طرز تهیه سوپ شلغم
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه
برای 2 نفر
شلغم 5 عدد (كوچك) |
فلفل سیاه به میزان لازم |
تخم مرغ 1 عدد |
شكر یك چهارم قاشق غذاخوری |
كره 30 گرم |
خامه یك قاشق سوپ خوری سر پر |
نمك به میزان لازم |
شلغم با این همه خاصیت و طعم فوق العاده ای كه دارد جایگاه خاصی در غذاها پیدا نكرده است و مصرف آن نسبت به گذشته بسیار كاهش یافته.عدم اسفاده از این ماده پرخاصیت به دلیل عدم آگاهی مناسب از شیوه طبخ مناسب و طعم دار كردن این ماده بسیار مغذی است.در زیر روش پخت و طعم دار كردن شلغم جهت تهیه سوپ شلغم بیان شده است.این سوپ تاثیر فوق العاده ای در درمان و حتی پیشگیری از سرماخوردگی های فصلی دارد.
طرز تهیه:
شلغم ها را پس از شستن به چند قطعه تقسیم كرده و با مقداری آب میپزیم.نمك ، فلفل و شكر را هم به مواد اضافه میكنیم.پس از پخته شدن شلغم كه حدودا 20 دقیقه طول میكشد(به دلیل خرد شدن و كوچك بودن شلغم ها) آن را داخل مخلوط كن ریخته و یا با قاشق له میكنیم.در ظرفی جدا گانه زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط كرده و به سوپ اضافه میكنیم و مخلوط كرده و در ظرف مناسب برای سرو میكشیم.