آن چه را در معراج جهاد و فداکاری به دست آوردهاند بتوانند به خوبی حفظ کنند... این نوشته هنرمندانه و دارای نثری استوار نیز هست که ارزشش را بیشتر میکند. ویژگی مهم این کتاب آن است که حال امدادگران را شرح میکند. بسیار لازم بوده و هست که جبههگیان رستههای غیر رزمی مانند: جهادگران، امدادگران، رانندگان، آشپزها و تدارکاتیها که هر کدام عالم مخصوص به خود داشتهاند، و بعضاً فداکاریشان از رزمندگان خطوط مقدم کم خطرتر نبوده، بلکه حتی پرخطرتر هم بوده (مثل سنگر سازان و خاکریز زنان) ، نیز شرح خود را بنویسند، یا بگویند و کسی بنویسد. باری از این جوان عزیز و از ناشرین باید تشکر کرد.»
من دیدم که این کتاب واقعاً چقدر لازم است. معلوم بود که این فرد خودش امدادگر بوده است. این که آدم امدادگر نباشد، نمیتواند چنین مطلبی بنویسد
شاید برای همین در چند ماه بعد، و در تاریخ 22/4/1371 معظم له در دیدار با اعضای دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی میفرمایند: «نمیدانم کدام یک از شما آن کتاب مربوط به امدادگران را نوشتهاید. من دیدم که این کتاب واقعاً چقدر لازم است. معلوم بود که این فرد خودش امدادگر بوده است. این که آدم امدادگر نباشد، نمیتواند چنین مطلبی بنویسد.»