0

کمک فوری

hamidbbb
hamidbbb
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

کمک فوری

درود بر شما
بنده به مشکلی بر خوردم که ممنون میشم اگه از دوستان کسی راهنماییم کنه
سیستم بنده یه مدتیه که هنگ میکنه این هنگ کردن وقتی شدت پیدا میکنه که بخوام کار گرافیکی سنگینی بکنم و یا با گروم یا فایرفاکس ورژن بالا برم اینترنت در صورتی که الان با فایرفاکس ورژن پایین میرم اینترنت و تاحدودی این هنگ کردن ها کاهش پیدا کرده ولی خب کافیه که با بروزرهای ورژن بالا کانکت بشم که اونوقت در عرض یه دقیقه هنگ میکنه در مورد کارهای گرافیکی هم به ندرت پیش میاد که هنگ نکنه و اذیت نکنه البته ناگفته نماند که بعضی وقت ها اصلا نه کار گرافیکی میکنم و نه در اینترنتم که بازم پیش میاد که هنگ کنه
لازم به ذکره که با چند نرم افزار تست سخت افزار  هم سیستم رو چک کردم و به هیچ عنوان از سخت افزارم اروری ندیدم جالب اینه که یه بار در حال اجرای همین نرم افزارها سیستم بازم هنگ کرد و بعدش نرم افزارو دوباره اجرا کردم گفت مشکلی نداری!!!
برای اطلاع دوستان باید عرض کنم که ویندوزم ایکس پی هستش که حداقل 10 بار عوضش کردم در رابطه با سخت افزار هم بگم که هارد کارت گرافیکی رم مودم رو عوض کردم ولی خب توفیری نداشت حالا مونده مادربرد و سی پی یو که امیدوارم ازینا نباشه چون قطعات جایگزینشو ندارم که تستش کنم.
ممنونمیشم از عزیزان اگه کسی بتونه راهنماییم کنه و مشکلم رو حل کنه

شنبه 12 مهر 1393  3:40 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon haj114 voiceofrain sayyed13737373
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:کمک فوری

با سلام

دوست عزیز، احتمال دارد مشکل از پاور سیستم باشد،  پس پاور را تست نمایید، همچنین فن های سیستم از قبیل فن و هیت سینک CPU و MainBoard و پاور را بررسی کنید، چنین مواردی که پس از مدتی کارکرد سیستم رخ می دهد، معمولا با عدم کارآیی سیستم های خنک کننده قطعات در ارتباط است.

در گام بعد، می توانید ارتباطات کابلی را بررسی کنید، نظیر کابل هارد دیسک و ...

همچنین پیشنهادمی شود در صورت عدم نتیجه،  با یک سیستم عامل بروز تر نظیر ویندوز7 و نصب کامل و بروز درایور سخت افزارها از قبیل مادربورد، عیب یابی را ادامه دهید.

همچنین توجه داشته باشید که در عیب یابی سیستم، بهتر است حداقل قطعات سخت افزاری به آن متصل باشد، بعبارت دیگر، فقط ماژول های الزامی نظیر مادربورد، سی پی یو، رم، پاور و کارت گرافیک را متصل نگه دارید و تست نمایید.

بررسی کنید و نتیجه را اعلام نمائید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

سه شنبه 22 مهر 1393  1:37 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
hamidbbb
hamidbbb
کاربر تازه وارد

درود بر شما

سپاسگذارم دوست عزیز از اینکه به سوال بنده وقت گذاشتید و راهنمایی فرمودید.

راستش همه مواردی رو که فرمودین قبلا بارها بررسی کردم و همچنین ولتاژ پاور هم در همه خروجی ها در حد استاندارد بود. تو این اواخر تعداد رم هارو که 4 تا بودن به دوتا کاهش دادم که خوشبختانه شاهد کاهش 80 درصدی این مشکل بودم و الان به ندرت پیش میاد که هنگ کنه.البته لازمه بگم که مشکل از رم نبودا حالا نمیدونم مادربوردم دیگه نمیکشه یا هرچی بلاخره ممنونم از لطف شما دوست عزیز.تو این باره اگه بازم چیزی به ذهنتون رسید لطفا به بنده اطلاع بدین.

براتون آروی موفقیت دارم

چهارشنبه 23 مهر 1393  2:29 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

نقل قول hamidbbb

درود بر شما

سپاسگذارم دوست عزیز از اینکه به سوال بنده وقت گذاشتید و راهنمایی فرمودید.

راستش همه مواردی رو که فرمودین قبلا بارها بررسی کردم و همچنین ولتاژ پاور هم در همه خروجی ها در حد استاندارد بود. تو این اواخر تعداد رم هارو که 4 تا بودن به دوتا کاهش دادم که خوشبختانه شاهد کاهش 80 درصدی این مشکل بودم و الان به ندرت پیش میاد که هنگ کنه.البته لازمه بگم که مشکل از رم نبودا حالا نمیدونم مادربوردم دیگه نمیکشه یا هرچی بلاخره ممنونم از لطف شما دوست عزیز.تو این باره اگه بازم چیزی به ذهنتون رسید لطفا به بنده اطلاع بدین.

براتون آروی موفقیت دارم

با سلام

دوست عزیز در مواردی که از چندین ماژول Ram استفاده می کنید، باید توجه داشته باشید که مشخصات فنی آنها نظیر FSB مشابه یکدیگر باشد، حتی پیشنهاد می شود در صورتی که همه مشخصات ماژول ها مثل هم هستند، از ماژول های ساخت یک کارخانه سازنده استفاده شود تا هماهنگی لازم ایجاد شود. قطعا عدم رعایت چنین مواردی با توجه به اینکه Ram گلوگاه تبادل داده ای سیستم است، کارآیی سیستم را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

همچنبن در مورد مادربوردهایی که از تکنولوژی Dual Channel پشتیبانی می کنند، رعایت موارد ذکر شده جهت کارایی سیستم، توصیه اکید می شود.

موفق باشید

دوباره....

شنبه 26 مهر 1393  1:30 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon
hamidbbb
hamidbbb
کاربر تازه وارد

درود بر شما دوست عزیز

سپاسگذارم بابت راهنماییتون

باید عرض کنم که هرچهار رم همه از یه برند هستند و تقریبا یک و نیم سالی میشه کار میکنن و مشکلی نداشتند ولی خب این اواخر متاسفانه مشکل مذکور پیش اومد که با کاستن تعداد رم ها میشه گفت دیگه قابل تحمل تر شده!

شنبه 26 مهر 1393  8:28 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hamyar
hamyar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

با سلام

دوست عزیز

کاش مشخصات سخت افزاری سیستم رو می نوشتید تا بشه راحتر کمکتون کرد راه هایی که دوستان گفتند تا حد زیادی جزو مشکلات بیشتر این رایانه هاست

شما لطفا این مقدادیر رو بنویسید تا بشه کمکتون کرد

مدل مادربورد - سی پی یو - رم - گرافیک - توان پاور - تعداد فن های داخل کیس - دمای سی پی یو - دمای گرافیک - هارد و ظرفیت آن و حجم درایو یندوز - نوع اینترنت مصرفیتون - و یانکه ورژن xp مصرفی چیه و آیا دانلود کردید یا خریدید. نوع مروگر مصرفیتون -

شما لطفا این مقدادیر رو بنویسید من در اسرع وقت بهتون میگم چیکار کنید امیدوارم بتونیم با کمک همه دوستان مشکل رو رفع کنیم.

موفق باشید

السلام علیک یا سید الشهدا ع

به نام خداوند بخشنده مهربان

روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری  و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.

یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.

به زودی در این محل نصب خواهد شد ... mail

http://6019.ir

شنبه 10 آبان 1393  3:25 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hamidbbb
hamidbbb
کاربر تازه وارد

درود بر شما

سپاسگذارم دوست عزیز ازینکه به بنده لطف فرمودین و راهنمایی کردین

راستش از تعداد رم هام دوتاشو کاهش دادم و میشه گفت دیگه مشکلم حل شد

بازم ازتون ممنونم

دوشنبه 12 آبان 1393  12:50 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57
fshadh1
fshadh1
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

کمک فوری پاک شدن ویندوز

سلام خسته نباشید من یه لب تاپ دارم بعد ویندوزشو امدم عوض کنم و ویندوز 8 بریزم درایو ویندوزو فرمت کردم بعد متوجه شدم که نوع هارد gpt هست حالا تنها راه ریختن ویندوز فرمت کل هارده منم فایلهامو توی درایو های دیگه لازم دارم حالا چکار کنم که فایل هامو بردارم از هارد ؟؟؟؟؟ خواهشا کمک کنید

چهارشنبه 21 آبان 1393  2:24 PM
تشکرات از این پست
help_master salma57
help_master
help_master
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 18

با سلام و احترام با استفاده از نرم افزار زیر اقدام به تغییر نوع پارتیشن کنید بدون فرمت هارد دیسک 

http://rasekhoon.net/software/show/708148

چهارشنبه 28 آبان 1393  10:03 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57
help_master
help_master
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 18

البته این نرم افزار هم نسخه بوت داره ولی دقیق ازقابلیت هاش خبر ندارم یک امتحان کنید

http://rasekhoon.net/software/show/546584

چهارشنبه 28 آبان 1393  10:22 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

نقل قول fshadh1

سلام خسته نباشید من یه لب تاپ دارم بعد ویندوزشو امدم عوض کنم و ویندوز 8 بریزم درایو ویندوزو فرمت کردم بعد متوجه شدم که نوع هارد gpt هست حالا تنها راه ریختن ویندوز فرمت کل هارده منم فایلهامو توی درایو های دیگه لازم دارم حالا چکار کنم که فایل هامو بردارم از هارد ؟؟؟؟؟ خواهشا کمک کنید

با سلام

می توانید با تغییر ساختار پارتیشن بندی به MBR اقدام به نصب ویندوز به روش معمولی نمایید، البته اگر هارد شما از 750 گیگابایت بالاتر باشد، اجازه نصب ویندوز 8 فقط برای پارتیشن های GPT داده می شود که راهنمای نصب ویندوز در این حالت و تغییر به ساختار GPT در آدرس زیر آمده است:

تفاوت GPT و MBR در هارد دیسک ها چیست ؟

موفق باشید

دوباره....

چهارشنبه 28 آبان 1393  1:29 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها