0

sirYahya مهمان مدیر پاسخگو

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:sirYahya مهمان مدیر پاسخگو

سلام بر داداش يحيي

ﺍﺗﻞ ﻣﺘﻞ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ
 ﻟﺒﺎﺕ ﺩﺭ ﻗﻨﺪﻭﻧﻪ !
ﺁﻫﺎﯼ ﻋﺰﯾﺰ ﺩﺭﺩﻭﻧﻪ
ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ، ﻣﻔﻬﻮﻣﻪ ؟!

داداش يحيي از اينكه با شما آشنا شدم و هم استاني  هم هستيم خيلي خوشحالم  ....ياشاسين آذربايجان

در بسياري از زمينه ها واسه من خيلي خوب شده و اطلاعاتم بالا رفته ازتون ممنونم

قبلا تالار ترفند اصلا فعاليت خوبي نداشت ولي الان به لطف شما خيلي بهتر شده جا داره كه از شما و استاد گراميتان ( استاد خدايي )كه استاد بنده نيز ميباشد و ما هم شاگردي هستيم تشكر بكنم

داداش يحيي اون تالار جشن من هم سهيم بدونيد من هستم ...خخخcheeky

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

سه شنبه 15 مهر 1393  1:29 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 borkhar moradi92 omiddeymi1368 siryahya nazaninfatemeh sayyed13737373
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام به یحیی جون . حالت چطوره عزیزم ؟ من یه انتقاد دارم ازت . چرا به مشهد نمیائی ؟؟ cheeky از تالار و مدیریتت نمیشه انتقاد کرد . کارت درسته یحیی جونم yes خسته نباشی بابت زحمتهائی که کشیدی و میکشی . حالا بیا جلو منو ببوس تا منم تورو ببوسم winkkiss

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 15 مهر 1393  1:30 PM
تشکرات از این پست
amirali123 salma57 borkhar moradi92 omiddeymi1368 siryahya nazaninfatemeh sayyed13737373
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

من بخار شیشه ام ؛ نازم کنی اشکم در میاد ها  چه برسه فراموشم کنی ! باشه داداش يحيي ....cheeky

يه پيشنهاد هم داشتم من خودم رو ميگم ها بيشتر مواقع اصلا يادم ميره اون تالارجشن .......چ ...اشتب شد تالار ترفندها رو ميگم  خودت نه ها ......... داداش

واسه همين تبليغ از اون تالار خيلي خوب ميشه الان تو تالار شعر وادبيات بالاي قسمت عنوان نشون داده ميشه اين خيلي خوبه تو جاهاي ديگه هم تبليغ بشه خيلي خوب ميشه

بین تموم سایتهای اینترنت

سه شنبه 15 مهر 1393  2:13 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 siryahya borkhar salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

چيزه ديگه  داداش شرمنده يادم رفت اين رو هم بنويسم

آرام بخوان چون آهسته نوشتم ، بی پروا بخوان چون با محبت نوشتم ، نزدیک کسی نخوان چون تنها نوشتم ( الان اتاق خلوته ..خخخ) و از دل بخوان چون با دل نوشتم دوستت دارم......... چيز شد برو پايين ...

نميدونم اين يه سوال هست يا پيشنهاد ولي اين رو ميدونم انتقاد نيست ( يعني كسي جرئت انتقاد ....ن...داره ) من نانچيكو دارم ها cheeky استاد خدايي بهم داده نوع2014 خخخخ

من وقتي فيلم آموزشي رو دانلود ميكنم  اسمش حروف البفاي انگليسي نشون ميده مثلا ssadfghdfywertgaksdjh12   خوب نميشه يه كاري بكني كه اون فيلمه كه به هر مطلب كه مربوطه از اون عبارت نشون بده حالا فارسي هم نشد انگليسي باشه ؟؟؟؟؟؟

بین تموم سایتهای اینترنت

سه شنبه 15 مهر 1393  2:25 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 siryahya borkhar salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نقل قول farshon

باسلام به رفیق شوخ وشنگم چطوری یاموتوری؟خخخخخ

من زیادوقت ندارم وزیادهم مزاحمت نمیشم فقط می خواستم درهمینجایک تشکری کرده باشم ازمدیریت خوبت واین پست بهونه ای شد تا تشکری ازت کرده باشم.دست مریضادوخداقوت

سلام داداش فرزاد گلم

فدات عزیز / بنده شاگردی میکنم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 15 مهر 1393  3:43 PM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 salma57 amirali123 khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373 farshon
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
سلام و عرض ادب و احترام. فقط خواستم تشکر کنم که دانسته های خودتون رو با دیگران به اشتراک میذارید. خسته نباشید. ان شالله موفق و موید باشید. اگه اننقادی غیر از مواردی که دوستان گفتن به ذهنم رسید باز.مزاحم میشم.

علیک السلام/ سلما خانوم شرمنده نکنید / حتما سوالی و یا انتقادی داشتید بفرمایید خوشحال میشم 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 15 مهر 1393  3:44 PM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 salma57 amirali123 khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

سلام بر داداش يحيي سلام امیرعلی جان داداش هم شهری خودم آقا مشتاق دیدار

ﺍﺗﻞ ﻣﺘﻞ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ
 ﻟﺒﺎﺕ ﺩﺭ ﻗﻨﺪﻭﻧﻪ !
ﺁﻫﺎﯼ ﻋﺰﯾﺰ ﺩﺭﺩﻭﻧﻪ

ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ، ﻣﻔﻬﻮﻣﻪ ؟! بله بله مفهمومه cheeky

داداش يحيي از اينكه با شما آشنا شدم و هم استاني  هم هستيم خيلي خوشحالم  ....ياشاسين آذربايجان قربانام داداش، آذربایجان نیلار هر یرده واردیلار شاد یاشاسینار :X

در بسياري از زمينه ها واسه من خيلي خوب شده و اطلاعاتم بالا رفته ازتون ممنونم اختیار داری جاهایی هم شده از تجربیات شما استفاده کردم

قبلا تالار ترفند اصلا فعاليت خوبي نداشت ولي الان به لطف شما خيلي بهتر شده جا داره كه از شما و استاد گراميتان كه استاد بنده نيز ميباشد و ما هم شاگردي هستيم تشكر بكنم

فدات داداش / ولی میدونستی خیلی حسودم؟؟؟ در مورد استادم اصلن حرفشو نزن! خدایی یه دونس اونم مال منه angel

داداش يحيي اون تالار جشن من هم سهيم بدونيد من هستم ...خخخcheeky کدوم تالار 2 هزاریم نیفتاد :)

سه شنبه 15 مهر 1393  4:18 PM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 salma57 amirali123 khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول khodaeem1

سلام به یحیی جون . حالت چطوره عزیزم ؟  سلامممممممممممم استاد یه دونه خودم / فدات شما چطوری؟؟

من یه انتقاد دارم ازت . چرا به مشهد نمیائی ؟؟ cheeky  دست رو دلم نزار که بدجوری پره smiley پسر  که تو خونه یه دونه باشه عاقبتش مثل من میشه دیگه همه کارا رو من باید انجام بدم

از تالار و مدیریتت نمیشه انتقاد کرد . کارت درسته یحیی جونم yes خسته نباشی بابت زحمتهائی که کشیدی و میکشی . حالا بیا جلو منو ببوس تا منم تورو ببوسم winkkiss / مرسی من فقط شاگردی میکنم استاد / با اجازه بچه های بالا که حضورشون نامحسوس تو همه جا حس میشه  (بوس بوس kiss استاد جونم)

سه شنبه 15 مهر 1393  4:22 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

من بخار شیشه ایم ؛ نازم کنی اشکم در میاد ها  چه برسه فراموشمون کنی ! باشه داداش يحيي ....cheeky اوا مامانم اینا cheeky

يه پيشنهاد هم داشتم من خودم رو ميگم ها بيشتر مواقع اصلا يادم ميره اون تالارجشن .......چ ...اشتب شد تالار ترفندها رو ميگم  خودت نه ها ......... داداش

واسه همين تبليغ از اون تالار خيلي خوب ميشه الان تو تالار شعر وادبيات بالاي قسمت عنوان نشون داده ميشه اين خيلي خوبه تو جاهاي ديگه هم تبليغ بشه خيلي خوب ميشه

امیر علی جان به نظرم اون تبلیغ به صورت شانسی باشه البته اطلاع دقیقی ازش ندارم، باید از جناب نجارارن بپرسم

ممنون که وقت گذاشتین امیر علی جان

ایشالله مدیر شدی جبران میکنمcheeky

سه شنبه 15 مهر 1393  4:26 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 amirali123 khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

چيزه ديگه  داداش شرمنده يادم رفت اين رو هم بنويسم

آرام بخوان چون آهسته نوشتم ، بی پروا بخوان چون با محبت نوشتم ، نزدیک کسی نخوان چون تنها نوشتم ( الان اتاق خلوته ..خخخ) و از دل بخوان چون با دل نوشتم دوستت دارم......... چيز شد برو پايين ...  اتفاقا الان پیشم یه چند نفری هستن :))

نميدونم اين يه سوال هست يا پيشنهاد ولي اين رو ميدونم انتقاد نيست ( يعني كسي جرئت انتقاد ....ن...داره ) من نانچيكو دارم ها cheeky استاد خدايي بهم داده نوع2014 خخخخ

من وقتي فيلم آموزشي رو دانلود ميكنم  اسمش حروف البفاي انگليسي نشون ميده مثلا ssadfghdfywertgaksdjh12   خوب نميشه يه كاري بكني كه اون فيلمه كه به هر مطلب كه مربوطه از اون عبارت نشون بده حالا فارسي هم نشد انگليسي باشه ؟؟؟؟؟؟

والا تو انجمن امکان مستقیمی برای آپلود ندارم متاسفانه، و برا همین از سایت آپارات استفاده میکنم و اون هم به طبع به فکر خودشه تا ما!!!

نمیدونم با آپارات کار کردین یا نه ولی اسم فایل های دانلودی از آپارات این شکلیه و فکر کنم اسم ها رو تو هاست خودش این طوری مینویسه و موقع دانلود اونو دانلود میکنیم

مسولین قول داده بودن که فضایی در اختیار بنده و دوستان قرار بدن که از هاست خود راسخون استفاده کنیم و ویدیدو ها رو مستقیم تو راسخون آپلود کنیم نه تو آپارات! ولی خودتون که میدونید از حرف تا عمل بسی راه طولانی و پیگیری های مستمر نیاز داره

ممنونم امیرجان

سه شنبه 15 مهر 1393  4:30 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

سلام اولسون سنه اي ياخچي قارداش ........

داداش يحيي اون تالار جشن من هم سهيم بدونيد من هستم ...خخخcheeky کدوم تالار 2 هزاریم نیفتاد :) ..... داداش همون تالار جشن ديگه قراره واسه راسخون بسازيم ..خخخ

ممنون که وقت گذاشتین امیر علی جان ایشالله مدیر شدی جبران میکنمcheeky  ...

خدمت كردن به صورت

“صادقانه”عارفانه”شاعرانه”زيركانه "

“بی بهانه”باصداقت”بی نهایت”تاقیامت”

فرقي نميكنه من فدایش ميشوم ( راسخون) حالا چه كاربر امير علي محبوب دلها cheekyباشم ......چه مدير امير علي
محبوب دلهاcheeky

سوال :

داداش يحيي اون صفحه اول ترفندهاي آموزش كه فهرستش متحرك هست نميشد با بردن كليك بر روي گزينه ها از حركت بايسته ؟ و دوباره با بردن نشانگر ماوس به خارج از محدوده فهرست حركت كنه ؟ اين خوب تر نميشد ؟ البته اين نظر شخصي من هست ها .....اون فهرست خيلي خوب شده با يه نگاه كردن موضوعات رو ميشه راحتر پيدا كرد ازت ممنونم

بین تموم سایتهای اینترنت

چهارشنبه 16 مهر 1393  10:01 AM
تشکرات از این پست
borkhar khodaeem1 omiddeymi1368 nazaninfatemeh siryahya sayyed13737373
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

سلام مدیریحیی

خوبی یاخوفی؟خخخخخ

من فقط یه انتقادازتالارت دارم واون اینکه یه مسابقه درزمینه نکات وترفندهابگذاری.ممنون اززحمات شما

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 16 مهر 1393  12:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 omiddeymi1368 amirali123 nazaninfatemeh borkhar siryahya sayyed13737373
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

سلام اولسون سنه اي ياخچي قارداش ........

داداش يحيي اون تالار جشن من هم سهيم بدونيد من هستم ...خخخcheeky کدوم تالار 2 هزاریم نیفتاد :) ..... داداش همون تالار جشن ديگه قراره واسه راسخون بسازيم ..خخخ

ممنون که وقت گذاشتین امیر علی جان ایشالله مدیر شدی جبران میکنمcheeky  ...

خدمت كردن به صورت

“صادقانه”عارفانه”شاعرانه”زيركانه "

“بی بهانه”باصداقت”بی نهایت”تاقیامت”

فرقي نميكنه من فدایش ميشوم ( راسخون) حالا چه كاربر امير علي محبوب دلها cheekyباشم ......چه مدير امير علي
محبوب دلهاcheeky

سوال :

داداش يحيي اون صفحه اول ترفندهاي آموزش كه فهرستش متحرك هست نميشد با بردن كليك بر روي گزينه ها از حركت بايسته ؟ و دوباره با بردن نشانگر ماوس به خارج از محدوده فهرست حركت كنه ؟ اين خوب تر نميشد ؟ البته اين نظر شخصي من هست ها .....اون فهرست خيلي خوب شده با يه نگاه كردن موضوعات رو ميشه راحتر پيدا كرد ازت ممنونم

سلام داداش

اگه وقت کنم و این پروژه ها بزارن طراحیش میکنم 

پنج شنبه 17 مهر 1393  10:20 AM
تشکرات از این پست
amirali123 omiddeymi1368 sayyed13737373 nazaninfatemeh
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

سلام مدیریحیی

خوبی یاخوفی؟خخخخخ

من فقط یه انتقادازتالارت دارم واون اینکه یه مسابقه درزمینه نکات وترفندهابگذاری.ممنون اززحمات شما

سلام داداش فرزاد

خوفم / والا مسابقه یا همون تایپیک ویژه دارم و اونم ویدیوهای اختصاصی راسخونه

و البته در حال طراحی یه مسابقه کوچولو موچولی هم هستم اگه وقت داشته باشم تمومش میکنم

پنج شنبه 17 مهر 1393  10:22 AM
تشکرات از این پست
amirali123 omiddeymi1368 sayyed13737373 farshon nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

امتیازات مهمان مدیر پاسخگو sirYahya

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران.

از همکاری شما و پرسش و پاسخ شما مدیر و کاربران بزرگوار بسیار متشکریم.

امیدوارم همیشه در زندگی پیروز و سربلند باشید.

امتیازات واقعی این طرح پیشرفت تالارها ی راسخون می باشد که امیدوارم همه ی دوستان از این امتیازات بهره مند شوند.

اما امتیازاتی در حد توانمون براتون در نظر گرفتیم که به شرح زیر می باشد:

ردیف نام کاربری امتیاز
1 siryahya 1000
2 amirali123 200
3 namebaran 200
4 nazaninfatemeh 200
5 khodaeem1 50
6 salma57 50
7 omiddeymi1368 200
8 borkhar 200
9 moradi92 200
10 farshon 100

ضمن تقدیر و تشکر از مدیر محترم تالار و مدیر گرامی جناب "siryahay"

مدیر عزیز تالارهای "نکات و ترفند ها،امنیت و روش های مقابله با نفوذ به سیستم های کامپیوتری" از مدیران فعال، خلاق، آگاه و مسئولیت پذیر انجمن راسخون هستند که در تهیه، تامین و نظارت بر محتوا، مدیریت کاربران و ایجاد تاپیک های تعاملی و کاربردی حضور فعال دارند.

صممیمانه از ایشان قدردانی نموده، زحمات گرانقدرشان را می ستاییم.

امتیازات درخواستی تقدیم گردید

موفق باشید/ روابط عمومی راسخون

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

پنج شنبه 17 مهر 1393  8:49 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 siryahya namebaran ravabet_rasekhoon farshon nazaninfatemeh amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها