0

sayyed13737373 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:sayyed13737373 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!

نقل قول borkhar

ببخشیدفکرمیکنین حلقات صالحین تاحالااونی که مقام معظم رهبری فرمودندشده؟؟یعنی چه جوری بگم؟تاحالاحلقات صالحیت تونستن همونی باشن که مقام معظم رهبری فرمودن؟؟

اگر بخواهیم واقعیت را در نظر بگیریم نه در اکثر جاها نتایج مورد قبول را نداده .و علتشم نداشتن علاقه بسیجیان و نبود نیروی آموزش دیده با سواد بالا برای این حلقه ها هستش

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 5 مهر 1393  11:30 AM
تشکرات از این پست
borkhar shayesteh2000 khodaeem1 omiddeymi1368 salma57 namebaran moradi92 nazaninfatemeh
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

1-بهترین جمله ایی که تاحالاشنیدین؟

2-باچه هدفی رشته ی دانشگاهیتون روانتخاب کردین؟

3-اگه ازتون یه امتحان ریاضی بگیرن وون سوال20نمره داشته باشه وسوال این باشه:خدا؟!-=+اون طرف معادله چی میزاشتین؟

4-گه به کسی یه معذرت خواهی بزرگ بدهکارباشی چطورواسشون جبران میکنید؟

5-زبین دعاهاوزیارات کدوم بیشتربه دلتون میچسبه؟ممنون

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 5 مهر 1393  11:53 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 shayesteh2000 khodaeem1 salma57 namebaran moradi92 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

1-بهترین جمله ایی که تاحالاشنیدین؟جمله که زیاده اگر بخوام بگم باید بحار الانوارو اینجا کپی کنم به خاطر همون جمله ای غیر از 14 معصوم از آقای بهجت میگم که فرمودند : اونا که بهشتو میخوان لازم نیست کار خاصی انجام بدهند کافی هست که انجام واجبات و ترک محرمات کنند.

2-باچه هدفی رشته ی دانشگاهیتون روانتخاب کردین؟علاقه نمیشه گفت چون رشته ای دیگر بود که علاقم بیشتر بودش و درم می یومدم .اما به اینم علاقه دارم.بیشتر با مشورت خانواده انتخاب کردم.

3-اگه ازتون یه امتحان ریاضی بگیرن واون سوال20نمره داشته باشه وسوال این باشه:خدا؟!-=+اون طرف معادله چی میزاشتین؟عشق به 14 معصوم و اهل بیت

4-اگه به کسی یه معذرت خواهی بزرگ بدهکارباشی چطورواسشون جبران میکنید؟صلوات میفرستم براش

5-زبین دعاهاوزیارات کدوم بیشتربه دلتون میچسبه؟ممنون  زیارت عاشورا و دعای عهد و دعای ندبه و سلامتی امام زمان و امین الله و دعای توسل و زیارت خاصه امام علی و حضرت امام رضا(ع) چند مورد دیگه

شنبه 5 مهر 1393  1:06 PM
تشکرات از این پست
borkhar shayesteh2000 khodaeem1 omiddeymi1368 salma57 namebaran moradi92 nazaninfatemeh
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام آقاسید و خداقوت. ..اگه صندلی خیلی داغه. ..فن رو روشن کنم.؟؟

از نحوه ی پاسختون به سوالات نسبت به سنتون  لذت بردم. ..فرق 20ساله های امروز رو با دیروز درک کردم. ...

اگه سوالی به ذهنم رسیدم میپرسم. .laugh

شنبه 5 مهر 1393  2:29 PM
تشکرات از این پست
siryahya sayyed13737373 khodaeem1 omiddeymi1368 borkhar salma57 namebaran moradi92 nazaninfatemeh
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

سلام

به به برادر سید! حال شما؟؟؟ مدیریتتونم بهتون تبریگ میگم (آی ناقلا angel)

1- آقا سید به نظرتون برای ترجمه قالب از چه سایت هایی استفاده کنیم؟؟؟

2- خودتون برای ترجمه و کدنویسی از دوستی یا رفیقی کمک میگیرید؟؟؟

3- این قدرم بهشت بهشت نکن، پاشو بیا تبریز تا ببینی این کجا و اونجا کجاس! دو کلموم هم با هم دیگه اختلاط میکنیم cheeky

در آخر هم بابت فعالیت مستمر و مثمر ثمرتون در راسون از جنابعالی کمال تشکر رو دارم 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 5 مهر 1393  2:37 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 shayesteh2000 khodaeem1 omiddeymi1368 borkhar salma57 namebaran moradi92 nazaninfatemeh
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

آقاسیدبزرگوار . اللهم صل علی محمد وآل محمد.

میشه واضح یکی از کارهای بسیج رو که مردم دوست نداشتن و باعث زدگی شون از بسیج شده رومثال بزنین؟؟

نظرتون در مورد سن ازدواج آقا پسرها تو رده ی سنی خودتون چیه؟؟

آقاسید کدوم یک از خصوصیات خودش رو قبول داره و تایید میکنه؟؟؟

شنبه 5 مهر 1393  2:38 PM
تشکرات از این پست
siryahya sayyed13737373 khodaeem1 omiddeymi1368 borkhar salma57 namebaran moradi92 nazaninfatemeh
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

سلام اقا سید خسته نباشید از سوالات تخصصی دوستان البته بیشتر جنبه شخصی تا وبلاگ نویسی

ببخشید من چون تخصص در حوزه وبلاگ نویسی ندارم برعکس دیگران که خیلی مدعی هستن در این حوزه اگه واقعا بلدم نباشن من سوالات تخصصی در حوزه دین و زندگی میپرسم

1- آقا سید وقتی دلتون میگیره چه کار میکنید ؟ ذکر خاصی رو میگید؟

2- در موقع فشارهای زندگی و سختی ها بیشتر به کدام یک از ائمه متوسل میشید؟ تا حالا حاجت گرفتید؟

3- اقا سید اگه خدانکرده یه روز به اخر عمرتون باقی مانده باشه دوست دارید به کجا برید؟ از چه کسانی حلالیت بگیرید؟ فکر میکنید تاحالا دل کسی رو شکستید؟

4- بهترین اخلاق و بدترین اخلاقتون از نظر دوستان و اشنایانتون

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

شنبه 5 مهر 1393  2:43 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 shayesteh2000 khodaeem1 omiddeymi1368 borkhar salma57 namebaran moradi92 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

سلام آقاسید و خداقوت. ..اگه صندلی خیلی داغه. ..فن رو روشن کنم.؟؟

از نحوه ی پاسختون به سوالات نسبت به سنتون  لذت بردم. ..فرق 20ساله های امروز رو با دیروز درک کردم. ...

اگه سوالی به ذهنم رسیدم میپرسم. .laugh

سلام بزرگوار.

حتما بپرسید شاید داغ پرس هفته بشوید و امتیاز زیادی کسب کنید و کاربر برنزی بشوید.

شنبه 5 مهر 1393  3:13 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 khodaeem1 omiddeymi1368 borkhar salma57 namebaran moradi92 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام

به به برادر سید! حال شما؟؟؟ مدیریتتونم بهتون تبریگ میگم (آی ناقلا angel)

سلام داداش

تشکرداداش یحیی گل .

1- آقا سید به نظرتون برای ترجمه قالب از چه سایت هایی استفاده کنیم؟؟؟من شخصا از سایت خاصی استفاده نکردم خیلی راحت قالبا رو دستکاری کردم و چند بار از روشون مشق نوشتم یاد گرفتم.

2- خودتون برای ترجمه و کدنویسی از دوستی یا رفیقی کمک میگیرید؟؟؟ کمک که نمیشه گفت ولی یکی هست که باعث شد برم یادبگیرم (از همین صندلی داغ ازشون تشکر میکنم)

3- این قدرم بهشت بهشت نکن، پاشو بیا تبریز تا ببینی این کجا و اونجا کجاس! دو کلموم هم با هم دیگه اختلاط میکنیم cheeky

در آخر هم بابت فعالیت مستمر و مثمر ثمرتون در راسون از جنابعالی کمال تشکر رو دارم 

سلامت باشین داداش یا حق

شنبه 5 مهر 1393  3:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 omiddeymi1368 borkhar salma57 shayesteh2000 namebaran moradi92 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

آقاسیدبزرگوار . اللهم صل علی محمد وآل محمد.

سلامی دوباره بر شما.اللهم صل علی محمد وآل محمد.

میشه واضح یکی از کارهای بسیج رو که مردم دوست نداشتن و باعث زدگی شون از بسیج شده رومثال بزنین؟؟واضح اینجا نمیشه گفت چون با این کارم باعث میشم خیلی ها روی اون کار زوم کنند متاسفانه.

نظرتون در مورد سن ازدواج آقا پسرها تو رده ی سنی خودتون چیه؟؟ازدواج هر چه زودتر صورت بگیره خوبه .ما ها باید حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا(س) را الگوی خودمون قرار بدیم .من نظرم ازدواج برای آقایون سنین 22 - 25 سال هست و برای خانومها 18 - 22 سال هستش اما زودتر از اینم ازدواج کنند خوبه.

مهریه بالا و جهیزیه و یا خونه و ماشین آخرین مدلم نمیخواد .

آقاسید کدوم یک از خصوصیات خودش رو قبول داره و تایید میکنه؟؟؟------  من نباید پر کنم بقیه باید پر کنند من یه آدم پر خطا و مشکلاتم که اگر بتونم فقط فقط یه بنده برای خدا باشم کافیه ولی وای به حال من که حتی لیاقت بندگی خدا رو هم ندارم.

شنبه 5 مهر 1393  3:52 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 shayesteh2000 namebaran moradi92 khodaeem1 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

سلام اقا سید خسته نباشید از سوالات تخصصی دوستان البته بیشتر جنبه شخصی تا وبلاگ نویسی

ببخشید من چون تخصص در حوزه وبلاگ نویسی ندارم برعکس دیگران که خیلی مدعی هستن در این حوزه اگه واقعا بلدم نباشن من سوالات تخصصی در حوزه دین و زندگی میپرسم

سلام بر آبجی یاس بزرگوار

شما استاد مایید نفرمایید بزرگوار.

1- آقا سید وقتی دلتون میگیره چه کار میکنید ؟ ذکر خاصی رو میگید؟ قرآن میخونم .بعضی وقت ها دعای عاشورا گوش میدم و یا دعای فرج.

خیلی دلم گرفته باشه میرم مزار شهدای گمنام شهرمون.5 شهید گمنام داریم. 

2- در موقع فشارهای زندگی و سختی ها بیشتر به کدام یک از ائمه متوسل میشید؟ تا حالا حاجت گرفتید؟از ائمه بیشتر امام حسین و حضرت علی و امام رضا .

اما بیشتر از همه فاطمه زهرا (س) تا دلتون بخواد.من کلا خودم نشانه بارز حاجتمsmiley.نشده حاجت از ته دلم بخوام و به نفعم باشه و خدا نده بهم.

3- اقا سید اگه خدانکرده یه روز به اخر عمرتون باقی مانده باشه دوست دارید به کجا برید؟ از چه کسانی حلالیت بگیرید؟ فکر میکنید تاحالا دل کسی رو شکستید؟

دوست دارم بقیع برم پیش مزارمادرمحضرت فاطمه زهرا (س).من بیشتر از همه کارایی که کردم باعث رنجش ائمه شدم تا دیگران پس اول از اونا حلالیت میطلبم بعدش از خانوادم و بقیه اشناها.آره من هر روز و هر لحظه دل خدا رو می شکنم دل امام زمان (ع) رو میشکنم با کارهام و بعد از اونا دل بعضیا ی دیگه رو هم شاید به ناحق شکسته باشم.

4- بهترین اخلاق و بدترین اخلاقتون از نظر دوستان و اشنایانتون  :من از خودم اخلاق خوب ندارم هر چی هست همونایی هست که خدا در ابتدای خلقتم بهم داده و من هر روز دارم یکیشو از دست میدم بدون این که بفهمم.ای کاش یکم فکر میکردیم به این که خدا چی ها بهمون داده بودش و ما از دست دادیم و حالا داریم خودمونو میکشیم تا یه قسمتی از اونا رو به دست بیاریم.

اما اخلاق بدم شاید این باشه بعضی وقت ها کارهایی رو که انجام میدم  از دلم برای خدا نیست بعضی وقت ها برای رسیدن به یه جایی خیلی کارها میکنم که خدا هم خوب جواب میده ها اولش یواش بعدش گیوتین میفرسته جلوی چشمام ولی ای کاش که ازم راضی می بود.

شنبه 5 مهر 1393  4:10 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 yasbagheri namebaran moradi92 khodaeem1 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وخداقوت به شمامدیرعزیز

منم چندتاسئوال ازت بپرسم:

1- ازراسخون ومسئولینش چه انتظاری دارید؟

2- جندتاوبلاگ درراسخون دارید؟

3- بنظرشماچراکاربراکمتردرزمینه وبلاگ نویسی تلاش می کنند؟

4-چقدرفعالیت ومطالعه درزمینه وبلاگ نویسی دارید؟

5- آیاتاکنون درچشنواره هایامسابقات وبلاگ نویسی برنده شده ایدلینک وبلاگ برندگیتونوبگید.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 6 مهر 1393  8:34 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar namebaran moradi92 khodaeem1 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

بقیه سئوالاتم

1- میشه فعالیتهای خارج ازسایتتونوبگید؟

2- اگه راسخونوبه اتوبوسی شبیه کنیم واسه مواردزیرکلمه ای بنویسید:

راننده

کمک راننده

مسافران

3-واسه عیدغدیرچی برامون کنارگذاشتی؟خخخخ

4-یه لطیفه کوچولوبگو

5-یه انتقادازتالارلطیفه وطنزبگو:

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 6 مهر 1393  8:44 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar namebaran salma57 moradi92 khodaeem1 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام وخداقوت به شمامدیرعزیز   سلام بر شما دوست و داداش بزرگوار

منم چندتاسئوال ازت بپرسم: صاحب اختیاری

1- ازراسخون ومسئولینش چه انتظاری دارید؟کلا من انتظارم از کلی مسئولین چه راسخون و چه غیره اینه که اولا به حرفی که میزنند عمل کنند دوما زمان دقیق برنامه ای را که دارند رو بفرمایند.

2- جندتاوبلاگ درراسخون دارید؟4 تا وبلاگ دارم که دوتاش برای ترجمه قالب ازشون استفاده میکنم.

3- بنظرشماچراکاربراکمتردرزمینه وبلاگ نویسی تلاش می کنند؟ این طور نیست بخش وبلاگ نویسی خیلی وبلاگ داره حتی کاربرانی که تو انجمن فعالیت نمی کنند هم وبلاگ دارند.اما این که چرا کاربرای انجمن  کمتر در قسمت وبلاگ نویسی میان این اولا به این بر میگرده که فکر میکنند وبلاگ نویسی سخته و از پسش بر نمیان و دوما بعضیا هم علاقه ندارند.

4-چقدرفعالیت ومطالعه درزمینه وبلاگ نویسی دارید؟کلا من وبلاگ نویسی رو با تجربه خوب یاد گرفتم و مطالعه چندانی نداشتم.البته کد ها رو در زمان مدرسه که کلاس برنامه نویسی داشتیم یکم یادم بودش

5- آیاتاکنون درچشنواره هایامسابقات وبلاگ نویسی برنده شده ایدلینک وبلاگ برندگیتونوبگید.

برنده که میشیم ولی بعضیا نامردی می کنند جایزه رو نمیدند.

اقتصاد مقاومتی:http://resistiveeconomy.rasekhoonblog.com/   تا حالا 4 بار جز 5 تای اول شده ولی جایزه ای دریافت نکردم.بد قولی بعضیا واقعا از حدش گذشته.

دین همیار زندگی:http://sayyed313.rasekhoonblog.com/ تا حالا دو بار جز 3 تای اول شده ولی بازم جایزه دریافت نکردم.(البته یک دفعه اش را خودم نرفتم)

امام رئوف http://raeuf.blogfa.com/  تا حالا 3 بار جز 3 تای برتر بوده که یکی جایزه ندادن دو دقعشم من نرفتم.

وبلاگ گوهر بقیع http://sayyed313.blogfa.com/  تا حالا 5 دفعه دوم و سوم شده که برای گرفتن جایزه بازم من نرفتم 

شاید بگید چرا نرفتی؟باید بگم که من بعضی وبلاگام دلی هستش و برای دل خودم می نویسم و اگر هم مسابقه ای شرکت میکنم نه برای جایزه بلکه برای اینکه که بدونم وبلاگم خوبه یا نه.

ولی بعضیا رو مثل اقتصاد مقاومتی فقط برای جایزه گرفتن درست کردم که کلا شانس من اجرا کنندگانش که بعضا بعضیاش ادارات عالی مرتبه دولتی هستند جایزه ندادند .

یک شنبه 6 مهر 1393  8:56 AM
تشکرات از این پست
farshon borkhar namebaran salma57 moradi92 khodaeem1 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

بقیه سئوالاتم

1- میشه فعالیتهای خارج ازسایتتونوبگید؟

چند موردشو میگم:یه مربی ساده احکام و مناظرات و مهدویت و خانواده شناسی(از کودکی تا زمان پیری) و مربی حلقه های انس و غیره..

مشاور جوان بعضیا که اسم نمیبرم.

فعال فرهنگی و سیاسی(این قسمت سیاسی کم رنک شده دیگه دیده نمیشه سعی میکنم سکوت کنم نه به خاطر خودم چون مشاور بعضی از بزرگان هستیم نمیشه زیاد جبهه گیری کرد برای اون بندگان خدا بد میشه)

و دبیر کل و مسئول روابط و مسئول پایگاه مرکزی چند تا موسسه فرهنگی در شهرستان و بسیج و ...

2- اگه راسخونوبه اتوبوسی شبیه کنیم واسه مواردزیرکلمه ای بنویسید:

راننده:داداش خدایی

کمک راننده:امیر علی

مسافران: راسخونی ها مخصوصا اتاق چت

3-واسه عیدغدیرچی برامون کنارگذاشتی؟خخخخ  یه صلوات خوبه دیگه

4-یه لطیفه کوچولوبگو؟ اصلا ذهن لطیفه گفتن ندارم .اما این یدونه رو یه دوستی فرستاده یادم مونده:

طرف میره دکتر .

دکتر ازش میپرسه همراه داری؟

طرف جواب میده بله دارم خاموشش کردم.

5-یه انتقادازتالارلطیفه وطنزبگو:هفته بعد تو مدیر پاسخگو دو تا میگم به قول خودتون خخخخsmiley

یک شنبه 6 مهر 1393  9:10 AM
تشکرات از این پست
borkhar farshon namebaran salma57 moradi92 khodaeem1 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها