0

سوشی سبزیجات

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

سوشی سبزیجات

برنج سوشی در پلوپز، برای آن دسته از افرادی که تمایل دارند برنج سوشی را بدون دغدغه و سریع طبخ کنند.

این برنج را می‌توان روی حرارت اجاق گاز نیز درست نمود. این میزان مواد برای 12 نفر  مناسب می‌باشد.

مواد لازم:

برنج

4 پیمانه

آب

4 پیمانه

 طرز تهیه:

  1. برنج را داخل یک ظرف می‌ریزیم و آن را با آب چندین بار می‌شوییم تا آب آن شفاف شود. سپس آن را آبکش می‌کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس برنج را به مدت 10 دقیقه کنار می‌گذاریم.
  2. 4 پیمانه آب را به همراه برنج، داخل پلو پز می‌ریزیم و در آن را می‌گذاریم تا برنج پخته و نرم گردد.
  3. پس از 20 دقیقه پلو‌پز را خاموش کرده و آن را 10 دقیقه داخل همان ظرف می‌گذاریم. سپس برنج را با کمک یک کفگیر چوبی کمی زیر و بالا می‌کنیم و پس از اینکه کمی خنک شد، آماده مصرف می گردد.

اگر از طعم ماهی خام خوشتان نمی‌آید، این بار سوشی را با سبزیجات امتحان کنید.

مواد لازم: 

آب

½1 پیمانه

برنج

½1 پیمانه

سرکه سفید

⅓ پیمانه

تربچه

6 عدد

پیازچه

1 دسته

فلفل دلمه‌ای زرد

1 عدد

هویج

1 عدد

خیار

1 عدد

جلبک دریایی (seaweed)

4 ورقه

آووکادو

½ عدد

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شکر

1 قاشق مرباخوری

سس سویا

به مقدار دلخواه برای سرو

طرز تهیه:

  1. برنج سوشی را با این دستور آماده می‌کنیم.
  2. برنج سوشی آماده شده را با یک چنگال له کنید و سپس آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
  3. سرکه را با نمک و شکر محلوط کرده و هم می‌زنیم.
  4. مخلوط سرکه را روی برنج می‌ریزیم و با کمک قاشق چوبی آنها را مخلوط و له می‌کنیم.
  5. روی کاسه را با یک حوله مرطوب می‌پوشانیم و به سرغ آماده کردن سبزیجات داخل سوشی می‌رویم.
  6. تمامی سبزیجات (هویج، آووکادو، فلفل دلمه‌ای، خیار، پیازچه و تربچه) را شسته و پوست می‌کنیم و آنها را مانند چوب کبریت خرد و خلالی می‌کنیم.
  7. آووکادو خردشده را با کمی آب لیموترش تازه مخلوط کنید تا رنگش تیره نشود.
  8. حصیر مخصوص رول کردن سوشی را روی میز قرار داده و یک ورقه کاغذ روغنی روی آن پهن می‌کنیم.
  9. برنج را به 4 قسمت تقسیم کرده و یک قسمت آن را روی کاغذ روغنی پهن می‌کنیم. میزان پهن کردن برنج باید کمی (2 سانتیمتر) بزرگتر از ورقه جلبک باشد.
  10. سپس جلبک را روی برنج پهن شده قرار می‌دهیم طوریکه سمت براق جلبک به سمت پائین باشد. 
  11. سبزیجات خرد شده را به 4 قسمت تقسیم کرده و 1 قسمت آن را در راستای قسمت طولی ورقه جلبک می‌چینیم. سبزیجات چیده ‌شده روی جلبک نباید خیلی به لبه‌ها نزدیک باشند؛ در اینصورت در زمان رول کردن مشکل ایجاد می‌کنند.
  12. پس از چیدن سبزیجات دستتان را خیس کرده و به آرامی از سمتی که به شما نزدیکتر است سوشی را به کمک حصیر مخصوص رول کردن سوشی، رول کنید. اگر برنج در زمان رول کردن به کاغذ روغنی چسبیده بود با دست خیس آن را هم راستا با بقیه مواد رول کنید.
  13. پس از رول کردن با بقیه مواد 3 رول سوشی دیگر درست کنید. تا زمان سرو روی سوشی‌ها را با حوله نمناک بپوشانید که خشک نشوند.
  14. در زمان سرو هر رول سوشی را با چاقوی تیز و نمناک به 4 قسمت برش زده و هر 4 برش را برای یک نفر همراه با کمی سس سویا سرو کنید.
  15.  
پنج شنبه 3 مهر 1393  3:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها