0

یک فتوای عجیب و غریب

temporari7
temporari7
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 101

یک فتوای عجیب و غریب

فتواهای عجیبی از وهابیون شنیده بودیم ولی واقعا میشه گفت که این فتوا واقعا عجیب و غریب بود . توی اینترنت در حال بررسی یک سری از تحقیقات بودیم که ناگهان وارد سایتی شدیم که با فتوای وهابیون مواجه شدیم البته فتوا برای چند سال پیش بود ولی خوب چون بنده تا به حال این فتوا را ندیده بودم برایم خیلی جالب بود برای همین گفتم در این بخش این فتوا را مجدد خدمت شما قرار بدهم .

راستش این وهابی ها هر چیزی که به نفعشان باشد تصویب و هر چیز که برایشان مضر باشد تایید نمی کنند حال باید دید و شنید که اینبار دکتر عزت عطیه رئیس بخش حدیث دانشگاه الازهر مصر ، درباره روش جدید محرم شدن مرد و زن در محیط های اداری چه گفته است ؟

رئیس بخش حدیث الازهر ، فتوا داده است اگر دو همکار (یک زن و یک مرد) در یک اتاق که درب آن توسط فردی جز آنها باز نمی شود ، کار می کنند ، بخواهند بین آنها محرمیت ایجاد شود ، زن می تواند پنج بار از شیر خود به همکار مرد خود بدهد و بدین ترتیب آنها با هم محرم و حضورشان در یک اتاق ، شرعی می شود .

براساس این فتوای عجیب ، در صورتی که این عمل انجام شود ، زن می تواند چهره و موهای خود را به مردی که شیرش را خورده است ، بنمایاند . وی البته این را هم گفته است که چنین محرمیتی باید به صورت رسمی و کتبی ثبت شود. بر اساس این فتوا ، کسانی که با این روش محرم می شوند ، می توانند با یکدیگر ازدواج کنند ولی تا قبل از عقد متعارف شرعی ، حق داشتن روابط زناشویی را نخواهند داشت . در واکنش به این فتوا ، اعضای فراکسیون اخوان المسلمین در پارلمان مصر ، با اعلام نگرانی خود از طرح این موضوع ، خواستار  اصلاح فتوا از سوی الازهر شدند . تعدادی از این نمایندگان فتوای الازهر را باعث رواج فساد در جامعه خواندند و اعلام داشتند که چنین فتوایی مخالف اجماع علمای اسلام است و باید پس گرفته شود  .

به هر حال باید منتظر فتواهای عجیب تر از این وهابیون شد .

جمعه 26 آذر 1389  11:55 AM
تشکرات از این پست
mohamad8984
mohamad8984
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 217
جمعه 26 آذر 1389  12:00 PM
تشکرات از این پست
gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1125

پاسخ به:یک فتوای عجیب و غریب

من واقعا نمیدانم این ها واقعا چگونه میتونند این ابتذال ها را بیان کنند و ادعای برابری و برادری و دین و آیین کنند ؟غم انگیز است... اهدنا صراط مسقیم

جمعه 26 آذر 1389  4:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها