0

سالاد بلغور فرانسوی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

سالاد بلغور فرانسوی

سالاد

مواد لازم

بلغور                                150 گرم

لوبیا سبز                          250 گرم

گوجه‌فرنگی                       4 عدد

زیتون سیاه                        40 گرم

تن ماهی                          200 گرم

تخم‌مرغ آب پز                    3 عدد

جعفری تازه‌ی خردشده      2 قاشق غذاخوری

سرکه سیب                      1 قاشق غذاخوری

روغن کلزا                          1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون                        1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                      به میزان کافی

 

روش تهیه

* بلغور را داخل ظرف آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه با شعله‌ی ملایم بپزد. مقداری نمک به آن اضافه کنید.

* لوبیا سبزها را هم بخارپز کنید تا نرم شوند.

* داخل ظرف دیگری سس را آماده کنید. برای این کار جعفری، سرکه، روغن‌ها و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. می‌توانید یک قاشق چای‌خوری خردل هم اضافه کنید تا سستان خوشمزه‌تر شود.

* گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید و هسته زیتون‌ها را درآورید.

* داخل ظرف ماهی تن را ریخته و لوبیا سبزهای پخته‌شده، گوجه‌فرنگی و زیتون‌ها را اضافه کنید. بلغور پخته و آب کش شده را هم به مواد اضافه کنید. سسی که آماده کرده بودید را نیز به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

* تخم‌مرغ‌های آب پزتان را هم ورقه‌ورقه کرده و روی سالاد بچینید. سالادتان به همین سادگی آماده‌ی سرو است.

 

بهتر است سس سالاد را درست زمانی که می‌خواهید سرو کنید اضافه نمایید.

اگر بلغور دوست ندارید می‌توانید به جای آن از برنج استفاده کنید.

شنبه 5 مهر 1393  10:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها