0

وبلاگ " تبدیل انرژی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

وبلاگ " تبدیل انرژی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

با سلام دوستان

این هفته هفتمین  وبلاگ با عنوان تبدیل انرژی بررسی می شود . لذا از تمامی کاربران دعوت می شود که از وبلاگ تبدیل انرژی بازدید و سه انتقاد وسه پیشنهاد که باعث بهتر شدن این وبلاگ می شود را با زدن نقل قول بیان کنند .

عنوان وبلاگ :  مهندسی مکانیک(تبدیل انرژی)
مالک :  omiddeymi1368
آدرس وبلاگ : http://mechanic.rasekhoonblog.com
تاریخ ایجاد وبلاگ: سه شنبه 22 بهمن 1392

قوانین

1-هر کاربر وبلاگ نویس که در طرح شرکت می کند باید سه پیشنهاد و سه انتقاد به وبلاگی که در آن هفته زیر ذره بین هست انجام دهد . 

2-هر فرد فقط می تواند یک وبلاگ معرفی کند. و پس از پایان سری اول طرح دوباره ثبت نامی می پذیرم و دوستان می توانند وبلاگ دیگرشان را معرفی کنند .

3-لطفا فقط یکبار نقل قول بزنید .

فواید شرکت در این طرح

برای مالک وبلاگ در صورتی که در رفع مشکلاتی که کاربران بیان می کنند تلاش کند ، تا سقف 400 امتیاز (2000 حسنه)

و برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در طول هفته تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

زمان اجرای برنامه :

شنبه 12 ماه

تا

جمعه 18 مهرماه

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 10 مهر 1393  11:36 AM
تشکرات از این پست
namebaran omiddeymi1368 mrezass moradi92 rasekhoon_weblog borkhar zare58 salma57 ravabet_rasekhoon ali_kamali
mrezass
mrezass
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2073

پاسخ به:وبلاگ " تبدیل انرژی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

تنها مشکل اینه که پیوند های کمی داره

پنج شنبه 10 مهر 1393  5:13 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 namebaran hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 borkhar kordabadi salma57 ali_kamali
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول mrezass

تنها مشکل اینه که پیوند های کمی داره

سلام

بله، درست میفرمایید... إن شاء الله تبادل لینک صورت خواهد گرفت.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 10 مهر 1393  5:44 PM
تشکرات از این پست
moradi92 mrezass namebaran hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 borkhar salma57 ali_kamali
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

باسلام وبلاگ خوب وکاملیه اگه امکانش باشه رنگزمینه شادتر بشه.

موفق باشید.

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:06 PM
تشکرات از این پست
mrezass omiddeymi1368 namebaran hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 borkhar kordabadi salma57 moradi92 ali_kamali
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول zare58

باسلام وبلاگ خوب وکاملیه اگه امکانش باشه رنگزمینه شادتر بشه.

موفق باشید.

سلام و ممنون از توجّه شما؛

قالب فعلی وبلاگ از قالبهای موجود بر روی سایت راسخون انتخاب شده و به تظر می رسد امکان تغییر رنگ زمینه وجود نداشته باشد(حدأقل بنده اطلاعی در این مورد ندارم. دوستانِ آشنا و مسلّط به این موضوع، در صورت امکان راهنمایی کنند.) 

در پایان هفته پس از جمع آوری تمامی نظرات، از قالبی جدید استفاده خواهد شد.

با تشکّر

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 11 مهر 1393  12:08 AM
تشکرات از این پست
mrezass namebaran hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 borkhar salma57 moradi92 ali_kamali
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید.

انتقادات:

1- ابتدای قالب وبلاگ کد --> اضافه است. پاک شود.

2- برای برتر بودن یک وبلاگ بهتر است مطالب منسجم و به طور مرتب به روز رسانی گردد. آخرین پست وبلاگ برای 29 خرداد است. دیگر فعالیتی نمی کنید؟

3- آرشیو موضوعی وبلاگ خیلی طولانی است. بهتر است در قسمت آرشیو موضوعی فقط موشوعات مهم بصورت سر تیتر آورده شود.

پیشنهادات:

1- برای جذب کاربر بیشتر با سایر وبلاگها تبادل لینک کنید.

2- بالای وبلاگ تماس با من وجود دارد و در قسمت دیگر امکانات نیز کد ارتباط با ما وجود دارد که به نظر من این کد زائد می باشد.

3-موضوع وبلاگ مهندسی مکانیک یک بحث فنی می باشد به نظر من وجود لینکدونی مذهبی شبکه اسلامی یا مجیر زائد می باشد.

4- از یک آمار بازدید کننده مثل وبگذر استفاده شود.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 12 مهر 1393  8:25 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273 sayyed13737373 borkhar mrezass kordabadi salma57 moradi92 ali_kamali
kordabadi
kordabadi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3073

با سلام

وبلاگ بسیار زیبایی دارید ولی تنها مشکلاتی که دارد این است که فونت مطالب زیاد جذاب نیست و پیوند های کمی وجود دارد.

با آرزوی موفقیت برای شما

خوشا دردی که درمانش تو باشی

خوشا راهی که پایانش تو باشی             

خوشا چشمی که رخسار تو بیند

خوشا ملکی که سلطانش تو باشی  

شنبه 12 مهر 1393  1:38 PM
تشکرات از این پست
borkhar mrezass salma57 moradi92 rasekhoon_weblog hossein201273 ali_kamali
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید. سلام ، سلامت باشید ، ممنون از توجّه شما؛

انتقادات:

1- ابتدای قالب وبلاگ کد --> اضافه است. پاک شود.  هر چی سعی کردم نشد! یعنی نتونستم!!!!!

2- برای برتر بودن یک وبلاگ بهتر است مطالب منسجم و به طور مرتب به روز رسانی گردد. آخرین پست وبلاگ برای 29 خرداد است. دیگر فعالیتی نمی کنید؟ بستگی داره به کلاسایی که دارم. در صورت لزوم جهت استفاده دانشجویان حتماً به روز میشه!

3- آرشیو موضوعی وبلاگ خیلی طولانی است. بهتر است در قسمت آرشیو موضوعی فقط موضوعات مهم بصورت سر تیتر آورده شود. در این مورد اطلاع ندارم که میزانش دست منه و میشه تغییر داد یا نه!

پیشنهادات:

1- برای جذب کاربر بیشتر با سایر وبلاگها تبادل لینک کنید. بله. همین طوره.

2- بالای وبلاگ تماس با من وجود دارد و در قسمت دیگر امکانات نیز کد ارتباط با ما وجود دارد که به نظر من این کد زائد می باشد. درسته، "تماس با ما"ی قسمت بالا حذف شد.

3-موضوع وبلاگ مهندسی مکانیک یک بحث فنی می باشد به نظر من وجود لینکدونی مذهبی شبکه اسلامی یا مجیر زائد می باشد. زاید؟؟؟!!!! ولی دوست دارم باشهcheeky

4- از یک آمار بازدید کننده مثل وبگذر استفاده شود. در قسمت امکانات، "آمار بازدید" وجود داره!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 12 مهر 1393  9:35 PM
تشکرات از این پست
namebaran salma57 moradi92 rasekhoon_weblog hossein201273 mrezass ali_kamali
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول kordabadi

با سلام

وبلاگ بسیار زیبایی دارید ولی تنها مشکلاتی که دارد این است که فونت مطالب زیاد جذاب نیست و پیوند های کمی وجود دارد.

با آرزوی موفقیت برای شما

سلام

خیلی ممنون

تنوّع فونت بالا نیست و فونتای خوبی نداره. چاره ای نیست. خودم هم با شما موافقم و دوست دارم زیباتر بشه. مجبورم از فونت Tahoma که یه فونت معروفیه و در اکثر وبلاگا هم دیده میشه، استفاده کنم. گاهی اوقات برای اینکه بعضی از جملات مشخص تر باشه، ناچاراً از یه فونت دیگه استفاده کردم.

قسمت پیوندها هم تکمیل خواهد شد.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 12 مهر 1393  9:40 PM
تشکرات از این پست
kordabadi namebaran salma57 moradi92 rasekhoon_weblog hossein201273 mrezass ali_kamali
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

با عرض سلام و شب بخیر خدمت آقای دیمی عزیز.

1. بهتر نیست که به جای اون عکسهای چرخشی توی وبلاگتون از عکسهایی استفاده کنید که با موضوع وبلاگتون هماهنگی بیشتری داشته باشد؟

2. دیدم نوشته بودید "چند سئوال مهم از فصول 6 و 7" بهتر نیست که به جای کلمه فصول بنویسید "فصلهای"؟

3. نوشتید که :

" هدف از طراحی این وبلاگ، جمع آوری مطالب مرتبط با مهندسی مکانیک (به خصوص گرایش تبدیل انرزی) همراه با سایر موضوعات و اخبار برای استفاده کلیه دانشجویان و علاقه مندان می باشد." 

به نظر خودتون به سمت این هدف چقدر حرکت کردید؟ 

به نظر من بیشتر مطالب وبلاگتون حول و حوش نمونه سئوال و حل المسائل و نمره است که زیاد با هدف تعریف شده هم راستا نیست (هستا، زیاد نیست  cheeky ) 

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

یک شنبه 13 مهر 1393  11:57 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog hossein201273 mrezass ali_kamali
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول moradi92

با عرض سلام و شب بخیر خدمت آقای دیمی عزیز.

سلام بر شما دوست عزیز و محترم، شب شما هم بخیر. 

1. بهتر نیست که به جای اون عکسهای چرخشی توی وبلاگتون از عکسهایی استفاده کنید که با موضوع وبلاگتون هماهنگی بیشتری داشته باشد؟

اون عکسا، دیفالت(!) خود قالب وبلاگه، یعنی خودم اضافه نکردم. با این حال، حرف شما هم کاملاً درسته. حتماً این نکته شما رو مدّ نظر قرار میدم. البته اون عکسا هم بَدَک نیستا!!!!wink

2. دیدم نوشته بودید "چند سئوال مهم از فصول 6 و 7" بهتر نیست که به جای کلمه فصول بنویسید "فصلهای"؟

نه!!!!!cheeky - فصول جمع مکسّر فصله، خیلی باحال تره!!!!cheeky

3. نوشتید که :
" هدف از طراحی این وبلاگ، جمع آوری مطالب مرتبط با مهندسی مکانیک (به خصوص گرایش تبدیل انرژی) همراه با سایر موضوعات و اخبار برای استفاده کلیه دانشجویان و علاقه مندان می باشد." 
به نظر خودتون به سمت این هدف چقدر حرکت کردید؟ 
چه سؤال سختی!!! به نظرم "کم" -  یه دلیلش کمبود وقته...

4. به نظر من بیشتر مطالب وبلاگتون حول و حوش نمونه سئوال و حل المسائل و نمره است که زیاد با هدف تعریف شده هم راستا نیست (هستا، زیاد نیست  cheeky
آره، ولی توی پستای چند صفحه اوّل، جزوه و کتاب هم معرّفی شده و بعضاً لینک دانلود هم دارن. امّا ترمایی که کلاس دارم(البته بعضی از کلاسا)، دیگه مجبورم برای دانشجویان نمونه سؤال و لیست نمرات هم قرار بدم. از سایر مطالب مفید و مختصر دیگه هم سعی خواهم کرد که استفاده کنم.

از توجّه شما و همچنین بابت نکات خوبی که اشاره کردید، ممنونم.(مخصوصاً طرز نوشتنتون همراه با فونت و رنگهای زیباwink ؛ خیلی خوب بود.)

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 14 مهر 1393  12:16 AM
تشکرات از این پست
moradi92 rasekhoon_weblog hossein201273 mrezass namebaran ali_kamali
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

باز هم سلام خدمت آقاي ديمي عزيز.

يه چيز ديگه! ميگم يه چند تا لينك (همون پيوند) مربوط به موضوع وبلاگت هم بذاري خوب ميشه cheeky.

از اين كه ميبينم براي مطالبت نظر گذاشتن خيلي خوشحالم. اين نشون ميده كه وبلاگت خوبه smiley.

باز چيزي يادم اومد ميام ميگم wink.

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

دوشنبه 14 مهر 1393  12:25 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273 mrezass namebaran rasekhoon_weblog ali_kamali
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول moradi92

باز هم سلام خدمت آقاي ديمي عزيز.  

و عَلَیکُم السَّلام یا أخِی العَزیزlaugh

يه چيز ديگه! ميگم يه چند تا لينك (همون پيوند) مربوط به موضوع وبلاگت هم بذاري خوب ميشه cheeky.

OK. حتماً این کار رو خواهم کرد...

از اين كه ميبينم براي مطالبت نظر گذاشتن خيلي خوشحالم. اين نشون ميده كه وبلاگت خوبه smiley.

نظر لطفته... إن شاء الله با نظرات شما دوستان سعی میکنم خوب تر بشه!wink

باز چيزي يادم اومد ميام ميگم wink.

چشم، خوشحال میشیم...

یا علی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 14 مهر 1393  1:30 PM
تشکرات از این پست
mrezass namebaran moradi92 rasekhoon_weblog ali_kamali
meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

با سلام،

چند تا انتقاد دارم که میگم امیدوارم راه به جایی داشته باشه:

1. قالب وبلاگ کلا هیچ ربطی به موضوع نداره حتی یک درصد. من خودم رشتم ماشین ابزار هستش اما و یه جورایی دستم تو کاره مکانیکه اما این قالب به درد یه وبلاگ مکانیک نمیخوره. اگه بشه یه قالب خوب برای رشته های مکانیک ترجمه میکنم انشاالله. (اگه قالبی مد نظرتون هست اینجا ثبت کنید تا ترجمه بشه)

2. قسمت اسلایدشو وبلاگ اصلا عوض نشده و یه سری عکسهای بی ربط میذاره.

3. فونت و تکست مطالب توی پست ها به صورت نا منظم و شلوغ پلوغ هستش. بهتره از یه روال منظم و زیباتری استفاده بشه. پیشنهاد میکنم این پست وبلاگ آقای سجادی رو مطالعه فرمایید.

4. شما فکر کنم استاد یا معلم یه مرکز آموزشی هستین درسته؟ خوب بهتره برای مطالبتون یه دسته بندی قرار بدین تا مطالب رو از هم جدا کنین. منظورم بخش امور شخصی با بخش مطالب آموزشی و تحقیقی هستش.

5. فکر میکنم قسمت سایدبار کمی کدهاش جابجا شده و به هم ریخته که این شکلی متصل به هم و یه کمی به هم ریخته به نمایش در میاد.

6. از ابزار وبلاگ خیلی زیاد استفاده شده. فکر کنم شما هر جایی هرچیزی رو که دیدی کپی کردی تو وبلاگت (:   . این کار سرعت رو پایین میاره و یه شلوغیه الکی رو به وبلاگ میده و ضمن اینکه اگه بگردید و ابزاری پیدا کنید که ربطی به مکانیک داشته باشه خیلی بهتره.

ممنون و تشکر

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

سه شنبه 15 مهر 1393  7:04 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول meysam001

با سلام،

چند تا انتقاد دارم که میگم امیدوارم راه به جایی داشته باشه:

1. قالب وبلاگ کلا هیچ ربطی به موضوع نداره حتی یک درصد. من خودم رشتم ماشین ابزار هستش اما و یه جورایی دستم تو کاره مکانیکه اما این قالب به درد یه وبلاگ مکانیک نمیخوره. اگه بشه یه قالب خوب برای رشته های مکانیک ترجمه میکنم انشاالله. (اگه قالبی مد نظرتون هست اینجا ثبت کنید تا ترجمه بشه)

2. قسمت اسلایدشو وبلاگ اصلا عوض نشده و یه سری عکسهای بی ربط میذاره.

3. فونت و تکست مطالب توی پست ها به صورت نا منظم و شلوغ پلوغ هستش. بهتره از یه روال منظم و زیباتری استفاده بشه. پیشنهاد میکنم این پست وبلاگ آقای سجادی رو مطالعه فرمایید.

4. شما فکر کنم استاد یا معلم یه مرکز آموزشی هستین درسته؟ خوب بهتره برای مطالبتون یه دسته بندی قرار بدین تا مطالب رو از هم جدا کنین. منظورم بخش امور شخصی با بخش مطالب آموزشی و تحقیقی هستش.

5. فکر میکنم قسمت سایدبار کمی کدهاش جابجا شده و به هم ریخته که این شکلی متصل به هم و یه کمی به هم ریخته به نمایش در میاد.

6. از ابزار وبلاگ خیلی زیاد استفاده شده. فکر کنم شما هر جایی هرچیزی رو که دیدی کپی کردی تو وبلاگت (:   . این کار سرعت رو پایین میاره و یه شلوغیه الکی رو به وبلاگ میده و ضمن اینکه اگه بگردید و ابزاری پیدا کنید که ربطی به مکانیک داشته باشه خیلی بهتره.

ممنون و تشکر

سلام و درود خدا بر شما؛

1- قالب فعلی، یه قالب ساده‌ایه و موقع انتخاب قالب هم اصلاً به اینکه مرتبط با موضوع وبلاگ باشه، فکر نکردم!!!! ضمن اینکه در قالبهای موجود در سایت راسخون هم قالب مرتبط نبود و دنبالش هم نبودم دیگه. اینکه از یک قالب مرتبط استفاده کنم، خیلی خوبه، ولی به نظرم واجب نیست!wink حالا این نکته رو هم حتماً در نظر میگیرم.

2- برای این نظر شما، دقیقاً پاسخی رو که به یکی از دوستان دیگه دادم، میذارم:

اون عکسا، دیفالت(!) خود قالب وبلاگه، یعنی خودم اضافه نکردم. با این حال، حرف شما هم کاملاً درسته. حتماً این نکته شما رو مدّ نظر قرار میدم. البته اون عکسا هم بَدَک نیستا!!!!wink

3- راستش من که نامنظّم و شلوغ نمیبینم. شاید برای شما کامل و درست لود نشده باشه! در مورد فونت هم پاسخی رو که به یکی دیگه از دوستان دادم، میذارم: "تنوّع فونت بالا نیست و فونتای خوبی نداره. چاره ای نیست. خودم هم با شما موافقم و دوست دارم زیباتر بشه. مجبورم از فونت Tahoma که یه فونت معروفیه و در اکثر وبلاگا هم دیده میشه، استفاده کنم. گاهی اوقات برای اینکه بعضی از جملات مشخص تر باشه، ناچاراً از یه فونت دیگه استفاده کردم."

4- تقریباً بله!wink البته این پیشنهاد شما بسیار عالیست امّا زمانبره. این رو هم در نظر میگیرم و سعی میکنم که اجراش کنم.

5- قسمت سایدبار رو هم من منظم میبینم. نمیدونم...

6- اتفاقاً من توی استفاده از ابزار محتاطم! یعنی هر چیز بیخود رو استفاده نمیکنم! ابزار مرتبط با موضوع هم عالیه امّا گیر نیاوردم یعنی زیاد هم دنبالش نبودم و توی وبلاگای دیگه هم ندیدم. ضمناً چون این ابزارها توی یه ستون مجزا قرار میگیرن فک نکنم شلوغ دیده بشهwink. ولی نظر شما هم کاملاَ محترمه.

از توجّه شما و وقتی که در این خصوص گذاشتید، بسیار ممنون و سپاسگزارم.

موفق و تندرست باشید.

یا علی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 15 مهر 1393  7:17 PM
تشکرات از این پست
moradi92 rasekhoon_weblog meysam001
دسترسی سریع به انجمن ها