0

farshon مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

farshon مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو،به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی،مدیرfarshon،می باشد.

زمان برگذاری:

93/07/12 به مدت یک هفته در روز های زوج

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی وقوانین برنامه مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

جمعه 11 مهر 1393  2:23 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 hossein201273 moradi92 siryahya namebaran farshon borkhar salma57 mehdi0014 amirhossein1392 zare58
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:farshon مهمان مدیر پاسخگو

به بههههههه آقا فرزاد گل

یه راست و مستقیم بریم سر اصل مطلب angel

1- انگیزتون از مدیریت تالار؟

2- کدوم زیر تالار ها در بخش مدیریتی شما نیاز به فعالیت بیشتری داره (اعلام کن به تنهایی بترکونمش زیر تالارو)؟ 

با تشکر

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 11 مهر 1393  11:15 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 namebaran sayyed13737373 farshon borkhar salma57 khodaeem1 amirhossein1392 moradi92
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

بازم سلام

1- فرزاد جان تو تالارهای تحت مدیریتتون بیشتر کدوم زیر تالار رو بیشتر دوس دارید؟

2- به نظرتون تایپیک هر روز 5 دقیقه خنده تونسته به بازدید خوبی برسه؟

3- تا حالا تو کدوم تالارها مدیر شدید؟

در حال طراحی سوال...

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 11 مهر 1393  11:19 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 namebaran sayyed13737373 borkhar farshon salma57 khodaeem1 amirhossein1392 moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول sayyed13737373
به نام خدا

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟اشرفی هستم کمی بیش ازحدشوخ طبع.امیدوارم که تحملم بفرمایید.خخخخخ

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟لطیفه وطنزازسال87

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟تاجائیکه تونستم لبخندوشادی رورواج دادم

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟اجرای طحهای اموزشی ومسابقات دوره ای

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟70

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟80

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 12 مهر 1393  9:26 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 siryahya namebaran borkhar khodaeem1 kordabadi amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

1- انگیزتون از مدیریت تالار؟ تالاروزیرتالارهای تحت مدیریتمودوست دارم وعلاقه وافری دارم فقط همین.

2- کدوم زیر تالار ها در بخش مدیریتی شما نیاز به فعالیت بیشتری داره (اعلام کن به تنهایی بترکونمش زیر تالارو)؟  بیشترزیرتالارطنزکه خودم همیشه به روزش میکنم.ممنونم 

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 12 مهر 1393  9:59 AM
تشکرات از این پست
namebaran sayyed13737373 salma57 borkhar khodaeem1 amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت میدر محترم جناب آقای اشرفی.

پیشاپیش عید قربان رو هم خدمتتون تبریک عرض میکنم.

1- فکر میکنم شما قبلاً مدیر تالار لطیفه و طنز بودید اما الان در آواتارتون نوشته شده مدیر همکار! دلیلش چیه؟

2- ببخشید این زیر تالار مسابقه عکس موبایل چیه؟ من نگاه کردم تاپیکشون مال شهریور 92 هست. دیگه فعال نمیشه؟

3- به نظر شما اینکه پستهای کاربران در تالار لطیفه و طنز پس از تائید مدیر تالار نمایش داده میشه یکی از علل سرد شدن کاربر از فعالیت در این تالار نمی باشد. چون کاربر بعد از اینکه تاپیکی ایجاد می نماید در لیست آخرین ارسالی ها دیده می شود و هر کاربری که روش کلیک کند چون مدیر تالار هنوز تائید نکرده قابل روئت نیست! به همین جهت بعد از چند ساعت یا حتی روز که تاپیک تائید و فعال شد دیگر بازدید کننده ای ندارد!

موفق باشید.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 12 مهر 1393  10:02 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon salma57 borkhar khodaeem1 amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

علیک سلام

1- فرزاد جان تو تالارهای تحت مدیریتتون بیشتر کدوم زیر تالار رو بیشتر دوس دارید؟ زیرتالارطنزچون رشته تخصصی ام کاریکاتوریاطنزمی باشد

2- به نظرتون تایپیک هر روز 5 دقیقه خنده تونسته به بازدید خوبی برسه؟ بله طرح خوبیه ممنون ازشمادوست عزیز

3- تا حالا تو کدوم تالارها مدیر شدید؟مدیریتم فقط درحدهمین تالاربوده.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 12 مهر 1393  10:03 AM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 sayyed13737373 borkhar khodaeem1 namebaran amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

ممنونم کاربرمحترم منهم بنوبه خودم دهه ولایت روخدمت شماوتمامی کاربران ومدیران ومسئولین محترم سایت تبریک می گویم.

1- فکر میکنم شما قبلاً مدیر تالار لطیفه و طنز بودید اما الان در آواتارتون نوشته شده مدیر همکار! دلیلش چیه؟ بله چون باهمکاری مدیرصالحی مدیریت می کردیم.

2- ببخشید این زیر تالار مسابقه عکس موبایل چیه؟ من نگاه کردم تاپیکشون مال شهریور 92 هست. دیگه فعال نمیشه؟ باصلاحدیدمسئولین محترم سایت تقریبا"نیمه فعال است ومدیریتش بعهده خودسایت می باشد.

3- به نظر شما اینکه پستهای کاربران در تالار لطیفه و طنز پس از تائید مدیر تالار نمایش داده میشه یکی از علل سرد شدن کاربر از فعالیت در این تالار نمی باشد. چون کاربر بعد از اینکه تاپیکی ایجاد می نماید در لیست آخرین ارسالی ها دیده می شود و هر کاربری که روش کلیک کند چون مدیر تالار هنوز تائید نکرده قابل روئت نیست! به همین جهت بعد از چند ساعت یا حتی روز که تاپیک تائید و فعال شد دیگر بازدید کننده ای ندارد!

بله فرمایشتون متینه امااین برنامه خودسایت است که بدلیل حساسیت تالارواحیانا"اگردوستی مطلبی ارجایی دیگربدون اینکه خونده باشه کپی کنه واون مطلب چنانچه مغایرباموازین شرعی ویااقلیتهاویاقوم وقبیله وشهرخاصی باشه که مدیرتالاربتونه اونوفیلترکنه ویاخودمسئولین سایت.ممنونم ازدقت نظرشما

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 12 مهر 1393  10:13 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar khodaeem1 namebaran amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام خدمت شما.وقت بخیر.خوبین آقای اشرفی؟

به نظرمن تالارلطیفه .طنزبایدبیشترازاینهاجذاب باشه وکاربران روبه سمت خودش بکشونه.ولی اینطورنیس؟؟!!!آیافکری تابه حال اندیشیده اید؟

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 12 مهر 1393  10:34 AM
تشکرات از این پست
farshon khodaeem1 siryahya sayyed13737373 namebaran salma57 amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

به نظرمن تالارلطیفه .طنزبایدبیشترازاینهاجذاب باشه وکاربران روبه سمت خودش بکشونه.ولی اینطورنیس؟؟!!!آیافکری تابه حال اندیشیده اید؟

علیک سلام ممنونم درست می فرماییدمتاسفانه بدلیل فضای مجازی وعدم دسترسی به امکانات رسانه های تصویری عملکرداین تالارکمی ضعیف هست وآنطورکه بایدوشایدچهره خندان به کاربرابنمایدنتوانسته به این مرحله راه پیداکند.ملاحظه می فرماییدکه رسانه های تصویری همانندرادیووتلوزیون چقدردرخنداندن مخاطبینشون فعال وموفق بوده اندتمام اینهابرمیگرده به اولا"فضای مجازی که بااین مهم تفاوت داردثانیا"عدم امکانات ودسترسی به یکسری لوازم کاری.شماازدیدیک کاربرچه پیشنهاداتی دراین زمینه دارید؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 12 مهر 1393  10:45 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 namebaran khodaeem1 salma57 amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

نقل قول borkhar

علیک سلام ممنونم درست می فرماییدمتاسفانه بدلیل فضای مجازی وعدم دسترسی به امکانات رسانه های تصویری عملکرداین تالارکمی ضعیف هست وآنطورکه بایدوشایدچهره خندان به کاربرابنمایدنتوانسته به این مرحله راه پیداکند.ملاحظه می فرماییدکه رسانه های تصویری همانندرادیووتلوزیون چقدردرخنداندن مخاطبینشون فعال وموفق بوده اندتمام اینهابرمیگرده به اولا"فضای مجازی که بااین مهم تفاوت داردثانیا"عدم امکانات ودسترسی به یکسری لوازم کاری.شماازدیدیک کاربرچه پیشنهاداتی دراین زمینه دارید؟

چراآقای اشرفی به نظرم توهمین فضای مجازی هم میشه بیشترازاین فعال بود.ماالان تالارهایی داریم که خیلی جذابن البته دیدم کاربرای زیادی هم ازاون تالاراستقبال میکنن.(مثل دیدنی هاوشنیدنی ها).اگه بشه برنامه های جذابتری تواین تالارقراربدین بیشترازاین میتونه کاربران روجذب کنه.تااونجاییکه من دیدم تالارلطیفه وطنزفقط چندتاپست ارسالی بوده.اینطورنیس؟

شنبه 12 مهر 1393  10:59 AM
تشکرات از این پست
farshon sayyed13737373 namebaran khodaeem1 amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول farshon

نقل قول borkhar

چراآقای اشرفی به نظرم توهمین فضای مجازی هم میشه بیشترازاین فعال بود.ماالان تالارهایی داریم که خیلی جذابن البته دیدم کاربرای زیادی هم ازاون تالاراستقبال میکنن.(مثل تالارزنگ تفریح).اگه بشه برنامه های جذابتری تواین تالارقراربدین بیشترازاین میتونه کاربران روجذب کنه.تااونجاییکه من دیدم تالارلطیفه وطنزفقط چندتاپست ارسالی بوده.اینطورنیس؟

من منکردرخواست شمانیستم امادوست دارم دوستان وکاربران محترم پیشنهادبدهندمن هنوزجواب سئوال قبلیمونگرفتم ازتون.خخخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 12 مهر 1393  11:02 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 namebaran khodaeem1 salma57 amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

نقل قول borkhar
نقل قول farshon

نقل قول borkhar

چراآقای اشرفی به نظرم توهمین فضای مجازی هم میشه بیشترازاین فعال بود.ماالان تالارهایی داریم که خیلی جذابن البته دیدم کاربرای زیادی هم ازاون تالاراستقبال میکنن.(مثل تالارزنگ تفریح).اگه بشه برنامه های جذابتری تواین تالارقراربدین بیشترازاین میتونه کاربران روجذب کنه.تااونجاییکه من دیدم تالارلطیفه وطنزفقط چندتاپست ارسالی بوده.اینطورنیس؟

من منکردرخواست شمانیستم امادوست دارم دوستان وکاربران محترم پیشنهادبدهندمن هنوزجواب سئوال قبلیمونگرفتم ازتون.خخخخخ

پیشنهادکه نمیدونم . راستش زیادفعالیتی ندارم تواین تالارچون برام جذاب نبوده تالار(البته باعرض معذرت)انشالله دوستان میان پیشنهاداتشون رامیدنlaughشماکه بیشترتوکارلطیفه وطنزهستین بایدخودتون بیشتربدونین که چه راه حلی ایجادبشه تاکاربران بیشتراستقبال کنن.

شنبه 12 مهر 1393  11:12 AM
تشکرات از این پست
farshon sayyed13737373 namebaran khodaeem1 salma57 amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام.

فکر کنم بزرگترین مشکل تالار طنز مشکلیه که دوستان اشاره کردند. که این هم نمیشه کاریش کرد و جزء قوانین سایت هست. 

به نظرم لااقل در ساعاتی که در سایت حضور دارید میتونید این امکان رو فراهم کنید که پست ها زود تایید و نمایش داده بشن و کاربران انتظار کمتری برای تایید پست هاشون بکشن.

یه پیشنهاد هم دارم. پیشنهادم ایجاد تالار کلیپ طنز هست. کلیپ طنز هم در سراسر اینترنت هست و هم طرفدار زیاد داره. 

میتونید تالاری ایجاد کنید و کلیپ های طنز و دیدنی رو در اون قرار بدین.

یا اینکه تاپیک ویژه ای ایجاد کنید و برای ارسال این ویدئوها و کلیپ ها برای کاربران امتیاز ویژه در نظر بگیرید.

با تشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 12 مهر 1393  3:16 PM
تشکرات از این پست
namebaran borkhar amirhossein1392 sayyed13737373 siryahya omiddeymi1368 moradi92 farshon khodaeem1
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

سلام.احوال شما؟

راستی این دیرتاییدشدن پستهای ارسالی توتالارلطیفه وطنزهم خودش معضلی شده.خیلی دیرپستهاتاییدمیشهblushخوبه تالارلطیفه وطنز2تامدیرداره.اگه نه که دیگه...............laughشایدهمین دیرتاییدشدن ازرغبت اومدن یه کاربرکم کنه.

شنبه 12 مهر 1393  7:22 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 sayyed13737373 siryahya omiddeymi1368 moradi92 namebaran farshon khodaeem1 f3080h517
دسترسی سریع به انجمن ها