0

sirYahya مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

sirYahya مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو،به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی،مدیرsiryahya،می باشد.

زمان برگذاری:

93/07/12 به مدت یک هفته در روز های فرد

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی وقوانین برنامه مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 12 مهر 1393  9:27 AM
تشکرات از این پست
siryahya borkhar salma57 mehdi0014 khodaeem1 namebaran nargesi omiddeymi1368 moradi92 nazaninfatemeh farshon amirali123 ali_kamali sr1313
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:sirYahya مهمان مدیر پاسخگو

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟ با سلام/ یحیی طاهرزاده/ 21 ساله/ دانشجوی کارشناسی نرم افزار

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟ به نام خدا و کسب اجازه از محضر استاد گلم : مدیریت تالارهای نکات و ترفندها و تالار امنیت و راههای نفوذ تحت فرماندهی اوا نه تحت مدیریت بنده می باشد 

smiley

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟ والا چی بگم از این روزهای دشوار آخ کمرم شکسته نمیدونید که! جدای ازاین شوخیا در این مدت به نظر خودم تونستم تالارها رو از حالت سکون در بیارم و نام راسخون رو در بخش ترفندها زینت بخش سایت های معتبری که بازدیدشون زیاده، بکنم چون مطالب این تالار باید بروز باشه تو این مدت با کمک دوستان تونستیم تو دنیای ترفندها جزو سایت های منبع باشیم نه کپی کن! البته با توجه به تایپیک های ویژه ای که هر ماه حداقل یه دونه تو تالار برگزار میشد به فکرم رسید که یه تایپیک بزنیم از اون تایپیکای ویژه که فیلم های اختصاصی راسخونی بسازیم و در اختیار ملت قرار بدیم تا به نوعی حداقل زکات دانش خودمون رو پرداخت کرده باشیم.

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟ با مشورت با استادم میخام یه تالار جشن و ... چرا این طوری میشه آخه!!!!!! اوا نه ببخشیدsmiley

سعی در کاربر محور بودن تالارم دارم، حالا ببینیم خدا چی میخواد!

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟ 120 cheeky پس فکر کردی چی؟؟؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟ 80 ولی اینو باید از دوستان بپرسیم در آینده

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید./ قربون آقا سید گل

یا حق 

در آخر هم میخوام رفع ابهام کنم==> استاد بنده جناب خدایی مدیر تالار گردشگری هستند که جا داره در اول کار یه قلب heart بهشون بدم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 12 مهر 1393  10:10 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 khodaeem1 borkhar namebaran nargesi omiddeymi1368 moradi92 amirali123 nazaninfatemeh ali_kamali
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.

1- به نظر من لینکهای ویژه تالارتون یکمی شلوغ پلوغ هست. بد نیست وقتی مطلبی کمی از روش میگذره و داره خاک میخوره بره توی لینکهای عادی. به نظر شما این ظور بهتر نیست؟

2- بنده یک انتقادی از تاپیک ترفندها و آموزشهای ویدئویی دارم. بهتر نیست این تاپیک بصورت موضوعی اون هم به درخواست مدیر تالار ایجاد شود؟ آخه اینجوری از بین کلی پست کاربر از کجا متوجه بشود که آموزشی که میخواهیم بذاریم قبلاً توسط کاربر دیگه ای گذاشته شده یا خیر؟ بعد هم از بین انبوه آموزش ها که ممکنه خیلی شون واقعاً کارایی زیادی داشته باشن بین مطالب گم میشن. بهتر نیست تدبیری برای این تاپیک اندیشیده شود؟

موفق باشید.

یا علی

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 12 مهر 1393  2:07 PM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 siryahya nargesi omiddeymi1368 moradi92 borkhar amirali123 khodaeem1 nazaninfatemeh ali_kamali
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم. سلام علیکم نم باران

1- به نظر من لینکهای ویژه تالارتون یکمی شلوغ پلوغ هست. بد نیست وقتی مطلبی کمی از روش میگذره و داره خاک میخوره بره توی لینکهای عادی. به نظر شما این ظور بهتر نیست؟ 

لینک های ویژه که میگید منظورتون تایپیک های ویژه هستند؟ والا اون تایپیک ها مجموعه ترفندهای جامعی هستند که طی مراحلی با کاربران گردآوری شده که به نطرم خیلی کامل میاد، اتفاقا بنده از جناب نجاران درخواست یک زیر تالار در این بخش کردم که بتونیم تایپیک های جامع رو اونجا انتقال بدیم ولی از طرف ایشون درخواستم رد شد.

2- بنده یک انتقادی از تاپیک ترفندها و آموزشهای ویدئویی دارم. بهتر نیست این تاپیک بصورت موضوعی اون هم به درخواست مدیر تالار ایجاد شود؟ آخه اینجوری از بین کلی پست کاربر از کجا متوجه بشود که آموزشی که میخواهیم بذاریم قبلاً توسط کاربر دیگه ای گذاشته شده یا خیر؟ بعد هم از بین انبوه آموزش ها که ممکنه خیلی شون واقعاً کارایی زیادی داشته باشن بین مطالب گم میشن. بهتر نیست تدبیری برای این تاپیک اندیشیده شود؟ 

شما درست میفرمایید این نیاز احساس میشه و تقریبا یه ماه قبل میخاستم این کارو انجام بدم ولی با توجه به کمبود نفرات و تک بودن این تصمیم به نتیجه ای نخواهد رسید چون بنده خیلی وقت شده انفرادی ویدیو میسازم و به عبارتی دوستانی که تخصص دارند نمیاند فعالیت کنند چون انجمن ها و سایت هایی با امکانات بیش تر اونها رو به سمت خودشون میکشند. والا حرف شما رو کاملا قبول دارم و ممنون از انتقاد به جاتون 

موفق باشید. همچنین دوست عزیز

یا علی / یا حق

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 12 مهر 1393  11:38 PM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 namebaran borkhar amirali123 khodaeem1 nazaninfatemeh ali_kamali
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

آقا سید خدا قوت.

با سلام و تبریک عید خدمت مدیر مهمان محترم آقای طاهرزاده.

یه سر اومدم تالارتون، نبودید cheeky

خیلی اعلان داریدا...

1. اگه ترفندهای مربوط به ویندوز حالا 7، 8، 9 و... را همه رو بذارید توی یه اعلان با عنوان "ترفندهای ویندوز" بهتر نمیشه؟

2. چرا لینک زیر که صفحه اش بهم ریخته رو درست نمیکنید؟

http://rasekhoon.net/forum/thread/908273/page1/ 

3. "امتیازات تایپیک "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه"" و "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه" رو هم دو تا یکی کنید، چه طوره؟

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

یک شنبه 13 مهر 1393  1:34 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 namebaran borkhar siryahya salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh ali_kamali
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و عرض ادب

خواستم ازتون بابت فیلم هایی که در تالار نکات و ترفندها قرار میدین تشکر کنم .به نظرم این تالار جزو برترین تالارها تو سال 93 بوده چون ایده ای که برای این تالار داشتین یه کار خیلی نو و کاربردی بود،من خیلی از فیلم هایی که شما و کاربران دیگه قرار دادین رو ازشون استفاده کردم.فقط یه پیشنهاد داشتم  چون تعداد این فیلم ها روز به روز داره زیاد میشه اگه امکان داره یه مقدار این فیلم ها رو تفکیک کنین تا راحت تر در دسترس قرار بگیره مثلا یه سری از فیلم ها مربوط به سایت راسخون هست اینها در یک گروه میتونه قرار بگیره ویه سری مربوط به نرم افزارها هست اینها هم میتونن تو یه طبقه قرار بگیره و ... فکر میکنم اگه یه طبقه بندی صورت بگیره دوستان بهتر بتونن از این فیلم ها استفاده کنند

با تشکر

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 13 مهر 1393  3:12 PM
تشکرات از این پست
namebaran borkhar siryahya omiddeymi1368 sayyed13737373 moradi92 salma57 khodaeem1 ali_kamali
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول moradi92

آقا سید خدا قوت.

با سلام و تبریک عید خدمت مدیر مهمان محترم آقای طاهرزاده. سلام و تبریک عید قربان

یه سر اومدم تالارتون، نبودید cheeky  اتفاقا بودم البته از نوع نامحسوس

خیلی اعلان داریدا... / اوا  اعلان چیه؟؟؟ angel

1. اگه ترفندهای مربوط به ویندوز حالا 7، 8، 9 و... را همه رو بذارید توی یه اعلان با عنوان "ترفندهای ویندوز" بهتر نمیشه؟

دوست عزیز اولا اینکه اصلن تایپیک ترفند ویندوز 9 نداریم (شایعه نندازید angel) بعدش راستیتش ترفندهای ویندوزها با هم خیلی فرق دارن و کسی که دنبال ترفندهای ویندوز سون میگیرده باید از بین ترفندهای مربوط به اون بیاید سرچ کنه، اگه مثل پیشنهاد شما باشه اصلا طرف از قید ترفند میگذره میزاره میره سایت های دیگه یه سرچ میزنه پیدا میکنه

خیلی خیلی ببخشیدا ولی احیانا شما اهل شایعه اینا نیستید؟؟؟ بابا این تایپیک که سرو مورو گنده خیلی هم شیکه کجای این تایپیک بهم ریختس؟؟؟

3. "امتیازات تایپیک "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه"" و "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه" رو هم دو تا یکی کنید، چه طوره؟

این نیز بنا به صلاح دید بچه های بالا در واحد نظارت و با مشورت با جناب نجاران دو تا تایپیک زده شده

یه نکته ای که باید دقت کنید اینه که شما دیدتون فقط بچه های خود راسخونه، در حالی که عمده بازدید های تالار و کل راسخون غیر از کاربران خود راسخونه

در آخر هم از اینکه وقت گذاشتید و پیشنهاداتی فرمودین خیلی ازتون ممنونم

یک شنبه 13 مهر 1393  9:01 PM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 sayyed13737373 moradi92 salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh namebaran ali_kamali
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و عرض ادب / سلام نازنین خانوم

خواستم ازتون بابت فیلم هایی که در تالار نکات و ترفندها قرار میدین تشکر کنم .به نظرم این تالار جزو برترین تالارها تو سال 93 بوده چون ایده ای که برای این تالار داشتین یه کار خیلی نو و کاربردی بود،من خیلی از فیلم هایی که شما و کاربران دیگه قرار دادین رو ازشون استفاده کردم.فقط یه پیشنهاد داشتم  چون تعداد این فیلم ها روز به روز داره زیاد میشه اگه امکان داره یه مقدار این فیلم ها رو تفکیک کنین تا راحت تر در دسترس قرار بگیره مثلا یه سری از فیلم ها مربوط به سایت راسخون هست اینها در یک گروه میتونه قرار بگیره ویه سری مربوط به نرم افزارها هست اینها هم میتونن تو یه طبقه قرار بگیره و ... فکر میکنم اگه یه طبقه بندی صورت بگیره دوستان بهتر بتونن از این فیلم ها استفاده کنند

طبقه بندی ویدیو ها از اول دغدغه بنده بوده ولی با تصمیماتی که بنده میگیرم برا تالار از طرف بچه های بالا تایید نمیشه/ بنا به درخواست و نیاز من دوباره از بچه های بالا درخواست ایجاد زیر تالار خواهم کرد که کلا اونجا ویدیو بر حسب موضوع تفکیک بشن

با تشکر /ممنون از وقتی که گذاشتین / یا علی

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

یک شنبه 13 مهر 1393  9:05 PM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 sayyed13737373 moradi92 salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh namebaran ali_kamali
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام آقای طاهرزاده خوب هستین؟؟

اول اینکه تشکرکنم چون واقعاتالارتون فعال هست.انشالله موفق باشین.

دوم اینکه چراشمابه غیرازتالارخودتون توبقیه ی تالارهافعالیتی ندارین؟؟!!!!شایدفعالیت شماتوبقیه ی تالارهاباعث رابطه ی بیستروبهترتون بابقیه ی کاربراوجذب بیشترکاربران بشه.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 13 مهر 1393  9:11 PM
تشکرات از این پست
siryahya omiddeymi1368 sayyed13737373 moradi92 salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh namebaran ali_kamali
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام آقای طاهرزاده خوب هستین؟؟ / سلام برخوار خانوم/ ممنونم ایشالله شما هم خوب باشید

اول اینکه تشکرکنم چون واقعاتالارتون فعال هست.انشالله موفق باشین. / ممنون انجام وظیفه ای بیش نیس، با حضور خودتون ما رو دلگرم میکنید

دوم اینکه چراشمابه غیرازتالارخودتون توبقیه ی تالارهافعالیتی ندارین؟؟!!!!شایدفعالیت شماتوبقیه ی تالارهاباعث رابطه ی بیستروبهترتون بابقیه ی کاربراوجذب بیشترکاربران بشه. / والا برخوار خانوم اطلاع دارید که که بنده بیشتر از همه بچه ها تو راسخون حدودا 3 4 ماه پیش، در بیشتر تالارها فعال بودم ولی کارهایی انجام شد که از اشتیاقم کم شد/ ولی حالا هم تو چند  تالار بازم فعالم

ممنون از وقتی که گذاشتین

یک شنبه 13 مهر 1393  9:23 PM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 sayyed13737373 moradi92 salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh namebaran amirali123 ali_kamali
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام و ممنون از زحمات شما؛

دو پیشنهاد داشتم:

1. بیزحمت فیلمای تاپیک "ترفندها و آموزشهای ویدیویی" رو دسته بندی کنید تا انتخاب هر کدوم راحت تر باشه. این کار باعث میشه فیلمای تکراری ارسال نکنیم و همچنین سبب میشه که آدم بیشتر رغبت داشته باشه که این تاپیک رو پیگیری کنه!

2. در صورت امکان، یه دوره آموزشی هفتگی هدفمند در رابطه با موضوعات تالار خود، ترتیب دهید. (به سبک دوره آموزشی نجوم)

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

یا علی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 13 مهر 1393  9:50 PM
تشکرات از این پست
moradi92 salma57 siryahya khodaeem1 borkhar nazaninfatemeh namebaran ali_kamali
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

نقل قول siryahya

نقل قول moradi92

آقا سید خوبین ان شاالله؟ عیدتون مبارک.

با سلام و تبریک عید خدمت مدیر مهمان محترم آقای طاهرزاده. سلام و تبریک عید قربان

یه سر اومدم تالارتون، نبودید cheeky  اتفاقا بودم البته از نوع نامحسوس  خوب کاری میکنید cheeky

خیلی اعلان داریدا... / اوا  اعلان چیه؟؟؟   angel  شما میدونید فرق شایعه و دروغ چیه؟؟؟ devil

دوست عزیز اولا اینکه اصلن تایپیک ترفند ویندوز 9 نداریم (شایعه نندازید angel) بعدش راستیتش ترفندهای ویندوزها با هم خیلی فرق دارن و کسی که دنبال ترفندهای ویندوز سون میگیرده باید از بین ترفندهای مربوط به اون بیاید سرچ کنه، اگه مثل پیشنهاد شما باشه اصلا طرف از قید ترفند میگذره میزاره میره سایت های دیگه یه سرچ میزنه پیدا میکنه 

دوست گرامی، شاید منظورم را جور دیگری باید بگویم! میتونید توی اعلان،  لینک این مواردی که گفتم را بگذارید. منظورم هم از 9 و ... یعنی هر ویندوزی که بعدا میاد نه اینکه واقعا اسم ویندوز خاصی مد نظرم باشه. 

شما الان رو نگاه میکنی همین طور بر تعداد ویندوزها افزوده خواهد شد و اگر بخواهید برای هر کدام یک اعلان بگذارید، تعداد آنها بسیار خواهد شد.

خیلی خیلی ببخشیدا ولی احیانا شما اهل شایعه اینا نیستید؟؟؟ بابا این تایپیک که سرو مورو گنده خیلی هم شیکه کجای این تایپیک بهم ریختس؟؟؟ 

نه خیر، نیستم. اتفاقا از دروغ و شایعه بدم می آید. به هر حال هدف درست شدن بوده نه چیز دیگر. خوشحالم که درست بوده یا درست شده یا ...wink

این نیز بنا به صلاح دید بچه های بالا در واحد نظارت و با مشورت با جناب نجاران دو تا تایپیک زده شد

مثل سوال 1 با لینک گذاشتن در یک اعلان، به نظر من. 

یه نکته ای که باید دقت کنید اینه که شما دیدتون فقط بچه های خود راسخونه، در حالی که عمده بازدید های تالار و کل راسخون غیر از کاربران خود راسخونه 

فکر کنم چون برای اولین بار به تالار شما آمدم تا حدی توانسته باشم نظر کسی رو داشته باشم که غریبه با تالار است.

در آخر هم از اینکه وقت گذاشتید و پیشنهاداتی فرمودین خیلی ازتون ممنونم 

خواهش میکنم من هم از اینکه وقت گذاشتید برای جوابگویی تشکر میکنم / موفق باشید

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

یک شنبه 13 مهر 1393  10:56 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 siryahya khodaeem1 salma57 borkhar nazaninfatemeh namebaran ali_kamali
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

سلام و ممنون از زحمات شما؛ / سلام علیکم دوست عزیز

دو پیشنهاد داشتم:

1. بیزحمت فیلمای تاپیک "ترفندها و آموزشهای ویدیویی" رو دسته بندی کنید تا انتخاب هر کدوم راحت تر باشه. این کار باعث میشه فیلمای تکراری ارسال نکنیم و همچنین سبب میشه که آدم بیشتر رغبت داشته باشه که این تاپیک رو پیگیری کنه!

این پیشنهاد خوبی است و چند کاربر دیگر هم همین پیشنهاد رو داده اند، حتما تا هفته آتی این پیشنهاد عملی خواهد شد.

2. در صورت امکان، یه دوره آموزشی هفتگی هدفمند در رابطه با موضوعات تالار خود، ترتیب دهید. (به سبک دوره آموزشی نجوم)

اتفاقا قبلا چنین تصمیمی رو داشتم ولی چون کاربرای محدودی فعالیت میکنند به همین خاطر این رو عملی نکردم. سر فرصت این کار نیز انجام خواهد شد.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما همچنین برای شما دوست عزیز

یا علی

دوشنبه 14 مهر 1393  9:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 borkhar nazaninfatemeh omiddeymi1368 namebaran ali_kamali moradi92 sayyed13737373
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام به رفیق شوخ وشنگم چطوری یاموتوری؟خخخخخ

من زیادوقت ندارم وزیادهم مزاحمت نمیشم فقط می خواستم درهمینجایک تشکری کرده باشم ازمدیریت خوبت واین پست بهونه ای شد تا تشکری ازت کرده باشم.دست مریضادوخداقوت

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 14 مهر 1393  9:20 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar nazaninfatemeh omiddeymi1368 namebaran ali_kamali khodaeem1 amirali123 moradi92 siryahya sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام. فقط خواستم تشکر کنم که دانسته های خودتون رو با دیگران به اشتراک میذارید. خسته نباشید. ان شالله موفق و موید باشید. اگه اننقادی غیر از مواردی که دوستان گفتن به ذهنم رسید باز.مزاحم میشم.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 14 مهر 1393  8:37 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh borkhar ali_kamali khodaeem1 amirali123 siryahya sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها